top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

PERSBERICHT - de regering was nochtans verwittigd...


De regering was verwittigd over de onwettige situatie van de boetes en heeft zelf door inertie een bom gelegd onder de maatregelen.


____

Geachte Dames en Heren van de pers,

U vindt in de bijlage een persbericht naar aanleiding van het vonnis van de Brusselse politierechter die vaststelt dat er geen wettelijke grondslag is voor de mondmaskerplicht.

Wij waarschuwen daarvoor al maanden.

Het hof van beroep van Brussel heeft de regering op 28 oktober nog gewaarschuwd in een arrest. Maar niemand vond dat toen belangrijk. Ook de regering niet.

Zie nu het resultaat.

Meer toelichting vindt u in de bijlage.

Met hoogachting,

Michael Verstraeten Woordvoerder viruswaanzin V.Z.W. Beelbroekstraat 60 B-9040 Gent


___ Bijlage___


PERSBERICHT 21 januari
.docx
Download DOCX • 118KB

1,837 views11 comments

Recent Posts

See All

11 Comments


Matt Em
Matt Em
Jan 22, 2021

Vraag aan Meester Verstraeten:

Heeft u contact met Helene Alexandris, de advocate die deze zaak behandeld heeft en kunt u samen met haar een volgende strategie uitwerken?

Er is, zoals te verwachten was, hoger beroep door de staat aangetekend. Wordt dit behandeld door dezelfde advocate?

We gaan er van uit dat dit inderdaad gevolgen zal krijgen dus moet er eenheid gesmeed worden. Meer mensen zullen het nu laten voorkomen.

En het moet snel gaan want als die zogenaamde corona wet erdoor is kan er eigenlijk niet , of amper nog, tegen verweerd worden.

De Raad van Staat geeft niet altijd een eerlijke rechtsspraak, want die rechters worden door diezelfde staat benoemd die ze zouden moeten (kunnen) aanklagen. Wiens brood me…

Like

Matt Em
Matt Em
Jan 22, 2021

boris.van.dorpe,

Als je alles over GMO wil weten raad ik je deze site aan.:


https://www.gentechvrij.nl/

Like

Maar vergeet niet met wie je te maken hebt!

Even ter herinnering. Nieuwsblad 16/08/2020

Marc Van Ranst: “Legitimiteit? Je m’en fous”

Like

Philippe Brussels
Philippe Brussels
Jan 22, 2021

La nouvelle normalité, nuit 315


En cette nuit 315 de l'année du Fléau, des arbres sont tombés dans la commune, soufflés par la tempête. Pas de blessés, par chance, mais pas mal de dégâts matériels. Et que fait l'incurie gouvernementale ? Rien. Alors qu'il eût fallu depuis belle lurette tester tous les arbres du pays, abattre les espèces exotiques, arracher les souches britanniques, fermer les pépinières et imposer le port de béquilles, même en pleine forêt et pour les plus jeunes buissons. Sous la pression de l'opinion dont la sève bouillonne, le gouvernement a décidé l'interdiction pour les arbres de quitter le pays sans raison impérieuse.


http://chronique.cachalo.be

Like

Wouter Crucke
Wouter Crucke
Jan 22, 2021

Ivor Cummins en een MUST watch, een mini documentaire over de wetenschap van lockdowns: https://www.youtube.com/watch?v=978zLJJLo-I


Like
bottom of page