top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Polarisatie is de optelsom van beleidskeuzesDit is het bijzonder verontrustend gevolg van polarisatie en diabolisering van niet gevaccineerden, van de verspreiding van angst en de indoctrinatie.


In de USA denkt meer dan de helft van de democratische kiezers dat wie niet is gevaccineerd meer dan 30 % van kans maakt om in het hospitaal te belanden. 41 % denkt zelfs dat die kans 50 % is en meer.


In werkelijkheid heeft men niet meer kans dan bijvoorbeeld vorig jaar. Zelfs minder omdat er meer mensen natuurlijke immuniteit hebben.

De kans op hospitalisatie is actueel minder dan 1 %!


Opvallend is dat de republikeinse kiezers een stuk dichter bij de waarheid zitten.

Het politiek correct denken rond covid is duidelijk een zaak van links. Waarbij de perceptie van de realiteit van deze linkse medemens wel zeer erg te wensen overlaat. Een oordeel wordt gevormd op basis van een zeer slechte kennis van de realiteit.


Slechts 2 % van de democratische kiezers slaagt erin om juist in te schatten dat de kans op hospitalisatie na covid minder is dan 1 %.


Dit wijst ook op polarisatie. Standpunten over het virus lopen deels langs de politieke breuklijnen.


Ook in ons land wordt het tijd voor een grote introspectie van de overheid en de opiniemakers ter linker zijde. Waar zijn die mensen mee bezig? De samenleving geraakt helemaal ontwricht. Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat men er ter linker zijde gelukkig mee kan zijn dat hun kiezers een verkeerd realiteitsbesef hebben.


Tenzij het in België heel anders zou zijn, maar we hebben een sterk vermoeden dat dat niet het geval is.

1,850 views29 comments

Recent Posts

See All
bottom of page