top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Preview | Ledencongres 14.03.21


Nu al, zonder twijfel, de meest spraakmakende COVID-19-uitzending van het jaar! Op de verjaardag van de eerste lockdown in België schakelt Viruswaanzin een versnelling hoger. Vanuit onze eigen TV-studio gaan experten, juristen en professoren in gesprek en maken een evaluatie van de Belgische aanpak van deze pandemie. Schandalen worden uitgespit en getuigen geven tijdens deze live uitzending de collaterale schade een stem en een gezicht. En we laten u mee stemmen over hoe het nu verder moet.

P.S.: Diverse regionale en nationale tv-kanalen hebben al aangegeven dat hun filmcrews op 14 maart 2021 naar onze studio afzakken. Niet te missen dus!


Wees erbij, schrijf u in via deze link.


Wat mag u verwachten:

 • Wat u niet ziet en hoort op de sociale media, hoort u bij ons. Interactief zelfs.

 • Een professioneel gemaakt online congres. Een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van ons land waar u absoluut bij gaat willen geweest zijn!

 • Welke fouten hebben ze niet gemaakt?

 • Hoe gaan we om met de collaterale schade?

 • Hoezo wetenschappelijke consensus? Hoor het niet van een paar filosofen maar van echte specialisten.

 • Wat gaan we doen met de verantwoordelijken voor dit débacle?

 • En wat met de pers? De VRT afschaffen dan maar, wegens zwaar gebuisd?

 • Hoe gaan wel alle bewegingen en groepen een stem geven?

 • Richten we een politieke partij op? En hoe gaat die dan heten?

 • Debatteer mee op onze blogs vanaf 2 maart over de resoluties en keuzes waarvoor we staan.

 • Stem mee en beslis mee!

 • Luister naar getuigenissen van gewone mensen die lijden door de maatregelen. Het moeten niet altijd de virologen zijn die het woord voeren.

 • Hoor wat specialisten denken.

 • Hoor wat viruswaanzin echt denkt.

 • Kijk wat de echte oppositie doet nu de politici het helemaal laten afweten.

 • Maar vooral: schrijf u massaal in!

 • Dit is uw kans om te tonen aan de buitenwereld dat we niet een klein groepje zijn.

_____

Help ons mee om van ons ledencongres een gigantisch succes te maken!

Deel dit bericht op je profiel, stuur het naar vrienden via messenger, whatsapp, telegram, twitter en alle mogelijke kanalen.


Schrijf u in via deze link.


Hebt u geen kredietkaart om in te schrijven via Gofundme dan kan u een overschrijving doen op het rekeningnummer: BE51 7512 1067 6562 van onze VZW met de vermelding CONGRES en uw email adres. U ontvangt op 14 maart via mail een link om online deel te nemen aan het congres waar u mee kan debatteren en stemmen over onze resoluties.

2,293 views58 comments

Recent Posts

See All

58 commentaires


Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
06 mars 2021

Beste Mensen,


Het aanhouden van niet-werkende, totalitaire maatregelen moet echter zeker aan de kaak gesteld worden. En als dat dan gebeurt met voortdurend uit context halen van informatie om mensen bang te maken is dat echt beschamend.


https://hoe-erg-is-corona-echt.be is weer helemaal bijgewerkt met de laatste STATBEL en Sciensano data. De zaken worden extra scherp gesteld met het leden congres in het achterhoofd...


Twee aandachtspuntjes:


1 De derde golf (alleen zichtbaar na 50x vergroten...)De vaccinatie die echt helpt:Ik zie het voorlopig niet...


J'aime

Toch even melden:


De Poolse arts dr. Witold Rogiewicz maakte een video van zichzelf op het moment dat hij zich met een corona vaccin liet injecteren. Ondertussen dreef hij openlijk de spot met antivaxxers en ‘anticoviders’. Een paar dagen later overleed hij. Officiële oorzaak: hartfalen, maar het lijkt overduidelijk waar hij echt aan is bezweken, namelijk de ergst mogelijke bijwerking van deze vaccins: de dood.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/poolse-arts-spot-op-video-met-antivaxxers-laat-zich-injecteren-en-sterft/

J'aime

Dirk De Wolf
Dirk De Wolf
05 mars 2021

Op 20 maart 14:00 komen we massaal op straat en gaan we wereldwijd veel lawaai maken, zoals onlangs in Denemarken (goed werkend middel om politiecontroles te verhinderen 😁)

J'aime


Fabrice Selvi
Fabrice Selvi
04 mars 2021

Verplichte vaccinatie (cfr Matt Em) is de spreekwoordelijke druppel die de emmer doet overlopen. In het wereldje van beleggingen spreekt men vaak over geld beheren als "goede huisvader". Wel ...de mensen die terechte vragen hebben over effectiviteit, langetermijngevolgen etc van deze vaccins gaan met hun gezondheid om als goede huisvaders. Komt daar nog bij dat verplichte vaccinatie in het licht van de opgeblazen sterftecijfers (heel veel officiele corona doden zijn eigenlijk van iets anders gestorven) gewoon een overreactie is. Tijd om solidair te zijn met elkaar en niet toe te geven aan deze chantage van " Christen van den Aldi" Coens. Tijd ook om de krachten te bundelen. Viruswaanzin, Carine Knapen, de organisatoren van de fakkeltochten en vele anderen moete…

J'aime
Boudewijn Magnus
Boudewijn Magnus
04 mars 2021
En réponse à

Ik citeer: 'tijd om ook de krachten te bundelen'. Ik heb nog niets gemerkt in die richting. Alleen met gebundelde krachten kunnen we ons sterk maken. 'L'union fait la force' vertaal ik met: 'Eendracht geeft kracht'. force betekent kracht, macht is puissance. Zolang die beweging naar elkaar toe niet start, zullen we steeds weer uit elkaar gedreven worden, of zelfs onszelf uit elkaar drijven, volgens het oude latijnse principe: divide et impera, verdeel en heers.

Daarom is het goed als viruswaanzin het eigen congres te houden, zodat voor ieder duidelijk is waar viruswaanzin voor staat. Vanuit die duidelijkheid kan dan dringend aansluiting gezocht worden met andere groepen en initiatieven om tot gezameznlijke initiatieven te komen, ook in de zin van…

J'aime
bottom of page