top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Protestmeeting gaat door! - Open brief aan de zwijgers


Horen, zien en toch zwijgen... Hoe lang houdt de omerta stand?


Na de kortstondige blokkering van onze pagina door Facebook zelf (we zijn dus goed bezig!) bereikte vandaag een bericht de redactie van viruswaanzin.be dat een arts op Mediquality.net haar 50 000 leden meldt als zou ons protestbanket van morgen in Aalter uit angst zijn geannuleerd. Maak u geen zorgen, niets is minder waar. We kijken er naar uit jullie te mogen ontmoeten!


Voorafgaand aan deze meeting publiceren we een open brief aan de zwijgers:


Beste zwijgers,


U zult zich misschien allen afvragen wie we onder de noemer zwijgers scharen, dit is simpelweg samen te vatten onder het begrip: allen die vanuit hun beroepsmatige functie meewerken aan het leugenachtige coronabeleid.

U mag zich allen, verplegend personeel dat voor een zwijgplicht heeft getekend, mediapersoneel dat de coronaleugens in stand houdt, agenten, politici, defensiepersoneel en Gees-bobo’s en ‘deskundigen’ als Van Ranst, De Gucht, Vlieghe & co., medeplichtig voelen aan de grootste zwendel die de mensheid ooit heeft mogen aanschouwen.

We moeten toegeven dat de leugens van dermate epische proporties zijn dat de waarheid in deze meer op een leugen lijkt – zoals een voormalig Duits leider, jammer genoeg, al zei: “een zo kolossale leugen dat niemand zou kunnen geloven dat iemand de waarheid zulk grof geweld aan zou doen – dan de leugen himself, en mede daardoor zal de massale medewerking om deze leugen in stand te houden zo gemakkelijk verkregen zijn."


Begrijp ons goed beste zwijgers, we ontkennen niet het bestaan van het coronavirus, want this shit is real. Wat we echter ontkennen, met alles wat er aan gezond verstand in ons aanwezig is, is de besmettelijkheid en dodelijkheid van dit virus, wat door overheden over de gehele wereld kunstmatig in stand gehouden wordt om een – tot voor kort – ontwakende en zich afzettende bevolking in toom te houden.


Zijn jullie er trots op beste wetende, en misschien onwetende, zwijgers dat jullie handelen er mede toe heeft bijgedragen dat er senioren van eenzaamheid zijn gestorven door een onnodige – reeds vele malen met keihard bewijs bewezen – lockdown?

Voelen jullie nog steeds ‘beroepseer’ wetende dat er o.a. kankerpatiënten gestorven zijn door de onthouding van behandelingen en zorg, terwijl er na hun overlijden wederom een ‘positief’ kruisje werd gezet achter de corona casualty rates….. als een soort van natrap?

Hoe bekijken jullie jezelf in de spiegel, en verdedigen jullie het eigen handelen, in de wetenschap dat de zelfverklaarde sterviroloog Van Ranst wederom een (un zelfs een internationaal) paniektraject mag opstarten – gefaciliteerd door overheid en de mainstream media – terwijl zijn vorige feestje de belastingbetalers meer dan 50 miljard euro zal gaan kosten…… en alle virologen openlijk inmiddels openlijk toegeven gesponsord te zijn door de Bill Gates Foundation. In hoeverre tast dit jullie objectiviteit aan?

Waar blijft jullie – toch waarschijnlijk aanwezige – gevoel van waarheidsvinding en common sense, wetende dat een klein onbekend bedrijfje, onder grote geheimzinnigheid, de bouw van een ‘alles reddende tracing app" kreeg toegewezen. Een bedrijf dat zo crimineel is als de pest. Zelfs bij een eerdere samenwerking met een aantal techreuzen voor een commerciële app beschuldigden de curatoren het bedrijf voor ontvreemding van een handelsfonds ten voordele van een éénmanszaak van de zaakvoerder. Fingers crossed.

Zelfs de meest corruptie ziel op deze aardbodem – denk aan de categorie Gates – is niet leugenachtig genoeg om alle toevalligheden, censuur handelingen en doofpotten rondom dit virus goed te blijven praten, en het moet welhaast aan jullie – indien aanwezige – ziel knagen dat jullie je hebben laten lenen voor deze grootste beerput in human history, waarbij vergeleken JFK, 9-11, Augusta en het verbranden van geld door de SP onschuldige kinderboeken lijken.


De definitie van medeplichtigheid luidt: De medeplichtige is de persoon die opzettelijk heeft bijgedragen aan het voltrekken van een misdrijf. Het kan hierbij gaan om het aanbieden van hulp, het geven van informatie, het verschaffen van wapens, werktuigen of andere middelen, het verlenen van onderdak of het weten van het misdrijf. Zoals jullie zien, er is voor iedere wetende zwijger wel iets te vinden in de definitie van een misdrijf, om het eigen gedrag te bepalen.


Het meest trieste van de hele zaak vinden wij dat er duizenden handen in de verpleging zijn die volkomen te goeder trouw zijn, en die uit de oprechtheid van hun hele zijn zich onvoorwaardelijk hebben ingezet voor een zaak die zij als rechtvaardig beschouwden, terwijl de personen die wel bloed aan hun handen hebben kleven ook de lofuitingen in ontvangst wensten te nemen als hedendaagse Judaspenningen.


Omdat we bij viruswaanzin/folievirus – tegen beter weten in – nog steeds geloof in de oprechtheid van een groot deel van de mensheid hebben, zijn we de mening toegedaan dat jullie handelen vroeg of laat gaat knagen in dat achterkamertje genaamd geweten, en dat meer en meer de werkelijke verhalen – lees: de waarheid – over dit virus naar buiten gaan komen. Zoals ook ooit de verhalen over de vernietigingskampen uiteindelijk naar buiten kwamen. Want zelfs de meest kolossale leugen is enkel zo sterk als de zwakste schakel in de ketting, die door een opspelend geweten vroeg of laat zal breken.


____

De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers werken niet en intensifiëren het zelfsbesmettingsrisico - dat bewijzen nu ook de recentste data). Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie


_____

Credits: Luc Conrardy en Michel Mulder

Photo: Horen zien en toch zwijgen...

2,360 views6 comments

Recent Posts

See All

6 則留言


@zoeinhetpanhuis en alle andere vrijheidbewegers: Ik heb vandaag een brief gestuurd naar alle leden van het gemeentebestuur in mijn gemeente (Mol) Dat is één van de vele dingen die we kunnen doen, hen aanspreken. Ik heb deze brief open op de site geplaatst, hier te lezen: https://vrijheidinbeweging.be/open-brief-aan-de-politieke-leiders-van-land-gemeente-en-dorp/ Iedereen kan deze kopiëren en doorsturen naar het gemeentebestuur. Hun e-mail kan je vinden op de gemeentewebsite.

按讚

Matt Em
Matt Em
2020年7月28日

Zie ook mijn actuele anti corona cartoons:


https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons

按讚

Matt Em
Matt Em
2020年7月28日

We worden ronduit bedonderd in Antwerpen als je de grafieken in onderstaande link bekijkt. Het lijkt erop dat De Wever een zak vol geld van HellGates ontvangen heeft om de angst er goed in te houden.

https://adbroere.nl/web/nl/artikelen/arme-belgen.php

按讚

Matt Em
Matt Em
2020年7月27日

Ik doe mee aan het tweejaarlijkse onderzoek naar dikke darm kanker en dit jaar was de uitslag positief en kon ik naar de dokter voor nadere uitleg. Deze verwees me door naar het ziekenhuis om enkele test te doen, maar ik mag niet naar binnen zonder mij op corona te laten testen. Dat weiger ik omdat ik die test voor geen meter vertrouw, en dus kan ik niet behandeld worden.

Pure chantage dus. Wat is die dure eed nu nog waard die de artsen gezworen hebben bij hun aanstelling?

按讚

Wat kunnen we concreet ondernemen ? Samen staan we sterk !

按讚
bottom of page