top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Pulleke Van Ranst in een moeras van fabels


Wat ons pulleke Van Ranst allemaal uit zijn duim zuigt is stilaan hallucinant. The party van onze sterviroloog kost België al 50 miljard euro, and it ain't over yet. Zijn theorieën gaven ons inmiddels een ruime voorsprong uit het peloton van Europese doden per miljoen inwoners veroorzaakt door Covid-19 besmettingen. Als dit voor Van Ranst geen les in bescheidenheid is, en een aanleiding tot ernstige zelfreflectie van de regering, dan weten we het niet meer. Wat fiere optredens van performer Prof. Van Ranst in het Nederlandse TV-programma "Op 1" waren echter zo ludiek dat de Nederlanders toch maar besloten die slimme Belg niet zomaar op zijn woord te geloven.


Woensdag 29 juli 2020 zijn de voorzitters van de veiligheidsregio’s van Nederland bijeengekomen om te overleggen hoe het oplaaiende coronavirus bestreden moet worden. En wat blijkt? Het Outbreak Management Team (OMT) in Nederland ziet nog steeds geen reden om niet-medische mondkapjes verplicht te stellen. Op de persconferentie achteraf bevestigen minister van Medische Zorg Tamara van Ark, RIVM-baas Jaap van Dissel en voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de werking ervan. Het OMT komt tot die conclusie na weging van de nieuwste inzichten en rapporten. Er komt dan ook geen landelijke verplichting voor het dragen van niet-medische mondkapjes, heeft het kabinet besloten.


Nederlandse experten bestudeerden (tot 3 maal toe) diverse wetenschappelijke rapporten van moederverenigingen van het RIVM en refereren ondermeer naar een Noors onderzoek dat berekende dat 200 000 personen gedurende 1 week een mondkapje moeten dragen om misschien 1 besmetting of overdracht te voorkomen!


Op welke studies baseert u zich dan prof. Pulleke Van Ranst? Welk effect beoogt u te bekomen met het invoeren van disproportionele mondmaskerplicht? Hoeveel besmettingen zal dit volgens u in concreto misschien voorkomen? U ziet het, U zakt steeds dieper weg in het drijfzand van uw verzonnen theorieën en data. Sla mea culpa, stop met angst aanjagen en geef per direct uw ontslag. U adviseert de Belgische veiligheidsraad met uit uw duim gezogen science fiction verhalen. Als je de slechtste van de klas in de wereld bent dan moet je conclusies durven trekken en de bevindingen van de experten van het RIVM ernstig nemen. Of gaat u, pulleke Van Ranst, als professioneel stand-up comedian, de studies van het RIVM, met rapporten van uw door Bill Gates gesponsord Rega-Instituut, weerleggen tijdens een nieuw optreden in Nederland? Een geluk voor Pulleke Van Ranst dat de Belgische minderheidsregering enkel naar TF1 kijkt...


Wij herhalen onze 3 eisen:

1 - Liefdevolle bescherming van risicopatiënten en ouderen. 2 - Versterking van de zorg van huisartsen, hospitalen en woonzorgcentra. 3 - Zet de economie en de vrijheden terug naar normaal. P.S.: Pak elkaar eens stevig vast!

_________

- Bekijk hier de persconferentie met Jaap van Dissel, minister Tamara van Ark en Hubert Bruls terug


____

De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties steeds sterker. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

2,142 views8 comments

Recent Posts

See All

8 תגובות


guido.spanoghe
guido.spanoghe
04 באוג׳ 2020

Ook in de commentaren onder dit artikel kom ik weer teveel onjuistheden, verkeerde aannames, ongenuanceerde one-liners en typ-en taalfouten tegen.

Dit tast de geloofwaardigheid van deze site en de mensen erachter aan.

Gelieve jullie inzending dan ook eens te ( laten ) herlezen voor dat je ze doorstuurt en jullie te onthouden van theorieën of feiten die je zelf onvoldoende begrijpt of beheerst.

Het zal ons allen ten goede komen!

לייק

joopspronsen
joopspronsen
01 באוג׳ 2020

Dit regime is in staat gebleken om ons iets te verplichten wat geen enkel ander regime historische gezien is gelukt, namelijk het dragen van mondkapjes. Kennelijk is dit dedoeld om ons de mond te snoeren. Het dragen van mondkapjes doet mij wel denken aan de Davidster die de joden tijdens de tweede wereldoorlog opgespeld kregen. Veel Joodse mensen zijn hierom extra anstig geworden.

Het dragen van mondkapjes is ook heel slecht voor de gezondheid. Test wezen uit dat het zuurstof gehalte daalde met 40%. Dt was afhankelijk van de draagtijd. Het CO2 gehalte steeg ook. CO2 bevat koolstof dat uitermate slecht is voor onze gezondehied. Wij allen weten dat je geen aangebrand voedsel moet eten want er bestaat een verband…

לייק

Al dat testen is de grootste onzin die je maar kan vinden. Waarom test men? Men hoopt gewoon om zoveel mogelijk positieve gevallen te vinden zodat men de bevolking kan blijven terroriseren door angst en paniek te zaaien. In feite hoeft er niet getest te worden, dat is voor niets nodig. Bij de griep heeft men dit nooit gedaan. Maar hun doel is de mensen constant bang te houden tot ze hun magic bullet (lees: puur vergif - vaccinatie) kunnen inzetten en zo hun geldkas en wie weet wat nog allemaal kunnen spijzen. Het is allemaal zo doorzichtig en toch hebben zo weinig mensen dit door. Hoe komt dit ? Wil men dit niet zien of is men echt zo…

לייק

Die video niet gezien dat op youtube circuleerde (intussen afgehaald) 🙄🙄🤔🤔🤔 een vrouw knipte haar masker open en zat zo n stikje in ze deed het met een nieuw, nu je zou kunnen zeggen alarm en dit zou kunnen in de verpakking of in 1 maar in alle maskers????????

Jep jep dat soort dat ze aan het begin zonodig moesten verbranden 🤔🤔 allemaal een beetje raar beste mensen, ik heb er geen maar ik zal iemand vragen om het effen te testen ik stel me ook de vraag of we de belgische staat niet meer kunnen aanklagen 🤔🤔 hier moet er gewoon ongelooflijk veel tegen onze rechten indruisen en btw normaal dat de cijfers naar boven gaan ze beginnen nu…

לייק

blanchartm
blanchartm
30 ביולי 2020


לייק
bottom of page