top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Reageren de virologen op een proactief virus?Van Gucht meldt dat de piek in de besmettingen lag op 22 maart 2021 met 6279 besmettingen op één dag. Dat moet eigenlijk zijn "positieve tests". De realiteit is dus dat de besmettingen zich 6 dagen voordien hebben voorgedaan, met name rekening houdend met de incubatietijd.


De piek lag dus eigenlijk op 16 maart 2021. Dat wil zeggen dat Rt van de besmettingen op dat ogenblik 1 had bereikt. Eerstdaags gaan we de Rt van de ziekenhuisopnames ook naar 1 zien gaan.


Ik had in een eerdere post er al op gewezen dat nog voor de maatregelen eind maart in voege gingen, de indicatoren al de daling aangaven. De maatregelen hebben daar niets aan bijgebracht.


Men ziet dat ook aan de evolutie van Rt van de ziekenhuisopnames dat er al een plafonnering werd ingezet op 16 maart. Wat betekent dat eigenlijk eind februari - begin maart, Rt van de besmettingen is gaan plafonneren. Dat heeft dus nog minder iets te maken met de maatregelen.


Van Gucht en C° blijven in de illusie leven die het uitgangspunt is van de wiskundige epidemiologen: het reproductiegetal beweegt alleen in gevolge maatregelen of de anticipatie van de bevolking in het gedrag daarop. Welnu, begin maart was er sprake van versoepelingen!! Noch de maatregelen noch de anticipatie daarop hebben de curve beïnvloed.


De realiteit is dat Rt voor de zoveelste keer al aan het dalen was van nature uit toen de maatregelen ingingen, en al onder 1 zat op het ogenblik waarop de regering is gaan verstrengen.


Het is nu al de derde keer dat die stommiteit wordt begaan, en dat men denkt dat de maatregelen helpen omdat men de "besmettingen" ziet dalen.


Sam Leendert had het helemaal bij het juiste eind toen hij dit voorspelde!


2,332 views64 comments

Recent Posts

See All

64 Comments


SURREALISME TROEF : VANUIT RAAM DE RONDE VOLGEN MET VERPLICHTE MUILKORF

Als je langs het parcours woont van de Ronde Van Vlaanderen, mag je vanuit je open raam de koers volgen, maar ben je wel verplicht om een mondmasker te dragen.

Ik dacht dat de inperking van onze vrijheden al hallucinante vormen had aangenomen, maar met deze maatregel gaat men nog een stapje verder en wil men ons doen en laten ook binnenshuis nog wat meer aan banden leggen.

Jammer dat ik niet langs het parcours woon, niet omdat ik de koers niet live zal kunnen volgen, maar wel omdat ik niet de kans krijg om deze nieuwe surrealistische en volstrekt zinloze pestmaatregel ostentatief met de voeten te treden.

Like
Replying to

Tja, Flanders Classics verscherpt zomaar de zinloze pestmaatregelen : de koers mag buiten enkel met mondmasker gevolgd worden. Ik beveel iedereen aan om de koers, ofwel vanuit het open raam, ofwel vanuit de tuin, ofwel vanop het trottoir, te volgen zonder het volstrekt zinloze mondmasker. De oproep van Anneliesje, één van onze gerespecteerde niet verkozen witte konijnen, dat we (steeds opnieuw) nog even de surrealistische maatregelen moeten volgen (met haar voormalige toiletmaatregel spant zij de kroon) heeft nu wel het laatste beetje draagvlak onderuit gehaald.

Like


Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
Apr 02, 2021

Beste Mensen,


De wekelijkse sterftecijfers van STATBEL, de dagelijkse sanitaire cijfers van Sciensano en de wekelijkse vaccinatie cijfers van fagg zijn weer verwerkt op https://hoe-erg-is-corona-echt.be/


De stijging van de ziekenhuis opnames is verrassend genoeg niet gestopt maar had een nieuwe adem gevonden. De duurtijd van de derde golf komt in de buurt van golf nummer twee maar is nooit in de exponentiele fase gekomen.Na de laatste 4 weken is de 'piek' op intensieve zorgen nu opgelopen naar 1 op 4 ICU bedden... Ook het aantal bedden ingenomen door COVID patienten is gestegen naar 1 op 10, maar je kan momenteel nog steeds alle COVID patienten een ICU bed geven... Ook de positiviteitsratio (niet getoond) is al goed op zij…
Like
Replying to

Mooi samengevat . Heb je een idee waarom de site van Fagg niet meer bereikbaar is?

Kunnen zo niet meer zien hoeveel gevolgen en doden er zijn na de vaccinaties

Like

Er is nogal wat animo op mijn Comment : Een mens kan een andere mens niet besmetten met een Virus. Omdat een virus een uitscheiding is van een vergiftigde cel.

Wij allen mens en dier op deze aarde zijn elektrische wezens. De aarde is ook elektrisch , zal bij velen misschien maar bekijk volgende video aandachtig en je zal zien dat we bedrogen worden door de wetenschap die ze ons 24/7 voorschotelen.

https://www.youtube.com/watch?v=jyfa454Akm0

Like
Replying to

Ik kom met niets nieuws af. Alles heeft met hetzelfde te maken alles wetenschappelijk en met referenties.

De uitrol van 5G veroorzaakt de ziekten waar de nu me geconfronteerd worden.

Zal alleen maar erger worden.

Er moete helemaal geen maatregelen en Vaccins zijn zinloos.

Vaccins dat was en is wel het doel.

Ze mogen zelfs niet geplaatst worden door een dokter .

Deze heeft de eed van Hippocrates gezworen en verboden volgens de Neurenberg Code.

Zijn Experimenteel , Nog allen in Testfase , Geen dierproeven op gedaan , Langetermijn gevolgen niet gekend.

Volgen Eudravigilance per 29/3 3964 doden en +160.000 bijwerkingen. Fagg geeft zelfs niet meer thuis tot 29/5 hier 65 doden 1683 ernstige bijwerkingen.

Is volgens U dus bijzaak?

Like

zou dit vaccin werken tegen de gebalde zever van onze "experten"?Like
Replying to

Ik heb die liever oraal toegediend

Like
bottom of page