top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Science of science fiction?Wat zal het zijn jongens? - Jambon in Ter Zake van vandaag 20.8.2021: 91 % van de mensen NU in het ziekenhuis is niet gevaccineerd en 7 % enkel, dus 2 % is dubbel gevaccineerd. - Het Nieuwsblad op 18.8.2021: 33 % is NU dubbel gevaccineerd.


Hebben we op 2 dagen een mooie daling gekregen van het aantal gevaccineerden? Of is het allemaal een "pakske zever"?1,973 views17 comments

Recent Posts

See All

17 comentários


Als je deze uitspraken gaat vergelijken met de ruwe cijfers kloppen ze, maar ze zijn helemaal uit hun context getrokken. In gans het jaar 2021 was inderdaad maar 2% van alle ziekenhuisopnames een persoon die volledig gevaccineerd is. Maar in januari, februari, maart, ... was er nog niemand gevaccineerd. Die spuiten werden toen nog niet gezet. Maar deze ziekenhuisopnames zijn wel meegeteld. Je kan op 6 december ook volgende titel in de krant zetten: "Het gaat slecht met de Sint: Slechts 2% van de chocoladeverkoop zijn sinterklazen". Natuurlijk liggen er in januari, februari, maart, ... geen sinterklazen in de winkelrekken. Maar dat vertellen ze er niet bij.

Curtir
Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
22 de ago. de 2021
Respondendo a

ha daar kwamen de cijfers vandaan! Ik vroeg me al af waar hij in godsnaam die getallen haalde maar vond het de moeite niet om zijn gebrabbel uit te zoeken. Maar ik ben blij dat ik dat nu weet. Dank je!

Curtir

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
21 de ago. de 2021

Waarom toch fixeren op die cijfertjes ? 2 % ? 7 % , 33 % ,

Wat belangrijker is en als een scheetje vervlogen is is de omfloerste uitspraak ( in hetzelfde interview ) dat het arsenaal maatregelen klaarligt om bij een mogelijke variant terug bovengehaald te worden om het ganse circus terug op te starten .

Curtir

Ik neem aan dat zijn informatie komt uit het rapport van sciensano dat je hier kan vinden https://covid-19.sciensano.be/nl/covid-19-epidemiologische-situatie Ik vind dat een slecht rapport. Als je dat vergelijkt met wat er in de UK wordt gepubliceerd is dat om te huilen met de pet op.


En belangrijk de disclaimer in het rapport "Disclaimer: This report is a rapid analysis made upon request of the Task Force Vaccination. Its objective is to give a descriptive overview of breakthrough infections occurring in Belgium. These preliminary results are to be interpreted in light of the limitations described in the text. Further analyses are still ongoing"

Het is dus een rapport dat snel in elkaar is geflanst met een bepaald doel voor ogen ipv…

Curtir

Omdat onze Vlaamse intelligentia hun hoofden niet meer uit het literair drijfzand krijgen, heeft een moedige Italiaanse verzetsdenker dan maar dit brilliant artikel geschreven o.a. over de huidige politieke impasse wereldwijd. Kwestie om de intellectuele luiheid binnen onze provenciale cosmopolite denkers wat aan te kaarten. Jan Jambon mag het ook lezen (al denk ik niet dat hij er veel van zal willen verstaan, hij is nogal een vooringenomen trotse man die volkomen opgaat in de gesymboliseerde voorstelling van zichzelf).


https://streventijdschrift.be/een-gedicht-geschreven-in-een-brandend-huis/


Veel leesplezier.


Curtir

Mister Unknown
Mister Unknown
21 de ago. de 2021

Het lijkt mij precies wel een lange tijd duidelijk dat ze de mensen met opzet in verwarring proberen te brengen.

Curtir
Respondendo a

Ik denk dat je gelijk hebt. Joost Meerloo heeft daar een mooie studie aan gewijd: the epidemic of mental illness. Een korte voorstelling hiervan vind je op YT bij de Academie of Ideas. Een van de trucs om massapsychose te creëren is mensen in verwarring te brengen. Als het dan nog om leven en dood gaat... succes verzekerd.

Curtir
bottom of page