top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Sint-Niklaas wil eigen munt: Vooral voor zij die "goed" zijn


SCHOKKEND NIEUWS!: De NV-A burgemeester in Sint-Niklaas wil samen met zijn groene kameraden in het schepencollege het communisme in Vlaanderen invoeren. Nog embryonaal, maar Big Brother en het Social Credit System komt er aan.
Sint-Niklaas wil namelijk een lokale munt invoeren waarbij wordt gepoogd 2 vliegen in één klap te slaan. De handelaars zullen met deze lokale munt betaald worden. En tezelfdertijd wil deze totalitaire nationalist het gedrag van de mensen sturen. Wie een goede jongen of meisje is, krijgt meer lekkers onder de vorm van meer munten. Wie een slechte jongen is, krijgt minder centjes. In eerste instantie gaat het om nog op het eerste gezicht groene “onschuldige” gedragingen te vertonen. Naar het containerpark gaan, met de fiets naar je werk of vrijwilligerswerk doen.


Ik wil niet leven in een wereld waar ik elke minuut moet denken of ik mij goed gedraag. Of ik mijn gedrag niet moet aanpassen en iets moet gaan doen om meer centen te verdienen. Dit is de kleuterschool met slechte en goede punten voor volwassenen. De staat die inbreekt in ons privéleven onder het excuus dat het goed is voor het milieu. Het totalitaire ecologisme waar alles kan omdat het voor het goede doel is. Zoals bij covid.


Wat is de volgende stap? Wie op reis gaat met een vliegtuig krijgt slechte punten en minder geld? Wie zijn planten water geeft met niet gerecycleerd bio-water moet vanaf nu goedkopere onderbroeken kopen? Wie 200 meter te ver rijdt met zijn auto krijgt geen ijsjes meer?


De stap naar zo’n lokaal social credit systeem en de Chinese Big Brother is met de coronapas echt niet ver meer. We zitten op een hellend vlak waarvan de helling steeds scherper wordt.


Het is bijzonder duidelijk dat we een goede keuze gemaakt hebben om onze partij “Vrijheid” te noemen, en de vrijheid centraal te zetten. Het is nu een zaak om zoveel mogelijk mensen achter deze partij te krijgen. We gaan ons zwaar moeten verzetten tegen alle totalitairen die voor hun eigen “hogere doelen” onze relaxe, vrije wereld willen afnemen.


Bron:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/06/15/betalen-mensen-hun-brood-in-2022-met-een-digitale-stadsmunt-in-s/

8,241 views860 comments

Recent Posts

See All
bottom of page