top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Sint-Niklaas wil eigen munt: Vooral voor zij die "goed" zijn


SCHOKKEND NIEUWS!: De NV-A burgemeester in Sint-Niklaas wil samen met zijn groene kameraden in het schepencollege het communisme in Vlaanderen invoeren. Nog embryonaal, maar Big Brother en het Social Credit System komt er aan.
Sint-Niklaas wil namelijk een lokale munt invoeren waarbij wordt gepoogd 2 vliegen in één klap te slaan. De handelaars zullen met deze lokale munt betaald worden. En tezelfdertijd wil deze totalitaire nationalist het gedrag van de mensen sturen. Wie een goede jongen of meisje is, krijgt meer lekkers onder de vorm van meer munten. Wie een slechte jongen is, krijgt minder centjes. In eerste instantie gaat het om nog op het eerste gezicht groene “onschuldige” gedragingen te vertonen. Naar het containerpark gaan, met de fiets naar je werk of vrijwilligerswerk doen.


Ik wil niet leven in een wereld waar ik elke minuut moet denken of ik mij goed gedraag. Of ik mijn gedrag niet moet aanpassen en iets moet gaan doen om meer centen te verdienen. Dit is de kleuterschool met slechte en goede punten voor volwassenen. De staat die inbreekt in ons privéleven onder het excuus dat het goed is voor het milieu. Het totalitaire ecologisme waar alles kan omdat het voor het goede doel is. Zoals bij covid.


Wat is de volgende stap? Wie op reis gaat met een vliegtuig krijgt slechte punten en minder geld? Wie zijn planten water geeft met niet gerecycleerd bio-water moet vanaf nu goedkopere onderbroeken kopen? Wie 200 meter te ver rijdt met zijn auto krijgt geen ijsjes meer?


De stap naar zo’n lokaal social credit systeem en de Chinese Big Brother is met de coronapas echt niet ver meer. We zitten op een hellend vlak waarvan de helling steeds scherper wordt.


Het is bijzonder duidelijk dat we een goede keuze gemaakt hebben om onze partij “Vrijheid” te noemen, en de vrijheid centraal te zetten. Het is nu een zaak om zoveel mogelijk mensen achter deze partij te krijgen. We gaan ons zwaar moeten verzetten tegen alle totalitairen die voor hun eigen “hogere doelen” onze relaxe, vrije wereld willen afnemen.


Bron:

8,242 views860 comments

Recent Posts

See All

860 Comments


peter van hecke
peter van hecke
Dec 17, 2021

Effe vraagje!


Ten gevolge van een artikel welke ik heb gelezen zijn enige vragen gerezen.

De kern van het wapen blootgelegd (niburu.co)


Ik onderga thans een kuur van multivitaminen, D3 en dergelijke meer om mijn immuniteit te ondersteunen. Bovendien heb ik mijn eetcultuur een beetje aangepast. Dieet dus.


Ik was ook nog van plan preventief ivermectine te nemen om het spike-proteine te weerstaan.


Na het lezen van dit artikel rijzen me toch enige vragen. Zijn hier mensen welke me nuttige en betrouwbare informatie kunnen geven betreffende ivermectine preventief gebruik?

Achten jullie het mogelijk dat we eerder de gevolgen van een stralingsziekte ondergaan, uitrol 5G dan wel dat we de gevolgen van een respiratoir virus ondergaan?

Like
Replying to

Betrouwbare info & protocollen betreffende ivermectine : covid19criticalcare.com


Aangaande vit D zou men, om het immuunsysteem te versterken en dit vooral tijdens de wintermaanden, minimum 4000 IE/dag kunnen innemen en dit in dezelfde verhouding te samen met vitamine K2, 200 microgram/dag om te vermijden dat er calciumdepots in de aders zouden terechtkomen.

Met vitamine K2 moet u toch opletten indien u bepaalde medicatie niet wilt tegenwerken.


Zink is ook aanbevolen (25 à 40 milligram/dag maximum).


Een uitvoerige bespreking tussen Dr John Cambell en Dr Michael Cohen betreffende de bovenstaande aanwijzingen gebaseerd op praktijkervaring vind u op www.youtube.com/watch?v=w9h-XQm2qEY


Overgewicht maakt u vatbaarder voor covid ziekte.


Het artikel waarvan u gewag maakt is, denk ik, een verzameling van enkele juiste feitelijkheden met…


Like

Daniël Bruynseels
Daniël Bruynseels
Dec 16, 2021

Preventie Vaccinatieschade vzwLike

Daniël Bruynseels
Daniël Bruynseels
Dec 16, 2021

308.000 euro coronapremies via 37 spookfirma's: boekhouder staat terecht voor fraude

Op 18 juni buigt de Brusselse strafrechter zich over het dossier van een Limburgse boekhouder die via spookbedrijven voor ruim 300.000 euro aan onterechte premies opstreek. De man verraadde zichzelf op een bijzonder knullige manier. Het is overigens de eerste fraudezaak met coronasteun die voor de rechtbank komt, maar lang niet de laatste.

Like
Replying to

de club der cnulligen zou ik ze noemen

Like

In een artikel in de Tijd over "Hoge Gezondheidsraad zet licht op groen voor vaccinatie kinderen" het volgende "Volgens EMA (Europees geneesmiddelenagentschap) zijn de voordelen hoger dan eventuele risico's, zeker bij kinderen met onderliggende aandoeningen." Dus wat zijn de risico's? België heeft al 336.000 kinderprikken in stock om in januari te beginnen. Dus waarom moesten de kinderen al weer mondmaskers dragen?

Like
Replying to

ze moeten mondkapkes dragen om verder te ontmenselijken

Like

Daniël Bruynseels
Daniël Bruynseels
Dec 16, 2021

Celstraf voor man (46) die voor liefst 2 miljoen euro fraudeerde met coronasteun

https://www.hln.be/binnenland/celstraf-voor-man-46-die-voor-liefst-2-miljoen-euro-fraudeerde-met-coronasteun~a00403b5/


Like
Replying to

oei !

hopelijk is Meneer ingeënt !o)

Like
bottom of page