top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Stand van rechtzaken


____ Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie. Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk. De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie


1,458 views4 comments

Recent Posts

See All

4 Comments


patrickvermeiren
patrickvermeiren
Oct 08, 2020


Like

Ze nemen eerst de kaas van je brood...

Nooit gedacht dat brood met een glas water zo goed kon smaken.

Ze nemen een vingerkootje en wachten op je reactie, nu ja een vingerkootje.

Dan nemen ze een vinger, nu ja er was toch al een kootje af.

En wat met een hand, bhwoo ik heb er toch twee

Tja en die arm zonder hand kan ik die zelfs vrijwillig missen

En nu we toch bezig zijn, zo erg was dat allemaal niet, voila nog een kootje van een vinger, pfft doet er toch nie meer toe...

Waaaat ? Mijn tweede hand ook, jama dat gaat zomaar nie he...te laat !

Like

patrickvermeiren
patrickvermeiren
Oct 07, 2020

Dank U Dirk 😁😊🤗

Like

Matt Em
Matt Em
Oct 07, 2020

Van Ranst komt nu zowat niet meer in beeld dus heeft die zaak tegen hem dan nog zin? Eenzelfde redenering kan de rechter ook volgen en de zaak onontvankelijk verklaren.

Zijn opvolger, Van Gucht lijkt iets milder, wat niet wegneemt dat hij de maatregelingen volop blijft steunen en soms zelfs wil verstrengen.

Wordt Van Gucht nu ook op de korrel genomen? En/of Vlieghe? Of dat hele clubje dat zich verstopt in de commissie?

Mijns inziens moeten de verantwoordelijken in de regering ook aansprakelijk gesteld worden want hoe je het ook draait of keert, waar ze hun info ook vandaan halen, zij zijn verantwoordelijk voor het beleid.

Like
bottom of page