top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Steeds meer problemen met gevaccineerden in VS

Updated: Dec 22, 2020


We wachten op jullie, elke woensdag, bij voorkeur op de Grote Markt in Sint-Niklaas, of je eigen dorpsmarkt, tussen 20u en 22u. We mogen niet opgeven en moeten onze stem laten horen! Op vraag van de lokale korpschef van de politie houden ons woensdag tijdens onze samenkomst wel aan de lokale covid reglementering en betuigen we VREEDZAAM ons medeleven met de vele slachtoffers van de maatregelen.


___

Viruswaanzin vzw is geen antivaxxer. Vaccins hebben in het verleden wel degelijk hun nut bewezen bij het beheersen van ziekten. Viruswaanzin vzw is wel hevig tegenstander van het uitvoeren van medische experimenten op mensen met onzorgvuldig onderzochte vaccins. De groeiende hoeveelheid negatieve meldingen van problemen bij vroeggevaccineerden die officiële instanties, zoals de CDC, de wereld insturen zijn minstens een verontrustend signaal.


Er moet volgens viruswaanzin vzw ook veel meer aandacht geschonken worden aan de versterking van het natuurlijk humaan immuunsysteem en mogelijk preventieve bescherming via Vitamine D en andere. Voorkomen is de sterkste strategie. Zeker nu blijkt dat ondanks de strengste maatregelen van de wereld, die door minstens 85% van de bevolking worden nageleefd, we toch afstevenen op een joekel van een derde golf. Althans volgens Premier De Croo.


5,483 views28 comments

Recent Posts

See All

28 Comments


De door YT verwijderde toespraak van Trump ivm de stemmingsfraude. Helaas Duits


https://rumble.com/vc5ge2-eine-schande-fr-unsere-republik-so-reagiert-youtube-auf-rede-von-us-prsiden.html

Like

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3362012557240651&id=100002958196131


De boodschap van de Kerstman volgens het WHO

Like

Patrick Peeters
Patrick Peeters
Dec 25, 2020

CDC: Meer dan 3.000 mensen "niet meer in staat om hun beroeps activiteiten uit te voeren" na innenting van het COVID-19-vaccin: https://www.infoslibres.info/2020/12/23/rapport-du-cdc-plus-de-3-000-personnes-sont-incapables-deffectuer-leurs-activites-quotidiennes-normales-apres-avoir-recu-le-vaccin-covid-19/


Like

https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf

Hier al een overzicht van de vaccinaties en de effecten...

Like

bottom of page