top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Stop alle viruswaanzin! - betoog mee in A'werpen.


In lijn met het credo van Vrijheid, dat verbondenheid en een warm beleid door burgers, voor burgers voorstaat, roepen we op tot massale opkomst op 9 januari 2022 voor een betoging met slechts één thema: LAAT ONZE KINDEREN GERUST! Kinderen opzettelijk hun welzijn beschadigen via mondmaskerplicht vanaf 6 jaar is puur gedreven door de profileringsdrang van de Vivaldi politici aangevuurd door de “ikkigheid" van wereldvreemde virocraten, dronken van hun eigen ego.


Geheel terecht maken ouders en grootouders zich boos over de mondmasker- en vaccinatieplicht voor kinderen. Deze maatregelen die onze kinderen worden opgedrongen zijn illustratief voor een falend, inhumaan beleid. Elke minister en parlementslid die toelaat kinderen expressies te ontnemen moet een apathisch mens zijn, zonder enig EQ. Wie zegt dat het wegnemen van herkenbare emoties geen invloed zal hebben op de psychische ontwikkeling van kinderen is helemaal van het pad af. Elke empathie voor virocraten en gezondheidsstalinisten die deze barbaarse plicht voorstaan is misplaatst.


Want zeg nu zelf: welk moeder- en vaderhart breekt er niet bij de gedachte aan hun dochter/zoon die, op straf van toegangsverbod tot de school, een volle dag met beperking op het aangezicht moet doorbrengen? Welke burgervader, die het goed voorheeft met zijn burgers, zou eisen (in het belang van een hoger doel) dat uw (klein)kind zijn/haar weg moet vinden in een leefwereld te beleven en te begrijpen via onzichtbare, moeilijk verstaanbare woorden wars van gezichtsuitdrukkingen? Dat is toch voor elke liefhebbende ouder onbevatbaar tergend en dus ontoelaatbaar?


Een Frank Vandenbroucke die zegt dat dit (mondmaskerplicht zoniet schoolschorsing) zonder gevolgen blijft voor de ontwikkeling van uw kind, op zijn/haar sociale interactie en op (leren) uitdrukken van eigen emoties moet dringend enkele sessies bij een ervaren psycholoog boeken.


Een kinderrechtencommissaris die vindt dat het recht op onderwijs primeert op mentale gezondheid heeft geen voeling meer met de maatschappij en is minstens dringend toe aan ethisch herbronnen en wat bezoeken aan lokale markten in plaats van te focussen op politieke achterkamerrecepties ter behoud haar aanzien (als dat er nog zou zijn).


Met deze betoging maken we duidelijk dat het maar eens moet gedaan zijn met dat electoraal opportunisme vertaald in het culpabiliseren van onze kinderen en vaccinatieplicht voor uw hartendief! Want vergis u niet, De Croo & co. zijn er zich terdege van bewust dat mondmaskers negatieve emoties zoals angst of verdriet benadrukken en positieve emoties verzwakken. Daarom, be there (met uw families), strijdvaardig, in gezondheid en vrede, op 9 januari 2022 om 13u in Antwerpen!


P.S.: Kom met een gerust gemoed naar de betoging in Antwerpen. Als naar gewoonte zal Vrijheid er alles aan doen opdat u in veilige omstandigheden ook uw kinderen en kleinkinderen naar de betoging kan meebrengen. Voor vijandig individualisme bij ons geen plaats. Maar dat weet u ondertussen ongetwijfeld al.

5,141 views486 comments

Recent Posts

See All
bottom of page