top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Stop alle viruswaanzin! - betoog mee in A'werpen.


In lijn met het credo van Vrijheid, dat verbondenheid en een warm beleid door burgers, voor burgers voorstaat, roepen we op tot massale opkomst op 9 januari 2022 voor een betoging met slechts één thema: LAAT ONZE KINDEREN GERUST! Kinderen opzettelijk hun welzijn beschadigen via mondmaskerplicht vanaf 6 jaar is puur gedreven door de profileringsdrang van de Vivaldi politici aangevuurd door de “ikkigheid" van wereldvreemde virocraten, dronken van hun eigen ego.


Geheel terecht maken ouders en grootouders zich boos over de mondmasker- en vaccinatieplicht voor kinderen. Deze maatregelen die onze kinderen worden opgedrongen zijn illustratief voor een falend, inhumaan beleid. Elke minister en parlementslid die toelaat kinderen expressies te ontnemen moet een apathisch mens zijn, zonder enig EQ. Wie zegt dat het wegnemen van herkenbare emoties geen invloed zal hebben op de psychische ontwikkeling van kinderen is helemaal van het pad af. Elke empathie voor virocraten en gezondheidsstalinisten die deze barbaarse plicht voorstaan is misplaatst.


Want zeg nu zelf: welk moeder- en vaderhart breekt er niet bij de gedachte aan hun dochter/zoon die, op straf van toegangsverbod tot de school, een volle dag met beperking op het aangezicht moet doorbrengen? Welke burgervader, die het goed voorheeft met zijn burgers, zou eisen (in het belang van een hoger doel) dat uw (klein)kind zijn/haar weg moet vinden in een leefwereld te beleven en te begrijpen via onzichtbare, moeilijk verstaanbare woorden wars van gezichtsuitdrukkingen? Dat is toch voor elke liefhebbende ouder onbevatbaar tergend en dus ontoelaatbaar?


Een Frank Vandenbroucke die zegt dat dit (mondmaskerplicht zoniet schoolschorsing) zonder gevolgen blijft voor de ontwikkeling van uw kind, op zijn/haar sociale interactie en op (leren) uitdrukken van eigen emoties moet dringend enkele sessies bij een ervaren psycholoog boeken.


Een kinderrechtencommissaris die vindt dat het recht op onderwijs primeert op mentale gezondheid heeft geen voeling meer met de maatschappij en is minstens dringend toe aan ethisch herbronnen en wat bezoeken aan lokale markten in plaats van te focussen op politieke achterkamerrecepties ter behoud haar aanzien (als dat er nog zou zijn).


Met deze betoging maken we duidelijk dat het maar eens moet gedaan zijn met dat electoraal opportunisme vertaald in het culpabiliseren van onze kinderen en vaccinatieplicht voor uw hartendief! Want vergis u niet, De Croo & co. zijn er zich terdege van bewust dat mondmaskers negatieve emoties zoals angst of verdriet benadrukken en positieve emoties verzwakken. Daarom, be there (met uw families), strijdvaardig, in gezondheid en vrede, op 9 januari 2022 om 13u in Antwerpen!


P.S.: Kom met een gerust gemoed naar de betoging in Antwerpen. Als naar gewoonte zal Vrijheid er alles aan doen opdat u in veilige omstandigheden ook uw kinderen en kleinkinderen naar de betoging kan meebrengen. Voor vijandig individualisme bij ons geen plaats. Maar dat weet u ondertussen ongetwijfeld al.

5,144 views486 comments

Recent Posts

See All

486 Comments


Elsje Devroye
Elsje Devroye
Jan 14, 2022

Volgende betoging te Brugge is overmorgen, de 16de en vertrekt om half 2 op 't Zand.

LikeVoor zij die interesse hebben, ik ben momenteel het boek The real Anthony Fauci aan het lezen van Robert Kennedy, een echte eyeopener, is wel in de Engelse taal!

Een echte aanrader!!!

Like
Elsje Devroye
Elsje Devroye
Jan 14, 2022
Replying to

Ik herinner me dat ik er ene aangaf, ik was 16 jaar. De zwaantjes waren erg vlug om naar de Vesting te rijden. Met 8 zwaantje hebben ze die jonge exebistionist ingerekend. Dat is nu meer dan 40 jaar geleden. Een buurvrouw heeft mij onlangs in mijn huis overvallen. Ze vond dat ik oa. moet stoppen met mensen op het gevaar van prikken te wijzen. Zij ontkent, de zaak is geseponeerd en de buren zijn noot gevraagd geweest om te getuigen (wat ze ook weigeren te doen en op hun beurt verbaal agressief zijn). Uitkijken dus met de zombies. Clem Schouwenaerts schreef het al in zijn boek 'Baldereriaan' dat aan politieverhoor geen gevolg gegeven wordt. Tenzij ik zwart zou zijn…


Like

Net het programma 'de afspraak' op vrt gezien, Servië, het land van de tennisster Djokovic werd bestempeld als een land waar de vaccinatie te laag ligt.

Een land met 7 miljoen inwoners,

Sterfgevallen

12.936

Dit tegen België, 11,5 miljoen inwoners, 28000 doden aan covid.

Of is dat omdat België 'anders' telt dan de rest?

https://news.google.com/covid19/map?hl=nl&gl=BE&ceid=BE%3Anl&mid=%2Fm%2F077qn

Djokovic heeft overschot van gelijk.

Like
Replying to

Je kan ook stellen dat België, die pretendeert de beste gezondheidszorg in de wereld te bezitten mensen te lang onnodig in leven houd door ze ziek te laten liggen aan een machine, of medische behandelingen te doen om het leven nog een paar jaar te rekken, met de ellende die bij betreffende ziektes hoort.

Mijn oom is 2 jaar terug 'eindelijk' overleden.

Hij kreeg hersenberoertes, kleine adertjes die springen in de hersenen.

Hij verachterde en bleef er maar mee rondlopen, gewoon omdat er niets aan te doen is.

De herinnering die mijn moeder meedraagt, is zijn vraag enkele dagen voor zijn heengaan toen hij haar hand vast bleef houden 'help mij'.

Is dat niet iets om even bij stil te…

Like
bottom of page