top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Stop de mondmaskerplicht voor kinderen. Nu!In lijn met het credo van Vrijheid, dat verbondenheid en een warm beleid door burgers, voor burgers voorstaat, roepen we op tot massale opkomst op 9 januari 2022 voor een betoging met slechts één thema: LAAT ONZE KINDEREN GERUST! Kinderen opzettelijk hun welzijn beschadigen via mondmaskerplicht vanaf 6 jaar is puur gedreven door de profileringsdrang van de Vivaldi politici aangevuurd door de “ikkigheid" van wereldvreemde virocraten, dronken van hun eigen ego.


Geheel terecht maken ouders en grootouders zich boos over de mondmasker- en vaccinatieplicht voor kinderen. Deze maatregelen die onze kinderen worden opgedrongen zijn illustratief voor een falend, inhumaan beleid. Elke minister en parlementslid die toelaat kinderen expressies te ontnemen moet een apathisch mens zijn, zonder enig EQ. Wie zegt dat het wegnemen van herkenbare emoties geen invloed zal hebben op de psychische ontwikkeling van kinderen is helemaal van het pad af. Elke empathie voor virocraten en gezondheidsstalinisten die deze barbaarse plicht voorstaan is misplaatst.


Want zeg nu zelf: welk moeder- en vaderhart breekt er niet bij de gedachte aan hun dochter/zoon die, op straf van toegangsverbod tot de school, een volle dag met beperking op het aangezicht moet doorbrengen? Welke burgervader, die het goed voorheeft met zijn burgers, zou eisen (in het belang van een hoger doel) dat uw (klein)kind zijn/haar weg moet vinden in een leefwereld te beleven en te begrijpen via onzichtbare, moeilijk verstaanbare woorden wars van gezichtsuitdrukkingen? Dat is toch voor elke liefhebbende ouder onbevatbaar tergend en dus ontoelaatbaar?


Een Frank Vandenbroucke die zegt dat dit (mondmaskerplicht zoniet schoolschorsing) zonder gevolgen blijft voor de ontwikkeling van uw kind, op zijn/haar sociale interactie en op (leren) uitdrukken van eigen emoties moet dringend enkele sessies bij een ervaren psycholoog boeken.


Een kinderrechtencommissaris die vindt dat het recht op onderwijs primeert op mentale gezondheid heeft geen voeling meer met de maatschappij en is minstens dringend toe aan ethisch herbronnen en wat bezoeken aan lokale markten in plaats van te focussen op politieke achterkamerrecepties ter behoud haar aanzien (als dat er nog zou zijn).


Met deze betoging maken we duidelijk dat het maar eens moet gedaan zijn met dat electoraal opportunisme vertaald in het culpabiliseren van onze kinderen en vaccinatieplicht voor uw hartendief! Want vergis u niet, De Croo & co. zijn er zich terdege van bewust dat mondmaskers negatieve emoties zoals angst of verdriet benadrukken en positieve emoties verzwakken. Daarom, be there (met uw families), strijdvaardig, in gezondheid en vrede, op 9 januari 2022 om 13u in Antwerpen!


P.S.: Kom met een gerust gemoed naar de betoging in Antwerpen. Als naar gewoonte zal Vrijheid er alles aan doen opdat u in veilige omstandigheden ook uw kinderen en kleinkinderen naar de betoging kan meebrengen. Voor vijandig individualisme bij ons geen plaats. Maar dat weet u ondertussen ongetwijfeld al.

2,459 views127 comments

Recent Posts

See All

127 Comments


Gisternacht hebben ze mij geweigerd verder te helpen in het jessa ziekenhuis hasselt omdat ik het benauwd kreeg in die scanner met dat mondmasker aan en ik het dus niet kon verdrage en wou opzetten zoals zij dat wouden. Een ziekenhuis noemt dat dan waar iedereen zo bekommerd is om de volksgezondheid… ik vind het misselijkmakend!!

Like

Zondag 9 Januari 2022 ~ 13 uur Antwerpen Bolivarplaats (gerechtsgebouw) BETOGING !!


facebook event; https://www.facebook.com/events/1568940483489397

DELEN DELEN DELEN !!!

Like

https://www.arte.tv/fr/videos/106966-000-A/suede-la-jeunesse-preservee-du-coronavirus/

Like

frvandun
frvandun
Dec 09, 2021

Uit de brief die ik vandaag naar de directeur van de school van mijn kind heb gestuurd, misschien inspiratie voor anderen: Ik heb wel een vraag over de mondmaskerplicht vanaf 6 jaar die u hieronder vermeldt.

Ik wijs er u graag op dat het KB van de regering niets zegt over mondmaskerplicht in de klas en dat u dus de keuze hebt om die niet op te leggen.


Dus had ik graag geweten wie dit voor de school beslist heeft en met welke grond?


Laatste KB van 4 december: https://etaamb.openjustice.be/nl/koninklijk-besluit-van-04-december-2021_n2021043284.html Art. 9.In artikel 22, § 1, van hetzelfde besluit worden de volgende wijzigingen aangebracht: 1° in het eerste en tweede lid worden de woorden "10 jaar" telkens vervangen door de woorden "6…

Like

Het doe zo deugd en geeft moed om zulke massale demonstraties te zien zoals in Wenen

https://www.youtube.com/watch?v=lgVdn8RG3CI


Like
Replying to

Ze hebben het daar in Oostenrijk wel echt dringen nodig!!!

Like
bottom of page