top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Strafklacht tegen virologen, Bill Gates en Ferguson




Enkele uitspraken van gisteren van Professor Erika Vlieghe doet ons bloed opnieuw kolken: Zo zei ze onder meer: “Als je iemand uit de gevangenis vrijlaat onder voorwaarden, maar die voorwaarden worden totaal niet gerespecteerd, dan weet je wat er gebeurt.” Dergelijke verklaringen motiveren viruswaanzin.be in haar strijd tegen alle disproportionele vrijheidsbeperkingen en in een verzoek aan mr. Michael Verstraeten om asap een strafklacht in te dienen bij het federaal parket “Wegens misdaden tegen de menselijkheid”.


Het gaat in het bijzonder over de investeringen van de ‘Bill en Melinda Gates Foundation’ in onderzoek van de KU Leuven en het Instituut voor Tropische Geneeskunde, naar een vaccin tegen het coronavirus. Diezelfde wetenschappers zijn namelijk ook de ambtenaren die de regering adviseren over de aanpak. Er zal door een groep van 220 boze burgers worden gevraagd om te onderzoeken of die investeringen wegen op de objectiviteit van de virologen.


LEES OOK. “Bill Gates zet zijn hele fonds van 37 miljard euro in voor bestrijding virus”


Er zal ook een klacht worden gericht tegen de Britse wetenschapper Ferguson (prominent adviseur van de WHO), die data zou hebben vervalst. Er komt geen klacht tegen Belgische politici: zij zijn misleid door wetenschappers.


Meer details volgens tijdens de startmeeting van de vzw viruswaanzin/follievirus volgende week in feestzaal Ten Dauwe in Aalter, de gemeente van minister Pieter De Crem (CD&V). Volgens het crisiscentrum mag onze vergadering plaatsvinden binnen de opgelegde grenzen voor de horeca.


De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en data). Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie


photo: Erika Vlieghe - © Belga



3,577 views8 comments

Recent Posts

See All
bottom of page