top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Struisvogelen op zijn Vivaldi's


Toen Covid-19 kwam zei Bart De Wever dat er niets zo gemakkelijk is dan het voeren van een politiek bij een crisis. Men doet gewoon wat de experten u zeggen. Voorwaar een uiting van bijzonder slecht bestuur. Het kenmerk van een onbekende crisis is immers een grote portie onzekerheid. Ook bij de experten. Bovendien geven die experten de overheid een inzicht binnen hun eigen werkveld. Ons silo-onderwijs creëert bijzonder weinig holistische specialisten.Terwijl de overheid een totaal beleid te voeren heeft. Intussen weet niemand of de collaterale schade van de maatregelen niet nog meer doden heeft opgeleverd dan er gespaard zijn.

Omgaan met onzekerheid.

Vanuit het bestuur vergt omgaan met onzekerheid onder andere dat er altijd een plan B is. Als de lockdowns niet werken – zoals nu overduidelijk blijkt – dan moeten we andere oplossingen achter de hand hebben. Als we merken dat er onder juristen onzekerheid is over de wettelijkheid van de maatregelen, dan creëren we voor de zekerheid een wet. En wel zo spoedig mogelijk. Niet als er al een jaar onwettige boetes worden uitgeschreven. Als de vaccins niet werken, dan hebben we een alternatief plan. Om niet de rest van ons leven de lijdensweg van de voorbije maanden te moeten ondergaan.

In zo een onzekere omgeving beluistert de overheid vooral de criticasters van het beleid. De kritiek wordt zelfs aangemoedigd! Want daaruit kunnen inzichten komen waarmee de eigen silo-experten geen rekening houden. Laat dat nu juist niet gebeurd zijn in deze crisis. Het omgekeerde is waar. Als struisvogels hebben de politici hun hoofd in het zand gestoken. Actief werden mensen die een kritisch geluid lieten horen weggezet. Met actieve hulp van de silo-experten, en Van Ranst in het bijzonder. Ronduit beledigd. Allemaal complotdenkers en anti-vaxxers.Tot en met een recent ontslag van een wetenschapper onder druk van gepolitiseerde raden van bestuur.

De plannen B van Vivaldi.

En waar zijn die plannen B? In de verste verte niet te bekennen. De voorbije maanden liet de VLD weten niet opgezet te zijn met het ontwerp van pandemiewet. Er kwam zelfs een heuse campagne aan te pas op sociale media die tegen het ontwerp inging. Nu moet deze wet vlug-vlug door het parlement. Intussen wordt het risico reëel dat het land in de chaos werd en wordt gestort. Alle boetes tot nu toe uitgeschreven dreigen de vuilbak in te gaan wegens onwettig. Politiemensen die denken geweld te kunnen gebruiken om mondmaskers af te dwingen, dreigen zelf vervolgd te worden. Immers mag politiegeweld enkel als er een wettelijke grondslag is voor het doel van dat geweld. De staat dreigt te worden geconfronteerd met huizenhoge schadevergoedingen aan KMO’s die hun zakencijfer zagen kelderen het voorbije jaar. En wat is het plan B? De rechters afdreigen met het doembeeld van de gevolgen die de regering zelf heeft gecreëerd?


Wat gaan we doen als er morgen een nieuwe variant of een nieuw virus opduikt waartegen de vaccins niet werken? Nog een paar jaar Van Ranst die komt verklaren dat we “nog even moeten doorzetten”. Nog een paar jaar De Croo die beweert dat er nooit meer lockdowns komen. Nog een paar rondes doden in de woonzorgcentra. Er is geen plan B. Er is zelfs geen voornemen om de piekcapaciteiten op de intensieve zorgen in de toekomst uit te breiden. Te duur.


Terwijl de wetenschap wereldwijd aantoont dat de maatregelen geen verschil maken, ploegt Vivaldi verder met paardenkleppen aan. Het aantal doden staat nergens ter wereld in verhouding tot de strengheid van de maatregelen. We zien dat trouwens ook hier. Andermaal zwakte de groei van het virus al af weken voor er maatregelen werden genomen. Al van begin februari is het fameuze reproductiegetal van de besmettingen beginnen plafonneren. Van nature uit. Maar volgens onze virologen is dat onmogelijk. Hun wiskundige modellen gaan er immers vanuit dat alleen maatregelen het reproductiegetal kunnen doen dalen. Door het tijdsinterval tussen het plafonneren van de besmettingen en het plafonneren van de IC-opnames, krijgt de bevolking de verfoeilijke indruk dat de IC’s gaan dalen omwille van de maatregelen. Hou er meteen ook rekening mee dat de “besmettingen” van Sciensano eigenlijk positieve tests zijn. Deze tests gebeuren gemiddeld meer dan 6 dagen na de echte besmettingen: de incubatietijd. De echte piek was dus andermaal bereikt nog voor de maatregelen zijn ingegaan.

De gevolgen van het struisvogelen.

En zo sukkelt Vivaldi van de ene mislukking naar de andere. Over van het eigen grote gelijk en het onvoorwaardelijk luisteren naar de virologen. Geen plan B, terwijl de onzekerheid zo groot is. Indoctrinatie van de bevolking om de eenheidsgedachte rond het virus te realiseren. Knotsgekke maatregelen die zichzelf constant tegenspreken. Voortschrijdende inzichten die voortschrijden zonder enige aanleiding. Virologen die het beleid bepalen, maar telkens 5 minuten nodig hebben om uit te leggen dat ze er allemaal niet zo zeker van zijn.


Het resultaat van deze kakafonie is intriest. Dubbel zoveel geweld tegen kinderen. Doden door collaterale schade. Nooit gezien tumoren. Een aantal zelfmoorden waarover de regering niet durft te spreken. Amputaties van ledematen bij anders goed verzorgde diabetici. Uitbraken in hospitalen omwille van slechte PCR-tests. Kinderen die geen afscheid mochten nemen van hun stervende ouders. Schoolgaande jeugd die in de cruciale jaren een bijzonder traumatiserend discours heeft moeten verwerken. Een economie die in een nooit geziene recessie zit. Een staat die zich moeit met hoeveel keer de toiletpotten bij de artsen moeten worden gekuist. De democratie die verglijdt naar een totalitaire staat.


En waarom? Om het met Professor “lockdown” Neil Fergusson, te zeggen: “Dit was onze focus niet”. Struisvogelen op zijn Vivaldi’s.

1,834 views29 comments

Recent Posts

See All

29 Σχόλια


Bill Gates is having a very bad week. On top of his divorce where the real scoop is his wife disagrees with his dominating the world ego, his attempt to keep a monopoly with respect to vaccine patents to milk the world for trillions ran into strong head-winds.

The Biden administration has now been forced to back-removing patent protection for coronavirus vaccines, hitting Pfizer (PFE) while slamming BioNTech (BNTX) and Moderna (MRNA). It is time for the SEC to do its job!

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/bill-gates-having-a-very-bad-week-on-schedule/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=RSS&__cf_chl_jschl_tk__=9464dbafbe8144b2d8803c3a9616fae977d90bfe-1620288214-0-AW7AinA1zAaAeapoV5tMAHNxS0bzNbLre8wUcSqB1vLzhRTwyDN-zcZEK_Y5Hd8H1esfl05wpEmA_pQtUJ0O94_mTWWe3Nj9borHMdmuA3htcPK9sg0NKexNjdZ5LlgGrN74ybYAPCfLzQfxYNbbfoj8w8do_r7gjIx-XZ3ncG9avV-__dwGiHIuFHvGcSSE9xRndt9DWKcyeaMqXt9k4uR1DhkbQVss1NMaJj7CI7JB1j5dFd1VlqKvLeI5VOUGoQkLtI3YflS35onT6SwPtmEJ4k6wQ9YQ3asAia5CyJz4Y4TbpdQEVUktN-d4RQl0-wZHgI4TS85zjKz0VGE-TIQv0gB6K-uMfSW5eGc7_-wVDoOB3BNWuy_HevsSpzRaCUxtgH6bJU7SY_qxXTaJy89-1En6H3PdDUlP2--AveC-0ecvLCT5clsiZ3f1DG7LDrX8MbjsEUJ9nk3AP5y7-J652tS7Dul84Ma8hJlJzmlb49uLka9HHTIUO4IyBKKPtL0lrn3PxV3hrSPvaFGZWoQ4oF0_-195X6BDoS4fB-Otnv78Wbpa9bvI1tb31T07Z0_mbkYm2nJKwgNgjeW1Iji07GfDmsphn9Qkfm6AKfUBFnGK45NrMpba17i0flKSzw


https://seekingalpha.com/news/3691449-covid-19-vaccine-makers-in-the-red-as-us-to-back-waiver-of-vaccine-ip-protections


https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-05/u-s-to-back-waiver-of-vaccine-ip-protections-at-wto-tai-says?utm_source=google&utm_medium=bd&cmpId=google


https://observer.com/2021/04/bill-gates-oppose-lifting-covid-vaccine-patent-interview/

Krystal Ball: Bill Gates Is LYING TO YOU On Vaccine Patent Protection

https://www.youtube.com/watch?v=kZ5DavuOkcM


Μου αρέσει
Απάντηση σε


Μου αρέσει

Paul Vanmaldeghem
Paul Vanmaldeghem
06 Μαΐ 2021

Voor wie nog steeds twijfels heeft:


https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutube.com%2Fwatch%3Fv%3DSSnJhHOU_28%26feature%3Dshare%26fbclid%3DIwAR04LsyF0RZ5hE2IbWkd6qQcHwCSlRHy10DR13t578Tx-a0e_aVQGGixk8A&h=AT1JsP6z4wmzD4Itwoizs1czCWWBg0xEyl_R9KK1N5GG3-xuXOTCp5iaAbuWXVzNWsBcK6l3gLDbH-QxQh2odrQQ7SNBjRuuOQHQyWMIgsc6VUhRSv_vbs8CTfv2jkjKkAnMTVZ32R5SWOk_XUay4g

Μου αρέσει

Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
06 Μαΐ 2021

Beste mensen,


We vierden gisteren de 1 miljoenste landgenoot die besmet raakte met COVID.


Geert Meyfroid duidde de informatie goed door te zeggen dat het echte aantal besmettingen eerder tussen de 3 Miljoen en de 3.5 Miljoen personen lag (De test strategie laat niet toe het exacte aantal te geven).


Voor de conclusie van die besmettingen (laat het ons op 3.25 Miljoen houden) steekt hij zijn kop in het zand.


Laat ze me jullie even tonen:


Teruggerekend op overlijdens betekent dit dat de Case Fatality Rate van Covid lager is dan die van griep voor de leeftijdscategorie onder de 75!!!


Dat de CFR van de 85+ ers zo hoog is, heeft trouwens ook niet zo veel te maken met COVID,…


Μου αρέσει
Απάντηση σε

Of laat de overheid, wereldwijd, zich gewillig misbruiken? Nl, de heilige 3000-heid van het WEF, weet het een en het ander van onze regeringsleiders vroeger en nu. Weet van de misdaden die ze, al dan niet undercover gepleegd hebben tijdens buitenlandse operaties. Veelal uitgevoerd onder druk van de conglomeraten . Weet u nog, de roze baletten in het verre verleden hier in Belgie, de bende va Nijvel? Of de lolita expres van Epstein in de states? U weet wel, daar waar menig wereldleider of beroemdheid de revue is gepasseerd op dat eilandje.......met de nodige verborgen camera’s natuurlijk. Nog straffer, al die beschuldigden toen en nu plegen zelfmoord? Hoe verder ik graaf of verbanden ik leg, hoe misselijker ik wordt. Heel…

Μου αρέσει

Ik denk dat de leden van de lobbyclubjes van de gevestigde orde, zijnde het GEMS en Sciensano, zich inmiddels in zoveel bochten hebben moeten wringen dat ze langzamerhand de pedalen kwijt zijn.

Vaccinoloog Pierre Van Damme (UA) deed op Radio 1 volgende opvallende uitspraak :


“We mogen niet vergeten dat geen enkel vaccin 100% bescherming biedt. Een paar mensen blijft nu eenmaal vatbaar voor het virus. Iets wat we eerder zien bij ouderen en bij mensen met onderlinge aandoeningen. Met dat risico moeten we helaas leren leven”

Dus voor de doelgroepen voor wie de vaccins in de eerste plaats geproduceerd werden en die bijna 100% van de Covid 19 gerelateerde patiënten uitmaken die momenteel in onze ziekenhuizen liggen zijn de…


Μου αρέσει
Απάντηση σε

Mijn reactie mag u alleen zin in het licht van de door outerheaven aangehaalde giften aan de labo's. Over giften aan personen ga ik niet omdat zoiets door de modale burger niet na te trekken is.

Μου αρέσει

Fred VAN Wynsberghe
Fred VAN Wynsberghe
06 Μαΐ 2021
Μου αρέσει
Απάντηση σε

De link naar het origineel artikel op Medium geeft ondertussen error 404, maar op OffGuardian vind je het volledige artikel terug met een waslijst aan referenties


https://off-guardian.org/2021/05/05/covid-vaccines-necessity-efficacy-and-safety/


Μου αρέσει
bottom of page