top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

To blog or to chat? That's the question...


Er zijn een aantal bloggers op deze site die de boel blijven verzieken en onze website misbruiken voor de promotie van hun hoogstpersoonlijke boodschappen en visies, in de plaats van mee te werken aan een opbouwende discussie.

Deze website was niet bedoeld als een nieuw sociaal medium zoals Facebook waar iedereen zijn boodschappen maar komt posten. Deze website is bedoeld om de mensen te informeren over een bepaald onderwerp, en daarrond een discussie op gang te brengen. Daarom is het niet toegelaten hier systematisch vanalles en nog wat te posten dat met het onderwerp niets te maken heeft ter promotie van de eigen visie. Dat heeft voor gevolg dat de bezoekers niet meer in staat zijn om tussen de veelheid aan rommel de interessante teksten voor het aanwakkeren van de discussie terug te vinden. Lezers haken daardoor af.


De manier waarop een aantal personen ostentatief ons uitdaagt door zich daar vierkant niets van aan te trekken en gewoon allerlei rommel blijven posten, geeft aanleiding tot ingrijpen.


We veranderen dus vanaf nu de regels.


De nieuwe regels vinden jullie op de homepage. We herhalen ze hier.


1. Onder elk nieuwsonderwerp blijft er een blog.

Is niet toegelaten:

- Beledigingen

- Bedreigingen

- Berichten die de mensenrechten schenden inbegrepen het vermoeden van onschuld.

- Systematisch berichten posten die ingaan tegen de inhoud en de basisbeginselen van het charter. Wie alleen hier is om te komen kritiek leveren is hier niet op zijn plaats en kan elders terecht.

- Berichten posten die geen verband houden met het onderwerp.


Wie zich niet aan deze regels houdt kan door ons worden geschrapt en niet meer toegelaten worden tot de nieuwsblogs.


2. Er is nu een aparte "FORUM"pagina / chatroom :

Is daar niet toegelaten:

- Beledigingen - Bedreigingen - Berichten die de mensenrechten schenden inbegrepen het vermoeden van onschuld. - Systematisch berichten posten die ingaan tegen de inhoud en de basisbeginselen van het charter. Wie alleen hier is om te komen kritiek leveren is hier niet op zijn plaats en kan elders terecht.


Wie op de nieuwspagina's buiten het onderwerp blogt wordt geschrapt als blogger bij de nieuwsonderwerpen.


Wie zich niet aan deze regels houdt van de chatroom zal ons worden geschrapt en niet meer toegelaten worden tot de nieuwsblogs en de chatroom.

Moraal van het verhaal: wie graag over allerlei onderwerpen zijn visie of interessante links wil posten, die doet dat op de "Forum"-pagina/chatroom. Op die manier vervuilen we niet de discussies op de nieuwssite. Berichten ouder dan 2 dagen worden in deze chatroom verwijderd.

We hopen dat nu eindelijk de discussies terug mogelijk worden onder de artikels.


Michael Verstraeten

1,679 views56 comments

Recent Posts

See All

56 Comments


Judith 1
Judith 1
Jan 21, 2022

" Van het woorde de waarde, niet de weelde" - Hughes C. Pernath


Chat or blog, berust nooit en blijf in vraag stellen, je zal een openbaring zien.

Like
Chef B
Chef B
Jan 22, 2022
Replying to

Ik vind het een mooie zin, maar vind er helaas niets van terug op internet.


Als 94% van de volwassenen zich heeft laten prikken, dan zitten we sowieso gevangen in een maatschappij die totaal anders denkt dan hoe wij denken. Corona mag dan al verdwijnen, de maatschappij heeft iets heel lelijks laten zien dat ik steeds zal blijven zien. Het zal er altijd zijn.

Like

Ook in The Lancet vernemen we dat de "pandemie" bijna voorbij is:

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(22)00100-3/fulltext#%20

Like

To blog or to chat ? Is that the question ? Of dient een andere vraag dringend beantwoord ?

Voor wie nog steeds twijfels heeft over de intenties van regeringen: in Frankrijk wordt ALLES versoepeld BEHALVE de Franse QR-pas die van ‘pass sanitaire’ naar ‘pass vaccinal’ gaat. Strikt 1G beleid is dat. Getest telt niet meer. Genezen ook niet. Natuurlijke immuniteit bestaat niet meer in Frankrijk. En om de pass vaccinal te behouden, zal je je vanaf 15 februari, elke 4 maanden moeten boosteren. Maar dat bewijst geen criminele intentie - gelet op de beschikbare wetenschappelijke feiten. Neen: het betreft een collectieve zinsbegoocheling van de Franse regering. Nietwaar, Meester Verstraeten ?


Van de VRT:


Frankrijk verplicht vaccinatiepas en laat maatregelen…


Like
Replying to

Dat de Conseil Constitutionnel nog een besluit moet nemen, is een pure formaliteit. De voorzitter ervan is Laurent Fabius. Wie ietwat de Franse politiek volgt, weet dat Fabius een gigantische systeemrat is en bijgevolg geen besluit tegen het systeem zal nemen.

Afgezien daarvan, doet het loutere feit dat de Conseil Constitutionnel nog kan tussenkomen, NIKS af aan de criminele INTENTIE van de regering.

Like

Om bij het onderwerp van het artikel te blijven : ik ben hier altijd graag op de blog geweest en heb er een schat aan informatie teruggevonden. Ik vond er ook steeds veel troost van gelijkgezinden in deze moeilijke corona-tijd. Ik denk dat dit voor veel mensen een goede-uitlaatklep is geweest voor een toch meestal goed gefundeerde mening. Ik weet niet of de nieuwe regels het beter zullen maken dan het was. Het was goed zoals het was (wat mij betreft) en ik vrees dat er heel wat mensen zijn met goede bedoelingen die zullen afhaken. Ik vind de toon van het voorgaande en dit artikel onnodig te streng. Ik begrijp niet waarom vanaf nu enkel nog gedebatteerd mag worden…

Like

Chef B
Chef B
Jan 20, 2022

https://www.youtube.com/watch?v=nk9jvETVwNw

Jordan Peterson Finally Shares His Views On The Pandemic


Wat een geweldige man.

Vanaf 8:20 vertelt hij ook iets over free speech.

Free speech is not just another right. It's the right. En zo denk ik daar ook over.

Maar op deze open website is free speech evengoed een bedreiging. Omdat het zal misbruikt worden door mainstream media. Ze zullen de onzinnige dingen die hier geschreven worden accentueren om de beweging in diskrediet te brengen. En dat gunnen we ze niet.


En op het einde van het interview nog een heel sterke uitspraak over de smartphone.

You'd better be smart enough to use your iphone, and that's pretty damn smart, let's say wise.

Because that's no trivial gadget. And…


Like
bottom of page