top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Tokyo zet onze virocratie in haar blootjeTokyo is een stad met 12 miljoen inwoners. Vergelijkbaar met het inwonersaantal van België.


Op dit ogenblik telt Tokyo 500 coronadoden. De believers van de niet-farmaceutische maatregelen wijten dit resultaat aan de betere organisatie van de contacttracing en het dragen van maskers in Japan. Dergelijke maatregelen, zoals alle maatregelen van de staatswaarzeggers, zijn bedoeld om het aantal besmettingen tegen te gaan. De basisredenering waarmee we al maanden letterlijk dood worden gepest, bestaat erin dat hoe minder besmettingen we hebben, hoe minder overlijdens.

De epidemiologen hebben namelijk één focus. Zij focussen in al hun wiskundige modellen op de besmettingen. De dodelijkheid van het virus – de infection fatility rate – is in hun modellen geen variabele, maar een assumptie. Een assumptie die in het beste geval afhankelijk wordt gemaakt van de leeftijd. Er is mij nog geen enkel model bekend dat een onderscheid maakt op basis van de comorbiditeiten.

Deze modellen focussen evenmin op de collaterale schade. Het gevolg van deze structurele tunnelvisie in de sector is dat de regeringen tunnelmaatregelen nemen. Er wordt geprobeerd te werken op de vermindering van de contacten omdat de modellen dat aanzien als de oorzaak voor de vermindering van de besmettingen.


In dit bijzonder eng en onrealistisch wereldbeeld worden de regeringen nu geconfronteerd met een huizenhoog probleem. In België is er een immens verschil tussen het aantal besmettingen in Vlaanderen en Wallonië. Met dezelfde contact beperkende maatregelen.

Maar er is meer. Tokyo blijkt 50 % positieven te hebben. Met 500 doden. Waar de contacttracing en de maskers zouden moeten werken op de besmettingen, blijkt dat gewoon niet het geval te zijn. Tokyo heeft dubbel zoveel besmettingen als Brussel. Het Japanse succesverhaal heeft dus volstrekt niets te maken met contactbeperkende maatregelen. Het is ook onmogelijk om in de mierennest waar iedereen zeer dicht tegen elkaar leeft bij gebrek aan ruimte, social distancing en andere gekheden zoals bij ons door te voeren. Een lockdown hebben ze in Tokyo niet gedaan.


Mag ik dan vragen hoe de modellen met de 250.000 doden in België van Prof. Molenberghs zich verstaan met de 500 doden in Tokyo op een niveau waarbij 50 % van de bevolking is besmet?


Het virus wordt duidelijk gestuurd door totaal andere mechanismen dan de mechanismen die opgenomen zijn in de modellen van onze epidemiologen.


En wij zouden de pretentieuze wetenschappelijke consensus die zij over zichzelf hebben uitgeroepen dan niet in vraag mogen stellen. Molenberghs en zijn collega’s zijn koningen zonder kleren aan.


Ze staan nu echt wel helemaal in hun blootje. Alleen doet Prof. Vandenbroucke het nog te veel in de broek om dat te zien.


Bron:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.09.21.20198796v1

1,899 views15 comments

Recent Posts

See All

15 ความคิดเห็น


Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
04 ม.ค. 2564

Beste Allemaal,


Ik had aangekondigd dat ik VW in 2021 niet meer zou komen lastigvallen, maar ik heb toch nog een vraag.


Waar is de post waar ik het onderwerp van was naartoe?Spijtig - want ik was nu net van plan een replieke te schrijven.


Bij nader toezien is er nog meer verdwenen. In de comments bij de post over "Tokyo en de virologen" is ook de tirade van de heer Verstraeten tegen mij ook verdwenen.


Zelfcensuur bij VW? Of spelen er andere dingen?


Dat vraag ik me af. Dat mag toch? Dingen afvragen, dat stimuleren jullie toch ook


Een teleurgestelde


Rudolf


ถูกใจ

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
01 ม.ค. 2564

Beste Mensen van Viruswaanzin,


Mijn beste wensen voor 2021. En dit meen ik echt, ondanks de vele meningsverschillen die we hier gehad hebben. We zijn uiteindelijk allen mensen. Net als jullie hoop ik dat een jaar wordt waarin alles beter wordt.


Ik heb ook besloten om in 2021 jullie hier niet meer te komen lastig vallen. De reden dat ik afgelopen zomer op dit forum actief ben geworden is dat ik vond dat er hier wel eens onzorgvuldig werd omgesprongen met cijfermateriaal en wetenschappelijke gegevens. Vanuit die optiek hoopte ik bij te dragen aan de discussie. Helaas. Het was wel een boeiende ervaring. Het ga jullie goed en blijf gezond.


Met beste groeten,


Rudolf

ถูกใจ

Matt Em
Matt Em
31 ธ.ค. 2563

sosiesje,

https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons

Dit is een pagina van mijn site en hier kun je misschien een paar cartoons uit gebruiken om aan je raam op te hangen. (opslaan en uitprinten)

Ze zijn volledig gratis, dus maak er gebruik van! Maak mensen wakker!

Veel plezier straks.

ถูกใจ

Matt Em
Matt Em
31 ธ.ค. 2563

Waarschuwing! Waarschuwing! Waarschuwing!

----------------------------------------------------------------

Waarschuwing aan alle waarheid zoekers:

"meneer Janssens" is betrapt op liegen op dit blog.

Gelieve niet op deze figuur te reageren!


Voor alle anderen een heel fijne en veilige jaarwisseling en hopelijk een nieuw jaar met onze vrijheden terug.


ถูกใจ

sosiesje
sosiesje
31 ธ.ค. 2563

hallo Matt

Morgen 2021 zal ik mijn ervaring neerpennen, maar nu al zie ik naar dit positieve gebaar uit van iedereen in onze straat, hierdoor door samen te doen te feesten dat geeft verbinding, samen in angst leven geeft enkel verwijdering en angst voor de ander, maar dat is wat er ook beoogd wordt. Tot hiertoe lukken ze er nog steeds in. Ik vraag me af wanneer in Belgie en andere landen de grote kentering komt, maar komen zal ze er, dat weet ik wel zeker.

Kijk in de geschiedenis, soms duurt het lang, hopelijk voor ons niet al te lang.

Mensen gaan meer en meer gebiedend om met elkaar, (wat de regels en geloof in "de leugen die de…

ถูกใจ
bottom of page