top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Too little, too late


Gevoed door kritische pedagogie leest Viruswaanzin de wereld,. De essentiële voorwaarde om ze te kunnen veranderen. Het zou Viruswaanzin enorm helpen als u deze gedeelde inzichten verder zou verspreiden binnen uw eigen relaties en op uw persoonlijke sociale media. Met dank voor een copy/paste van deze url op uw pagina's


____

Viruswaanzin censureert niet. Uit principe. Dat wil niet zeggen dat we akkoord gaan met de inhoud van de commentaren op deze website. We laten ze staan zodat iedereen die kritiek heeft in staat is het debat te voeren. In een democratie zijn we ervan overtuigd dat het woord dat de waarheid uitdrukt, altijd de bovenhand zal halen. Wie denkt dat wij door niet te censureren complotdenkers zijn, is aan wat democratische zelfreflectie toe.

3,044 views50 comments

Recent Posts

See All

50 Comments


Ik heb altijd gedacht dat N-VA met de grote leider, zich achter Het Volk zouden scharen. Wij worden monddood gehouden, of wist u dat niet?

  1. Oude mensen sterven in miserie en alleen. Ze worden behandeld als ware ze hun eigen stront. Zij kiezen dit echt niet hoor!!

  2. Een generatie jongeren verliest zijn jeugdige, positieve kijk op deze toch all ellendige wereld nu totaal. Ze zijn toekomstig psycho-voer!

Viruswaanzin is actief op papier maar verzet momenteel niets.

Nee, we hebben echt een "Svetlana" of een "Navalny" leider met "ballen" nodig die opstaat en een beweging op gang zet. Dat moet een machtig en kapitaalkrachtig iemand zijn. Die via zijn media kanaal op radio, televisie en internet kan communiceren. Ononderbroken journaal lussen…


Like

Waarom werd nooit die ene belangrijke vraag gesteld die meteen een einde kan maken aan de coronadialoog.

Deze basisvraag is tegelijk simpel en toch onbeantwoordbaar: Toon mij het wetenschappelijk bewijs dat het corona-virus bestaat! Geen gelul over een bereikte consensus, maar de isolatie van het virus, de purificatie ervan en de resultaten van de inoculatie in een voldoende groot aantal proefpersonen volgens de gouden regels van het wetenschappelijk onderzoek nl. dubbel blind en placebo gecontroleerd.

Deze essentiële vraag werd nooit gesteld en kan ook niet beantwoord worden want het zogenaamde virus werd niet eens geïsoleerd. De "wetenschappers" zijn dus bezig met psychische spelletjes te spelen met de wereldbevolking met fobieën die zich in hun eigen verbeelding afspelen, maar die nooit…

Like

Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
Feb 02, 2021

Veel vaccinaties, maar het virus is nog overal

Israël is wereldkampioen vaccineren tegen het coronavirus. Toch blijven de ziekenhuizen volstromen en blijft het land in lockdown. Hoe kan dat?


https://www.standaard.be/cnt/dmf20210202_94256337


Heeft er iemand een standaard abonnement. Ik ben wel benieuwd hoe ze zich daar uit gaan l@##n


PS: de statistieken voor IsraelLike

Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
Feb 02, 2021

@Luc


Dat was een interessante vraag. Hoe doet België het momenteel?

Ik heb even de site https://www.worldometers.info/ geraadpleegd.


De enige zinvolle statistiek om iets te zeggen over de status vandaag is het aantal nieuwe overlijdens door Corona. Zoals al eerder aangegeven. Dat is zeer laag in België.


De virocraten zullen zich ongetwijfeld op de borst aan het slaan zijn dat dat dank zij hun beleid is. Helaas weten we hier wel beter... Het is gewoon waanzin dat wij hier nog altijd kreunen onder die waanzinnige maatregelen...


New Cases is niet zinvol omdat new tests niet bijgehouden wordt. Maar ik denk dat ik hiervan nu ga statistieken bijhouden dan kunnen we dat ook meten en kabn ik dat ook even zetten…Like

@boudewijn:

Ik begrijp je bezwaren, maar ik ben toch akkoord met Leo dat er een veroordeling moet komen. Voor mij is dit via het gerecht met minimum het verbod om nog op te komen voor een politieke partij. Anders beginnen ze zo opnieuw. Als je het democratisch proces niet respecteert hoor je niet thuis in een parlement.

Like
bottom of page