top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Tweede lockdown is schuldig verzuim


Als je Van Ranst en Van Damme vandaag al hoort praten over een mogelijke tweede lockdown geven ze niet alleen toe dat hun strategie niet werkt maar bevestigen ze tevens een armoedig voortschrijdend inzicht. Honderden top-medici en tientallen nobelprijswinnaars onderschrijven dat we totaal verkeerd handelen en dat de collateral damage van een lockdown veel groter is dan de resultaten in bescherming van de volksgezondheid.


Het feit dat deze virologen geen mea culpa durven slaan bewijst de shift van hun wetenschappelijk denken als onderzoeker naar profileringsdrang op de slappe politieke koord door de zelfbenoemde GEES.


MASSAMOORD?

Lissabon bewijst dat het invoeren van de mondmaskerplicht in gesloten ruimten de kans op besmetting vertienvoudigd. De WHO bevestigd dat het eerder om een aerosole besmetting dan druppelbesmetting gaat. Als we daarenboven in rekening nemen dat men in de krokusvakantie al op de hoogte was van het virus. Als data in China al vroeg aantoonden dat de letaliteit het hoogst is bij bejaarden en bepaalde risiscogroepen. Indien je als raadgevend viroloog/virusstrateeg het hoogste aantal doden per miljoen inwoners in de wereld registreert, met tal van vrijheidsberovende maatregelen faalt in het voorkomen van een tweede golf, en blijft volharden in eigen science fiction, dan is er geen andere term dan schuldig verzuim in het beschermen van de volksgezondheid. Dan is de totale bevolking verworden tot een virologisch en psychologisch proefkonijn. Dan moet je ter verantwoording worden geroepen, desnoods voor het volkstribunaal in Den Haag. Immers een dergelijke schaal van beroven van mensenlevens in naam van de wetenschap hebben we sinds de genocide niet meer gezien. Wij stellen ook voor dat er een internationaal tribunaal wordt opgericht voor massamoord van ondernemingen.


De crisis (als die er al zou zijn, want op de eerste 6 maanden van 2020 is er geen oversterfte) wordt serieel verkeerd aangepakt. Deze waanzin moet stoppen. We moeten onmiddellijk starten met acties enkel gebaseerd op wetenschappelijk data. En die laten een gans ander verhaal vertellen. Bekijkt u deze korte video alvast even en oordeel zelf:De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en data). Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

1,183 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Ter informatie mensen en uit heel zekere bron mogen jullie nu allemaal weten dat de van ranst per verschijning op TV (maakt niet uit welke zender) zo maar even 370€ buiten btw op zijn rekening krijgt. Hij wil niet aan politiek doen (zei hij althans) maar met deze sommen kan hij serieus campagne voeren voor de extreem linkse partij!! als dat geen posstjespakker is dan weet ik het ni meer.

Like

omasimone
omasimone
Jul 21, 2020

Ik betwijfel ten zeerste of onze politici zich hebben laten misleiden door wetenschappers, waarvan al één viro-loog zelf bekende aan de geestelijke aandoening mysofobie oftewel smetvrees te lijden.

Dat zet meteen zijn 'advies' aan politici over te nemen maatregelen tegen het coronavirus/besmetting fors op de helling over zijn geloofwaardigheid en bekwaamheid mijns inziens.

Deze georkestreerde coronawaanzin past perfect in het plaatje van verwarring en paniek zaaien, opgewekte doodsangst voor totale, dictatoriale machtscontrole door eu naar chinees model, waar onze politici aan meewerken.

Overigens zijn politieke leiders van soevereine eu-landen niet verplicht om richtlijnen van het adviesorgaan, dat eu is, op te volgen.

Misleiding wordt politieke onwil als we bekijken hoe er met deze crisis werd omgegaan.

Ten eerste worden er…


Like
bottom of page