top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Tweede lockdown is schuldig verzuim


Als je Van Ranst en Van Damme vandaag al hoort praten over een mogelijke tweede lockdown geven ze niet alleen toe dat hun strategie niet werkt maar bevestigen ze tevens een armoedig voortschrijdend inzicht. Honderden top-medici en tientallen nobelprijswinnaars onderschrijven dat we totaal verkeerd handelen en dat de collateral damage van een lockdown veel groter is dan de resultaten in bescherming van de volksgezondheid.


Het feit dat deze virologen geen mea culpa durven slaan bewijst de shift van hun wetenschappelijk denken als onderzoeker naar profileringsdrang op de slappe politieke koord door de zelfbenoemde GEES.


MASSAMOORD?

Lissabon bewijst dat het invoeren van de mondmaskerplicht in gesloten ruimten de kans op besmetting vertienvoudigd. De WHO bevestigd dat het eerder om een aerosole besmetting dan druppelbesmetting gaat. Als we daarenboven in rekening nemen dat men in de krokusvakantie al op de hoogte was van het virus. Als data in China al vroeg aantoonden dat de letaliteit het hoogst is bij bejaarden en bepaalde risiscogroepen. Indien je als raadgevend viroloog/virusstrateeg het hoogste aantal doden per miljoen inwoners in de wereld registreert, met tal van vrijheidsberovende maatregelen faalt in het voorkomen van een tweede golf, en blijft volharden in eigen science fiction, dan is er geen andere term dan schuldig verzuim in het beschermen van de volksgezondheid. Dan is de totale bevolking verworden tot een virologisch en psychologisch proefkonijn. Dan moet je ter verantwoording worden geroepen, desnoods voor het volkstribunaal in Den Haag. Immers een dergelijke schaal van beroven van mensenlevens in naam van de wetenschap hebben we sinds de genocide niet meer gezien. Wij stellen ook voor dat er een internationaal tribunaal wordt opgericht voor massamoord van ondernemingen.


De crisis (als die er al zou zijn, want op de eerste 6 maanden van 2020 is er geen oversterfte) wordt serieel verkeerd aangepakt. Deze waanzin moet stoppen. We moeten onmiddellijk starten met acties enkel gebaseerd op wetenschappelijk data. En die laten een gans ander verhaal vertellen. Bekijkt u deze korte video alvast even en oordeel zelf:De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en data). Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

1,182 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page