top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

U komt er bij mij niet inU denkt dat u God bent en dat u alles mag.


Beste politici,

Beste virologen, en andere “experts”

Laat mij zeer duidelijk zijn. Uw vaccin komt er bij mij niet in. U blijft van mijn lijf.


Ik heb op dit ogenblik antilichamen. 16 maanden na covid te hebben doorgemaakt.

Zoals meer dan 30 % van de Belgen natuurlijke antilichamen heeft.

Verschillende studies tonen aan dat ik meer beschermd ben dan een gevaccineerde medemens. Ook artsen die wij spreken zeggen dat, maar ze moeten zwijgen van hun orde. Leven we terug in de tijd van de staatsgeneeskunde in Moskou en omgeving?


Ik ben geen risicopatiënt bij wie vaccins misschien nuttig zijn. En uw vaccin is geen risicoloos poliovaccin maar een vaccin met een pak bijwerkingen.


U krijgt uw vaccins niet in mijn arm.

U mag proberen mijn arm om te wringen.

U mag proberen mijn rechten af te nemen.

U mag mij verbieden op reis te gaan, op café of op restaurant.

U kan mij verbieden om naar de cinema of naar het voetbal te gaan.

U mag proberen mij op allerlei manieren te pesten.


Maar uw vaccin komt er niet in. Wie denkt u wel dat u bent? Baas over mijn lijf?


U heeft de mensen gelokt om zich te vaccineren met de belofte dat ze anderen niet zouden besmetten. U heeft hen de vrijheid beloofd. Maar toch besmetten ze een ander. De Amerikaanse CDC raadt gevaccineerden aan een mondmasker te gebruiken.

U heeft kinderen overtuigd zich te laten vaccineren “voor een ander”, om de “groepsimmuniteit” te bereiken, maar u bereikt daarmee niets.

Kinderen sterven niet van covid-19

De besmettingen na uw vaccins blijven. Dat zien we overal ter wereld. Ook in België.

U maakt de mensen fabeltjes wijs.


U mag proberen de mensen wijs te maken wat u wil.

Maar bij mij komt uw vaccin er niet in.


U heeft met al uw gedoe intussen meer mensen twijfels over vaccins doen krijgen dan de antivaxers ooit hebben kunnen realiseren. Terwijl vaccins een zeer goede oplossing kunnen zijn. U schiet in uw eigen voet.

U ondergraaft uw eigen doelstellingen en jaagt mensen tegen u in het harnas.

U doet maar.


Bij mij komt uw spuit er niet in.


Misschien zal u er ooit aan denken mij daarvoor een boete te geven.

U kan eraan denken om naast de apartheid in te voeren, mij ook te laten manu militari inspuiten.


Ik heb er geen idee van hoe ver u zal gaan. Hoe ver u bereid bent onze samenleving de destabiliseren voor uw idee-fix van de totaal zinloze “groepsimmuniteit”.


U doet maar.

Maar u gaat mij niet verplichten tot een totaal zinloze medische handeling waaraan ook risico’s zijn verbonden.


Wat u bewijst met uw krampachtig vasthouden aan irrationele maatregelen, is dat uw maatregelen niet werken, de mensen ervaren dat, en u totaal nutteloos de wereld op zijn kop zet. U verplicht mensen die natuurlijke immuniteit hebben tot vaccinatie. Gaat het een beetje?


U komt er bij mij niet in. Was ik duidelijk? Dank u wel.

9,635 views145 comments

Recent Posts

See All
bottom of page