top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

U ontvangt de congreslink om 13uLogistics, technici, engineers en regisseur zijn sinds deze morgen al vroeg in de weer.

We connecteren, monteren, testen en testen... U ontvangt de link om 13u in uw mailbox.


CU soon!

2,137 views129 comments

Recent Posts

See All

129 Comments


Matt Em
Matt Em
Mar 15, 2021

In onze partij hoort een echte kunstenaar op cultuur thuis. Ik ben er te oud voor maar ik draag beeldend kunstenaar Patrick Vermeire voor als kandidaat.

Like

Fabrice Selvi
Fabrice Selvi
Mar 15, 2021

Korte dienstmededeling : onze wekelijkse statische protestactie op de Grote Markt in Mechelen gaat ook op 17/03 gewoon door. Iedereen welkom vanaf 20 u !

Like

annafm Vandevelde
annafm Vandevelde
Mar 15, 2021

Beste Michel,Je hebt een voorbeeldpartij dat is Forum voor Democratie in Nederland. Kijk wat die gedaan hebben ,ik heb alles van de zijlijn gevolgd. Zo een partij zou Viruswaanzin ook kunnen zijn. Ik ben ook zekers dat U die inslag hebt. Want het is niet makkelijk om op de boksen tegen bestaande partijen met hun gelieg en bedrieg en hun gemanipuleer tegenover de bevolking.

Er zijn zeer veel valkuilen. Wil graag daar ook mijn inbreng in brengen,alhoewel ik altijd ver van de politieke wereld ben gebleven nadat ik mijn handen heb gebrand aan een partij destijds in Nederland.🙄

Like

Matt Em
Matt Em
Mar 14, 2021

Laten we hopen dat Michael een "figuurlijk" zwaargewicht in de politiek gaat worden.

Je hebt De Wever als voorbeeld, Michael. Denk aan je hart!

Like
Matt Em
Matt Em
Mar 15, 2021
Replying to

Ik bedoelde 'figuurlijk ' zwaargewicht en maakte de vergelijking met De Wever omdat die flink is afgevallen en Michael er zelf op wees dat zijn gewicht (door de stress?) niet bepaald gunstig is.

Hoe Michael het in de politiek gaat doen is nog even koffiedik kijken.

In de regering en parlement zitten eigenlijk al advocaten genoeg. Zie maar hoe 'advocate' Verlinden het land mee de afgrond in helpt.

De burgemeester in mijn dorp is ook advocaat.

Like

Matt Em
Matt Em
Mar 14, 2021

Veel van het succes van de partij zal afhangen hoeveel "overlopers" zich zullen aanmelden.

Persoonlijk ben ik daar geen voorstander van omdat sommige van deze politici op die manier een uitweg aangeboden krijgen om de dans (evt. de galg (beeldspraak) te ontspringen. Ik zal als extreem voorbeeld deze vraag stellen: Gesteld dat Vanden Broecke, de huidige minister van doodslag (pardon, gezondigdheid) zich op het laatste moment ,als hij de bui ziet hangen, zich alsnog zogenaamd als spijtoptant, bij onze partij (als "ervaringsdeskundige" ) wil aansluiten. Wie laat hem binnen en wie niet?

Wel goed van Michael dat hij die optie NU aanbied, want de echte ellende, als de cijfers van de bijwerkingen stilaan loskomen, moet nog beginnen, dus er nu…

Like
bottom of page