top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

U, Sam, bent een held!Een echte held. U schreef destijds al in april vorig jaar een wetenschappelijk artikel waarin toen al stond dat de lockdowns niets bijbrengen. U had dat gezien op basis van de cijfers in Zweden.

U zag toen al dat er heel wat collaterale doden en andere collaterale schade zou zijn. U zag toen al dat de schade de opbrengsten zou overtreffen.

Intussen zijn uw vaststellingen overgenomen en bevestigd door tal van wetenschappers in de wereld.


U bent geen anti-vaxxer. U wijst op de tekorten die de vaccins hebben. Eigenlijk zegt u wat de fabrikanten zelf ook schrijven. Wat Professor Van Gucht ook heeft gezegd, bij herhaling. Maar als u het zegt, dan moet ene Van Damme met wat leugens u komen "weerleggen".

In de dagen na uw moedige tussenkomst op De Zevende Dag hebben we hier op Facebook al een filmpje gepost met de weerleggingen van Van Gucht aan het adres van Van Damme. Pure leugens zijn er toen verteld.


Dat heeft aanleiding gegeven tot een debat of u wel op televisie iets mocht komen zeggen. Zo diep werd u vernederd, door de VRT. U werd afgeschilderd als een persona non grata op een ernstige zender. Een zender die zich niet bezighoudt met het uitzenden van de mening van wappies.


Er kwamen zelfs professoren aan te pas die kwamen vertellen dat uw beweringen zo erg verkeerd waren dat dit niet op televisie hoort. Met grote stelligheid werd u met pek en veren voor zoveel "onwaarheden" de natuur in gestuurd.


Uw werkgever deed daar nog een schep bovenop door u te ontslaan. Waarmee de inquisitie ten nadele van de echte wetenschapper tot een triest hoogtepunt was gekomen. Ik heb mij al dikwijls afgevraagd hoe onze hoge onderwijsinstellingen zich zo in de voet kunnen schieten.


Intussen zijn uw opmerkingen op De Zevende Dag door de feiten en de wetenschap gewoon aantoonbaar juist gebleken.


U werd helemaal onterecht onrecht aangedaan.


Hier hoort een rechtzetting bij en zware excuses. Maar ik vrees dat die er nooit gaan komen.

Wat op zich ook een huizenhoog probleem is. We moeten nadenken hoe we moeten omgaan met de pers die zich vastklampt aan haar initiële strategie en van geen wijken wil weten. Tegen beter weten in.


U bent een held van het eerste uur. En ik wil u hierbij van harte feliciteren en danken daarvoor.


Met bijzondere hoogachting,

Michael Verstraeten Voorzitter V.Z.W. Viruswaanzin - Folie Virus3,326 views72 comments

Recent Posts

See All

72 Comments


PARIJS DEZE NAMIDDAG :Like

LikeLike

Café Weltschmerz : Nederland is geen democratie, maar één op één toepasbaar op ons land.

https://www.youtube.com/watch?v=gF5aTerrSw0


Like
Paul Vanmaldeghem
Paul Vanmaldeghem
Jul 31, 2021
Replying to

Zeer nuchtere politicus met een scherpe analyse over onze schijndemocratie die helemaal opschuift richting totalitarisme gedirigeerd door oligarchen en niets ontziend financieel machtsmisbruik op wereldniveau. Michael mag dan wel beweren niet in complotten te geloven, maar dit zijn feiten en bewijzen, iets waar hij zelf zo prat op gaat, tenzij je ze niet wilt zien natuurlijk.

Like

Beetje humor :Like
Replying to

LOL !

Like
bottom of page