top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

U was bijzonder komisch


Wij, de coronacritici, hebben goed gelachen met u.

Andermaal een bewijs dat de mensen bij de neus werden genomen.

Kwakzalverij.


De plastieken schermen kunnen de besmettingen VERHOGEN.

Zo zeggen de Britse staatsvirologen nu.

"There is some epidemiological and mechanistic evidence that suggests that screens could increase risks of aerosol transmission due to blocking/changing airflow patterns or creating zones of poor air circulation behind screens." 1


Voelen de honderdduizenden mensen en bedrijven die compleet nutteloos en volstrekt belachelijk schermen gezet hebben, zich nu een beetje beetgenomen?

Wij lachen al een ruim jaar me zo'n zottigheden. Herinner u hoe de regering bij haar aantreden aan een ronde tafel zat met compleet zotte plexischermen. We hebben nog gelachen met de virussen die aan de rand daarvan afremmen.

Meer en meer komt aan het licht dat we het bij het juiste eind hadden en dat met u allemaal de zot is gehouden.


Karretjes kuisen: helpt niet. Mondmaskers: werken niet (zie studie afvalwater in een eerdere post). Vaccins tegen besmetting: besmettingen komen er toch. Tafels en stoelen ontsmetten: de overdracht gebeurt niet door fomieten.


Als we dan zeggen en vaststellen dat de maatregelen niet gewerkt hebben, op basis van de cijfers, dan worden we meewarig bekeken en zijn we "virusontkenners" of "idioten".

Wie zat er achter zijn scherm zeker te wezen dat hem niets kon overkomen, met een masker op en een ontsmette desk?


U was bijzonder komisch, we hebben goed gelachen.


____

1 -


1,839 views22 comments

Recent Posts

See All

22 Comments


Interessant artikel dat goed de problematiek MSM/Covid-19Klimaat schetst:De valse noten van de ‘mainstream’- journalistiek (dwarsliggers.eu)

Like

huig plug (de blauwe tijger) zou zeggen :" uit welk riool komen die nou gekropen ?"

Like

Patrick Castille
Patrick Castille
Aug 01, 2021

oke wij, diegene die viruswaanzin volgen, wij lezen deze artikels maar hoe kunnen we dat onder de aandacht brengen van het grote publiek ook de kudde genoemd?????

Like
Patrick Castille
Patrick Castille
Aug 04, 2021
Replying to

deel regelmatig artikels van viruswaanzin op FB maar worden amper gelezen.....in mijn omgeving kan ik wel vaststellen dat de mensen meer en meer kritisch beginnen worden maar de regering wordt ook meer en meer autoritair met discriminerende trekjes alom waar volwassen mensen tegen elkaar worden opgezet en het ergste van al is dat de politici nu de kinderen tegen hun ouders en tegen elkaar gaan opzetten en ik zie dit alles met lede ogen aan mezelf afvragend: wat kan ik hier aan doen, hoe kunnen we dit in godsnaam stoppen want de maatregelen worden alsmaar erger en erger......

Like

De regering is veranderd, maar de maatregelen zijn dezelfde gebleven of erger geworden. Wat is er niet veranderd? De media die geen vragen stelt, oppositie die nauwelijks/(n)iets doet, de PCR test die de overheden blijven misbruiken van in het begin. Gevaccineerden worden "positief getest", "zie wel dat vaccinatie niet werkt" wordt dan beweerd. Asymptomatische personen worden positief getest, "zie wel dat deze mensen kunnen besmetten" wordt dan beweerd. Niet gevaccineerde mensen vertrekken op verlof en worden verplicht een negatieve test te hebben, "besmettingen gaan weer omhoog" bij elke positieve test wordt beweerd. En dat is het probleem, de PCR TEST! Sciensano zegt zelf , ze publiceren het verdomme, dat deze test geen besmettingen kan weergeven, dat zo een test geen…

Like
Replying to

Deze hele regering zou je toch voor het gerecht of een Neurenberg tribunaal moeten brengen. Dit is toch bewust meewerken aan een GENOCIDE

Like

Haitaka Toni
Haitaka Toni
Aug 01, 2021

Niet voor niets zeg ik al meer dan een jaar dat het coronavirus zich niet aan de maatregelen houdt! Het is dat vals gevoel van controle dat zo lachwekkend is. Vooral 1 woordje springt er altijd bovenuit: coronaproof.

Men heeft al meer dan een jaar zotte maatregelen samen met een testmaatschappij en er blijven besmettingen plaatsvinden. Hoe vaak kan hetzelfde niet werken? Ondetussen schend men wel rechten op basis van niet werkende maatregelen.

Like
Replying to

en worden ze betaald met ons belastingsgeld echt er zijn geen woorden voor we doen alleen dor dit mee met hun psychpatieen worden er medepichtig door wat doen we???

Like
bottom of page