top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Van waarzegger naar sprookjesverteller


@ Steven Van Gucht. Denkt u nu werkelijk dat wij kleuters zijn? "De Curve zal binnenkort een kant kiezen." We zijn hier niet bezig met een sprookje, maar met een ernstige problematiek die de wereld in zijn greep houdt.


Feit is dat u het totaal niet meer weet waar die curve heengaat. U heeft finaal ingezien dat al uw voorspellingen niets opleveren. U houdt nog hardnekkig vast aan uw maatregelen, omdat u niet in staat bent een alternatief te bedenken. U blijft koppig potdoof voor wat intussen duizenden wetenschappers in de wereld zeggen: omdat u dit virus niet kan controleren moet u andere maatregelen nemen.


Als u zelf zegt dat de curve "een kant zal kiezen", dan kan u toch niet tezelfdertijd zeggen dat de maatregelen werken. Is u zo onder de invloed van de massavorming dat u dat niet ziet?


Wij zijn geen kleuters. Wij zijn geen vee. Wij zijn geen proefkonijnen. Wij zijn mensen. Mensen met verlangens, vrijheden, een eigen zaak of een mooie baan. Wij zijn mensen die weten dat door uw maatregelen er andere mensen ziek worden. Of nog zieker worden en doodgaan. Wij zijn mensen die weten dat u bewust andere mensen beangstigt. Waardoor er onnodig controverse is in de maatschappij.


Mogen we het eens iets sterker uitdrukken? U heeft het verkloot.

1,485 views15 comments

Recent Posts

See All

15 commentaires


Matt Em
Matt Em
22 déc. 2020

Een paar simpele vragen die geen enkele nieuwsanker blijkbaar niet durft te stellen:

Ieder jaar moet er een vaccin genomen worden tegen de, nu ineens verdwenen, griep omdat dat virus ieder jaar muteert. Hoe kan men dan zeker weten dat het nieuwe vaccin, zonder over jaren heen getest te zijn nu ineens wel effectief zou zijn? (de fabrikanten denken natuurlijk enkel aan hun kassa)

Of moet er nu ook ieder jaar naast de griepspuit nu ook een coronaspuit gehaald worden? (nog meer kassa)

Bij de griep zijn nooit zo strenge maatregelingen als nu getroffen. En ieder jaar waren de cijfers nagenoeg hetzelfde.

Als dit virus dus blijft muteren zoals nu al is aangetoond en er ieder jaar minstens 2 vaccins…

J'aime

Matt Em
Matt Em
16 déc. 2020

https://www.carineknapen.info/post/marc-van-ranst-legt-uit


Hier staat hij nog op.

Beste is deze zelf opslaan en eventueel publiceren op bitchute

J'aime

Ik weet niet of het anderen al opgevallen is, maar de link naar een video m.b.t. "wat Mark van Ranst te vertellen heeft aan zijn vriendjes", door mtdiversen 3 dagen geleden doorgestuurd, levert enkel nog "video unavailable" op.

J'aime

Misschien is het anderen ook al opgevallen, maar ik heb niet meteen een reactie gevonden:

de link in het 3 dagen geleden door "mtdiversen" gestuurde berichtje over "wat Mark van Ranst te vertellen heeft aan zijn vriendjes" levert niets meer op dan de melding dat de video "unavailable" is.

J'aime

Matt Em
Matt Em
14 déc. 2020

https://www.xandernieuws.net/algemeen/10-jaar-durende-studie-internationaal-vakblad-ongevaccineerde-kinderen-zijn-veel-gezonder/

Dit is nu een studie die nooit de voorpagina zal halen.

J'aime
bottom of page