top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Verstraeten & De Coene #4


©TV Viruswaanzin: Gouverneur C. Berx & statistiek


____

De maatregelen doden. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .

2,552 views11 comments

Recent Posts

See All

11 Comments


Mijn geloof in de mensheid is nooit groot geweest, maar ik ben echt geschrokken hoe weinig kritische geesten er nog zijn. Vandaar dat ik ook niet vertrouw in een democratie, de macht aan 'het volk'. En ik lees net dat onze pestdokter bescherming krijgt van de politie na 'Ave Caesar' groet aan zijn adres. Allochtone burgers mogen doen wat ze willen, maar als wij vrij onze mening uiten, oh wee oh wee :) arm Vlaanderen.

Like

Vanop die pagina van het Crisisbeheer : "We moeten de manier waarop we sociale contacten onderhouden op een duurzame manier kunnen heruitvinden."

M.a.w. men gaat nog wat extra experten/specialisten aanstellen die ons dan gaan vertellen hoe, met wie, waar, hoeveel personen we contact mogen hebben ??? Waar houdt men zich in godsnaam mee bezig ???

En dan dat quarantainegedoe als je van het buitenland komt ?! Formulier invullen, actief meewerken aan contact tracing,... yeah right...

@Flud: op die pagina lees ik niks over het niet meer dragen van maskers in de winkel :-(


Like

Jan Laenen
Jan Laenen
Aug 22, 2020

https://commonsensetv.nl/hoofdcommissaris-politie-wij-kiezen-voor-het-volk/

Like

https://crisiscentrum.be/nl/news/crisisbeheer/beheersen-van-de-gezondheidssituatie-iedereen-terug-naar-school-en-perspectieven

Weet er iemand of de mondmaskers in een winkel nog verplicht zijn vanaf 24/08/2020 in provincie Antwerpen?

Like

Ter info: https://off-guardian.org/ is ook een site met goeie info en levendige discussie

Like
bottom of page