top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Verstraeten & De Coene #7


©TV Viruswaanzin: is covid-19 politiek actief?

____

De maatregelen doden. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .

1,168 views4 comments

Recent Posts

See All

4 Comments


Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid en zorgt voor zichzelf in de mate dat en op de manier die hij wilt

Like

Matt Em
Matt Em
Sep 16, 2020

Op onderstaande link een heel goede samenvatting van artsen, wereldwijd die zich verenigen. Veel goede video's hier.

Allemaal dus onnozelaars, volgens 'expert' Van Ranst. Dat hij maar eerst eens in de spiegel kijkt, om daar 's lands grootste onnozelaar te zien.


https://www.earth-matters.nl/5/14816/gezondheid/duizenden-artsen-wereldwijd-covid-19-is-valse-pandemie-werelddictatuur-met-medisch-excuus.html

Like

Matt Em
Matt Em
Sep 16, 2020

Wat een misselijkmakende speech van "onze" premier.

Iedereen is ineens verantwoordelijk voor de ander.


Zo leg je, om te beginnen een enorme last op de jeugd die deze verantwoordelijkheid niet kunnen dragen als ze niet eerst geleerd hebben om verantwoordelijk voor zich zelf te zijn.


En als deze minister verantwoordelijk is voor mij, is ze dan ook verantwoordelijk voor mijn ziekte? De dood van mijn moeder? Gelden dan de sancties en boetes ook voor haar?

Dan staat de premier nog wat te wachten.

Like

Matt Em
Matt Em
Sep 15, 2020

Fijn dat jullie in deze barre tijden nog gevoel voor humor kunnen opbrengen.

Dank jullie wel, Verstraeten & De Coene.


Dat telefoontje komt waarschijnlijk gelijk met het bezoek van Sinterklaas, als die al komt.

Like
bottom of page