top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Verstraeten & De Coene #8


©TV Viruswaanzin: Geef onze kids hun vrijheid! ______

____

De maatregelen doden. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .

1,182 views18 comments

Recent Posts

See All

17 commentaires


Hoezeer het ook oplucht om even uiting te geven aan alle fustraties, zou ik persoonlijk de ad hominem–argumenten aan het adres van MVR & co toch zoveel mogelijk vermijden – dat is immers hun favoriete truukje om elke feitelijke discussie uit de weg te gaan (typisch passief-agressieve strategie...). En bedenkelijke feiten zijn er in overvloed.


Ik vrees ook dat het veel verder gaat dan een ‘gedragsexperiment’. Het lijkt er immers sterk op dat het hoge dodental rond maart-april voornamelijk te wijten was aan andere oorzaken dan COVID-19. Men neemt nl. steeds klakkeloos aan dat de longontsteking waar de meesten aan overleden zijn een gevolg was van het virus. Waarom zijn er dan nu plots zo weinig doden (meestal 2 à…


J'aime


Serge Boeckx
Serge Boeckx
20 sept. 2020

Ik vind dit beeldje beter voor die postzegel, met zijn super mooi gebit en prachtige tanden is toch tof?J'aime

Roland de Lanoeye
Roland de Lanoeye
18 sept. 2020

Het was de bedoeling MVR herkenbaar af te beelden in de stijl van een bestaande zegel waarde 1, met de blik en tronie van een heerser. Een mondmasker zou hem onherkenbaar maken. De waarde van de zegel is slechts 1 cent, wat de waardering weergeeft voor de afgebeelde persoon, waarmee het ondertussen duidelijk is dat daar niks goeds mee aan te vangen is... Idem geldt voor de zegel, men kan deze enkel naar MVR richten via een open brief. En dat is de bedoeling! Los daarvan is elke grafische chirurgie mogelijk om dat naar ieders fantasie aan te passen ;-)

J'aime

Matt Em
Matt Em
18 sept. 2020

Hier nogmaals, misschien ten overvloede, de link naar een site die de Neurenberg code toelicht.

https://www.burgerfront.nl/verplichte-vaccinaties-zijn-volgens-de-nurnberg-code-misdaden-tegen-de-menselijkheid/


Dit kan helpen bij de komende rechtszaak, want in Nederland hebben ze toegegeven dat alle maatregelingen dienen als experiment om gedragswijziging te bewerkstelligen.

In België is het niet anders, al zijn ze te laf om dit te durven toegeven. De 'regels' en zelfs "tijdelijke" wetten hier zijn zelfs erger dan in Nederland.

Om de forse boetes niet te vergeten wat, hoe dan ook, absoluut verboden is bij experimenten.

Als de rechter dit naast zich neerlegt is hij van hetzelfde kaliber als diegenen die vóór dat tribunaal gestaan hebben, en die allemaal veroordeeld zijn geworden.

DIT NOOIT MEER zei men toen.


J'aime
bottom of page