top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Verstraeten & De Coene #9


©TV Viruswaanzin: Blijf maar zwijgstaken, er is prima vervanging! ____


768 views3 comments

Recent Posts

See All

3 Comments


Wakkere burgers en vooral ouders,de jeugd word niet ziek van het virus,maar van die muilkorf die ze elke dag moeten opzetten om naar school te gaan.Heb zelf geen kinderen,maar had ik er wel,zou ik ze nooit op die manier naar school sturen.de rechten van het kind worden duidelijk geschonden!

Like

Superfijn te horen het zou al fijn zijn dat we onze rechten van de mens al zouden toegepast zien !blij dat wij een advocaat hebben die opstaat voor deze rechten !

Bedroefd dat niet alle advocaten,rechtsdeskundigen de rechtbanken niet overspoelen met aanklachten tegen de mensheid, laat staan dat er een virus is ,welke naar mijn menig nog ook een gecreëerd virus is (wat ook vele topvirologen al bewezen hebben maar het zwijgen werden opgelegd alsook hun bevindingen van de “info wereld” verwijderd Duizenden dokters specialisten wereldwijd worden hun accounts verwijderd , dit zijn voor mij en de meeste mensen onder ons gewoon daden van oorlogsmisdaden, en er zal een dag komen dat deze waarheden gezien worden !!

Vroeg of laat…


Like

@Verstraeten

Misschien wil u dan de inventiviteit hebben om de cijfers uit Zweden te becommentariëren. Misschien wil u zich herinneren en vervolgens de luisteraars/lezers het Zweedse anti lockdown model ter afwisseling, in het geheugen opfrissen en zo mogelijk nog enkele twijfelende mopperaars in het actieveld betrekken of tenminste wakker schudden met deze opbeurende berichtgeving.

OK ze hadden hun doden; maar hoe verhouden die zich en waren ze wel correct geteld ?

In alle geval manifesteert zich daar vandaag Herd Immunity en blijkbaar maken ze zich weinig zorgen over een tweede golf en de nabespreking van de gevolgen van de eerste, zoals wij in vele gevallen geneigd zijn te blijven doen. (bij gebrek aan dit alternatief?)

Laat mvr & Celeval maar…

Like
bottom of page