top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Verzoek tot audiëntie aan M. Van Ranst


@MVR - Graag een Google invite aan info@viruswaanzin.be


Geachte professor, Beste Marc,

Zondag 23 augustus zijn enkele duizenden mensen naar Brussel gekomen om in het kader van het verzet tegen het Corona-beleid hun brief van protest te deponeren. Bij wijze van symbolische uitstraling heeft dit het format gekregen van bijna 4000 unieke C4-ontslagbrieven te uwer attentie. U bent inderdaad het boegbeeld, die qua wetenschappelijke kennis, politieke impact en media-aanwezigheid heel veel aandacht naar zich toetrekt.  We willen u namens Virsuwaanzin.be en namens brede lagen van de bevolking deze stapel persoonlijk komen overhandigen. Wij achten ons hiertoe verplicht uit respect voor al wie zich de moeite van de verplaatsing heeft getroost.  We willen dit doen in respect voor uw persoon, ook al betwisten wij over quasi heel de lijn wat u voorstaat. Dit kan misschien ook een gelegenheid zijn om in dialoog te gaan. Daartoe hebben we tot op heden nog weinig bereidheid mogen vaststellen, ook niet vanwege de politiek en de media. Tot zo'n gesprek zijn en blijven wij op dit moment nog altijd bereid. Graag een bevestiging van goede ontvangst van deze mail en uw voorstel van datum, uur en plaats.  met vriendelijke groeten namens Viruswaanzin.be


P.S.: Gelieve uw Google invite te willen versturen naar: info@viruswaanzin.be

804 views5 comments

Recent Posts

See All

5 Comments


Matt Em
Matt Em
Sep 04, 2020

Patrick, kun je de video van jou niet doorsturen naar deze krant die glashard beweert dat de muilkorf "veilig" is tegen corona, maar 'toevallig' heel andere bijwerkingen vertoont?

Om het over de 'geestelijke' schade (muilkorven hebben uitsluitend de bedoeling om de drager monddood te maken) maar niet te hebben.


https://www.standaard.be/cnt/dmf20200904_94112556


En dan mogen op het journaal enkel die kinderen aan het woord komen (ging over overvolle schoolbussen) die het dragen van dat onding nu al normaal gaan vinden. Zo worden ze nu al gehersenspoeld. Tegengeluiden bestaan blijkbaar niet eens.


Like

Patrick Peeters
Patrick Peeters
Sep 04, 2020

Nut van onze mondmaskers door dr Ted https://www.youtube.com/watch?v=gyWJee5Lz7k

Like

Unknown member
Sep 02, 2020

En heeft hij al een datum geprikt?

Like

Nochthans blaast hij van den toren om een confrontatie aan te gaan op zijn fb en tw.

Like

Matt Em
Matt Em
Sep 01, 2020

Een psychopaat zal nooit toestaan dat zijn wereldbeeld onderuitgehaald wordt.

Dus een dialoog kan men op de buik schrijven.


https://t.jwwb.nl/mZR5gWzE-V3XTP2jyzrLu3wjgtQ=/1200x0/filters:quality(95)/f.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fa%2Fw%2Ftemp-vsxsecbolfaualxmckal%2Fls9lbb%2Fcartoonc4.jpg

Like
bottom of page