top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Viruswaanzin wordt "Vrijheid"De voorbije maanden was uit de burgerbeweging “Viruswaanzin” een partij gegroeid die in eerste instantie PV&V werd genoemd. Op het congres van deze jonge partij in Gent van 14 november 2021 werd de naam van de partij veranderd in “Vrijheid”.


De partij heeft statuten aangenomen en er werd een programma opgesteld, besproken, geamendeerd en gestemd.


Viruswaanzin heeft besloten om daarom ook haar naam te wijzigen naar “Vrijheid”.

Meer en meer mensen zijn tot het inzicht gekomen dat de coronamaatregelen inderdaad iets waanzinnigs hebben. Het wordt nu tijd om te gaan werken aan de toekomst en de vrijheid aan de mensen terug te geven. We willen de mensen en de regering een alternatief aanbieden.


*


We voegen meteen de daad bij het woord:

“Vrijheid" vraagt de regering met aandrang dat er geen vaccinatieplicht komt in de zorg. In plaats daarvan wil Vrijheid dat bij een grote viruscirculatie zoals vandaag, iedereen in de zorg om de 2 à 3 dagen een speekseltest doet. Wie positief test blijft thuis. Deze maatregel kan onmiddellijk ingaan en een positief effect hebben op de huidige situatie. Geen beperking van de mensenrechten, baas over eigen lijf, geen infecties door gevaccineerden, geen schijnveiligheid, geen verlies van personeel in de zorg, veel meer bijkomende veiligheid dan een vaccin kan bieden.

Dit is een win-win die de mensen niet tegen elkaar opzet en waar de hele samenleving mee gaat kunnen leven. Let wel: een speekseltest voor de efficiency. Geen neustest met een

labo achteraf. Het moet vooruit gaan.

Laat de mensen gerust!”


Michael Verstraeten

Voorzitter V.Z.W. Viruswaanzin (Vrijheid)

en Vrijheid

2,676 views34 comments

Recent Posts

See All
bottom of page