top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Viruswaanzin wordt "Vrijheid"De voorbije maanden was uit de burgerbeweging “Viruswaanzin” een partij gegroeid die in eerste instantie PV&V werd genoemd. Op het congres van deze jonge partij in Gent van 14 november 2021 werd de naam van de partij veranderd in “Vrijheid”.


De partij heeft statuten aangenomen en er werd een programma opgesteld, besproken, geamendeerd en gestemd.


Viruswaanzin heeft besloten om daarom ook haar naam te wijzigen naar “Vrijheid”.

Meer en meer mensen zijn tot het inzicht gekomen dat de coronamaatregelen inderdaad iets waanzinnigs hebben. Het wordt nu tijd om te gaan werken aan de toekomst en de vrijheid aan de mensen terug te geven. We willen de mensen en de regering een alternatief aanbieden.


*


We voegen meteen de daad bij het woord:

“Vrijheid" vraagt de regering met aandrang dat er geen vaccinatieplicht komt in de zorg. In plaats daarvan wil Vrijheid dat bij een grote viruscirculatie zoals vandaag, iedereen in de zorg om de 2 à 3 dagen een speekseltest doet. Wie positief test blijft thuis. Deze maatregel kan onmiddellijk ingaan en een positief effect hebben op de huidige situatie. Geen beperking van de mensenrechten, baas over eigen lijf, geen infecties door gevaccineerden, geen schijnveiligheid, geen verlies van personeel in de zorg, veel meer bijkomende veiligheid dan een vaccin kan bieden.

Dit is een win-win die de mensen niet tegen elkaar opzet en waar de hele samenleving mee gaat kunnen leven. Let wel: een speekseltest voor de efficiency. Geen neustest met een

labo achteraf. Het moet vooruit gaan.

Laat de mensen gerust!”


Michael Verstraeten

Voorzitter V.Z.W. Viruswaanzin (Vrijheid)

en Vrijheid

2,683 views34 comments

Recent Posts

See All

34 Comments


Dit is heel duidelijk wat ik ook voel .

Ik was een trouwe vrt kijker en radio 1 luisteraar . Ik ben afgehaakt

Like

Daniël Bruynseels
Daniël Bruynseels
Nov 24, 2021

Het zal me niet in dank worden afgenomen, maar ik ga nooit of te nimmer nog stemmen. Dit is een principiële kwestie dat ik sinds de invoering van het cordon sanitaire heb gezworen.

Like

De griep is vervangen door Covid 19, de jaren voor Covid was er al een tekort aan zorgpersoneel en bedden in de ziekenhuizen veroorzaakt door onze minister van volksgezondheid Laurette Onkelinx en Maggie De Block!


DE IC ZORG IS EFFICIËNT INGERICHT!

Een ander woord voor ZO GOEDKOOP MOGELIJK!

ER MOET VOORAL GEEN OVERCAPACITEIT ZIJN!


Deze beide ministers moeten op het matje geroepen worden en als één domino steentje omver valt valt het hele zootje daar op het parlement!

Als blijkt dat ze schuldig zijn mandaten afnemen en sanctioneren desnoods met gevangenis straffen.

Ze kunnen dan hun eigen technologie die ze hoog in het vaandel dragen uittesten, zoals onder andere hun enkelband of hun QR-CODE!Like
Replying to

Deze politiekers en virologen en journalisten hebben ons vertrouwen beschaamd, en toch laat iedereen dit toe.

Geen enkele rechter of magistraat ziet blijkbaar wat hier aan het gebeuren is, politiek benoemde marionetten niets meer en niets minder.

Als je dit als intellectueel niet doorziet (want zo scheiden deze Heren en Dames zich van het gewone volk) dan moet er toch iets heel grondig mis met je zijn.

Als men dan terugblikt negentig jaar terug in de tijd en men kijkt er door wie de meest gruwelijkste daden verricht werden in de concentratie kampen dan waren dat wel degelijk de intellectuelen!

Het waren namelijk deze die een officiersuniform droegen en dus de lakens uitdeelden!

Dokters, rechters, apothekers en noem maar op,…


Like

omasimone
omasimone
Nov 23, 2021

“Vrijheid" vraagt de regering met aandrang dat er geen vaccinatieplicht komt in de zorg. In plaats daarvan wil Vrijheid dat bij een grote viruscirculatie zoals vandaag, iedereen in de zorg om de 2 à 3 dagen een speekseltestdoet. Wie positief test blijft thuis...."


Dus "vrijheid" vráágt met aandrang geen vaccinatieplicht in de zorg....maar ons grondwettelijk RECHT op zelfbeschikking hoeft niet gevraagd te worden - maar (terug) opgeëist te worden zonder voorwaarden - en ook niet geruild te worden voor een (verplichte) speekseltest om de paar dagen!

En net zoals bij de onbetrouwbare pcr-testen en besmettingen-zonder-symptomen geldt dat een positieve speekseltest helemaal niet betekent dat iemand ziek of besmettelijk zou worden en daarom thuis in quarantaine zou moeten blijven.

Typisch politiek…


Like
omasimone
omasimone
Nov 24, 2021
Replying to

Wat ik bedoelde was dat 'viruswaanzin wordt Vrijheid' compromissen wil sluiten in plaats van onze verworven rechten van voor de coronawaanzin terug te eisen.

Een vaccinatieplicht vervangen door een speekseltest is een maat voor niks en dat blijft evenzeer dwang, afpersing en gijzeling zoals een verplichting...daar is niks vrijheid van keuze en ons recht op zelfbeschikking aan.

Like

Weet hier iemand wat die speekseltest waarvan Michael spreekt in dit artikel inhoud en vooral hoe de monsterafname gebeurd?

Like
Replying to

Wat je zegt omasimone ben ik niet voor 100% mee akkoord maar wel voor 10 000% akkoord. Niet ziek, is niet testen. Ziek is testen als de patiënt dat wilt en enkel als hij daar de behoefte aan heeft. Iemand die zwaar ziek is moet wel uit respect voor zijn medemens zijn nauwe contacten eventjes op pauze zetten.

Maar in deze tijden van zware dictatuur, kan men in sommige situaties jammer genoeg niet anders dan zich laten testen en hopen een negatief resultaat te krijgen van het labo om maar onze geplande en vaak reeds betaalde activiteit te kunnen gaan en om ons geld niet in rook te zien opgaan!!!!. Voor mij is dit nog maar één keer gebeurd (één…

Like
bottom of page