top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Vivaldi: het summum van onkunde!De regering heeft het voorbije anderhalf jaar de zwaarste crisis in de samenleving na WOII veroorzaakt.

De ontevredenheid van de mensen met de besluiteloze politici was nooit zo groot.

De meest in het oog springende beslissing: het ziektebriefje, met op nummer 2 de bijdragen van de voetballers. De kritiek van de oppositie*: de timing van de persconferentie. Niets beters te verzinnen.

Intussen vinden de jongeren geen psychologische hulp, krijgen we een kakofonie aan voorstellen rond klimaat, lopen de mensen met pasjes rond, gaat de inflatie zijn gang en heeft de regering een torenhoge staatsschuld. Maar het ziekenbriefje is het belangrijkste.

De mensen hebben gelijk. Deze politici zijn geen schop voor hun kont waard. Over enkele uren komen we met het nieuw politiek programma van de nieuwe politieke partij. En wees gerust, het zal kletteren.


____*

2,134 views15 comments

Recent Posts

See All

15 Comments


Hier zijn tien dingen die we geleerd hebben tijdens de Covid coup.


1 Ons politieke systeem is hopeloos corrupt. Vrijwel alle politici zijn hopeloos corrupt. Geen enkele politieke partij kan worden vertrouwd. Ze kunnen allemaal omgekocht worden, en zijn dat ook.

2 Democratie is een schijnvertoning. Het is al een zeer lange tijd een schijnvertoning. Er zal nooit een echte democratie zijn wanneer geld en macht hetzelfde betekenen.

3 Het systeem zal voor niets stoppen om zijn macht te behouden en, indien mogelijk, zijn niveau van controle en uitbuiting te verhogen. Het kent geen scrupules. Geen leugen is te schandalig, geen hypocrisie te misselijkmakend, geen menselijk offer te groot.

4 Zogenaamde radicale bewegingen zijn meestal niets van dat alles. Vanuit…


Like

Dirk De Wolf
Dirk De Wolf
Oct 13, 2021

Allemaal afleiding voor de globalisten agenda 2030

Hij zit er helemaal in:


Bron: Open VLD

Like

DE SCHAAMTE VOORBIJ

Frank Vandenbroucke, het boegbeeld en schoolvoorbeeld van discriminatie en polarisering schoot vanavond in Terzake, zoals mijn tanteke zaliger het zou zeggen, zonder meer de hoogste af.

Het ging weliswaar over langdurig zieken, maar de woorden van “slimme/sluwe ?” Frank leggen nog maar eens zijn populistische en allerminst consequente praatjes bloot : “Het gaat over iets principieel : ik wil vechten tegen de uitsluiting van mensen uit de samenleving.”

Nu ben ik toch echt wel toe aan een stevige borrel.

Like
Replying to

Rond 4:30 werd ik wakker met Frank Vandenbroucke, neen niet in mijn bed gelukkig maar in mijn gedachten “echt klote is dat”. De combinatie van een schrijven hier eerder deze week wat ik las over Hitler en WWII


Wel Frank Vandenbroucke als je dit op je zondag middag leest, ik stel voor wat deze regering zelf in gedachten heeft, voor de besparingsronde op de minst of geen productiefste (geen rijkste) mensen in de samenleving.


Zodus Mijnheer Frank Vandenbroucke Roep morgen maandag alle werklozen op om gratis en voor niets gaskamers te bouwen aan de ingang plaatst u een prachtig staaltje vakmanschap in metaal: “arbeit macht frei”


Laat deze werklozen lege bussen en treinen gratis voorrijden in heel het land, om…


Like

Grote lafaards hebben zich weer eens uit de naad gewerkt voor niets, wat extra sociale bijdragen voor profvoetballers die er de ballen van voelen wat ze meer betalen. #failoverheid


Langdurig zieken psychologisch verder gaan verzieken met onzinnige, testen en begeleiders die ze plots uit de mouw gaan toveren, die een nog grotere overheids posten kost gaan zijn dan de echte zieken. #failoverheid


Daartegenover het stimuleren van de werkende om thuis te blijven met extra (spijbel verlofdagen of om in het zwart te gaan werken) #failoverheid.


Jongeren, studenten steeds vaker nood aan psychologische hulp omdat ze van jongs af aan voor de leeuwen geworpen worden onnatuurlijke opvoeding moeten moeten moeten, ouders nemen kinderen maar kunnen willen ze niet zelf opvoeden werken…


Like

michelvanhille95
michelvanhille95
Oct 12, 2021

Inderdaad , het ziektebriefje gebruiken ze om 3 aalmoezen te werpen naar de bevolking en dan twijfelen ze nog bij de VRT of hiervan misbruik zou gemaakt worden. Hallooo. Natuurlijk zal hier gebruik (misbruik) van gemaakt worden. Ik schat z`on 98 % van de bevolking die deze gaan opgebruiken. Maar het komt erop neer dat de regering zwaait naar ons met de linkerhand terwijl er met de rechterhand onder de tafel gretig wordt gegraaid, zodoende we enkel maar kijk hebben op de linkerhand.

Deze regering kent geen schaamte, erger nog het zijn als het ware psychopaten en merendeels van hen weten het zelf niet.

Dan de voetballers nog zoiets, iedereen gelijk voor de wet, dat is gewoon het eerlijkste. Iemand…

Like
Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Oct 12, 2021
Replying to

Mensen die 500 € meer moeten betalen op hun energiefactuur een belastingkorting geven van 50 € is toch de mensen regelrecht uitlachen in hun gezicht ?

Blijven jammeren dat er duizenden vacatures open staan maar met geen woord reppen over het waarom dat de mensen die jobs niet willen doen ?

De fiscale voordelen voor topsporters blijven verdedigen omdat ze zelf in het bestuur van een voetbalclub zetelen ?


Geen wonder dat er totaal geen geloof meer is in de clowns van het politieke elitewereldje .

Like
bottom of page