top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Volgens Frank worden er teveel leugens verteld op betogingen


"Dat moet STOPPEN", vindt hij. Hoe hij dat gaat stoppen is blijkbaar niet zo interessant want de journalist vraagt het hem niet.

En hoe zou hij dat willen aanpakken?


Live factchecken op zo'n betoging!

Voor elke betoger één factchecker om er zeker van te zijn dat niemand leugens vertelt. Die moeten de hele tijd alles wat de mensen vertellen onderzoeken. Iedereen moet goed articuleren zodat de mensen verstaanbaar zijn.

Dat waren vorige week zondag dan 50.000 factcheckers. Wie gaat die eten geven?

Of krijgen alleen de sprekers een controleur mee? Die dan mee op het podium gaan staan en de spreker van dienst tegenhouden als hij iets zegt dat een "leugen" zou zijn. Volgens de factchecker. Of achteraf hem onderbreken en hem corrigeren. De factchecker gaat dan zelf het woord nemen, en mag dan ook niet liegen. Problematisch.


Gaan we de teksten van de speeches op voorhand aan de minister moeten geven om hem te vragen of hij akkoord gaat met de inhoud van wat we zeggen? Of aan censuur en controle van de diensten van Frank die gaan zwarte lijnen trekken in onze teksten. Maar we zullen misschien iets anders zeggen dan wat in de teksten staat...


Of wordt er achteraf gefactchecked? En door wie dan? Door de journalisten van Knack alweer? Die toetsen aan ... het verhaal van de overheid. Of aan wiens verhaal eigenlijk?

Volgt er dan een boete voor elke leugen?

Een kleine voor een leugentje om bestwil. Zoals: ja, ik ben gisteren gaan biechten. En gevangenisstraf voor een grote leugen: "Ik zie u graag zoetje!". Bak binnen. Tussenin kan ook een werkstraf. Bij Sciensano.


En geldt dat dan ook voor de politie? Want die zijn ook aanwezig op een betoging. Als die bijvoorbeeld fezelen tegen elkaar zo van: "Ik heb gisteren een yoghurtje gegeten om sneller af te vallen. ", maar in werkelijkheid was dat een flink pak frieten: bak binnen.


Kortom, geen klein beetje totalitair, deze man.


2,103 views58 comments

Recent Posts

See All

58 comentarios


Wie Frankie vandaag op de 7de dag heeft beluisterd moet hebben opgemerkt dat Frankie de CST nooit meer wil afschaffen, het moet blijven bestaan net als de spuiten.

Echt Frankie droomt er 's nachts van, kan niet anders, die wordt gelukkig van die dingen.


MAAR wat zegt die idioot ineens toen die kwaad werd? Vrijheid is niet het recht van een ander om iemand anders te besmetten!!!! Boos dat die was.


Ons Frankske vergeet echter wel iets: HIJ GEEFT VIA HET CST DE MENSEN WEL HET RECHT OM ANDEREN TE BESMETTEN ZOALS OMIKRON DUIDELIJK AANTOONT!!!!


Frank gaat het CST niet afschaffen.....maar uitgerekend het CST geeft mij het recht niet te testen, de vrijheid te genieten en tegelijk iedereen te besmetten.


Me gusta


https://www.standaard.be/cnt/dmf20220204_96482836


Omdat definitief wetenschappelijk advies uitblijft en de Franstaligen weifelen, zal Vlaanderen op eigen houtje 12- tot 17-jarigen een boosterprik aanbieden, zegt Vlaams minister Wouter Beke (CD&V).


Wetenschappelijk advies voor de booster is onmogelijk. Vlaanderen liegt dat de booster nuttig is.

Eat this FVDB en WB.

F**CK CD&V.

De leugenministers gaan het eens gaan zeggen of wa ???

Me gusta
Contestando a

Beke zijn hobby is toneelspelen.....dus wat denk je?


Beke kent totaal geen empathie en geen enkel mededogen.

Beke wil op vakantie en zijn kinderen moeten daarvoor spuiten krijgen, en natuurlijk zitten die in die leeftijdcategorie.

Dus spuit Beke zijn en alle andere kinderen in, zo kan die op verlof.


Beke denkt enkel aan Beke en aan zichzelf, de man heeft geen enkel normbesef.


Bron: http://www.wouterbeke.be/over-wouter-beke/over-wouter/

In 1999 trouwde Wouter met Leen Desmyter en in 2004 werd hij voor de eerste keer vader van een zoon, Warre, 2 jaar later van een dochter Mine en in 2011 voor een derde keer vader van dochter Nette.

Zoon is 17 en dochter 15 en de jongste 11......dus gaat die natuurlijk de 5-11 jarigen…


Me gusta

Is er een WET die het uitoefenen van politiek door leugenaars en bedriegers, zoals de minister van verbranding, levenslang verbiedt? Zo niet, dringend gewenst!!!

Me gusta
Liliane Delcaert
Liliane Delcaert
06 feb 2022
Contestando a

onvoorstelbaar ! Al wat sommige hooggeplaatste op hun kerfstok hebben en op ons neerkijken , wetten maken die de bevolking moet volgen - hoe kan dit zelfs wereldwijd - hebben die een certificaat van « goed zegen en gedrag »niet nodig om die functie uit oefen ? En dan vinden we diezelfde nog terug in Vennootschappen Nationale en Internationale - en tenslotte hun Fraaie Wedden enz …wordt door ons belastinggeld betaald - Waar is gerechtigheid en logica !?!? Om nog niet te spreken over hun Vriendjes en Familie postjes !?!

Me gusta

yvan.thomas1
yvan.thomas1
04 feb 2022

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/02/04/drongen-isolatiepicknick/

proficiat aan die ouders ,foto doorsturen naar Frankske en co.

is nu al foto van het jaar voor mij

Me gusta
peter van hecke
peter van hecke
04 feb 2022
Contestando a

wat een teder zicht. Wat een creativiteit betoond door de ouders om enigszins een mooie dag te geven aan hun dochters en even te ontsnappen aan de bioterreur gesteld door de overheid.

Me gusta
bottom of page