top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Vooral blanken in Afrika (behalve de zwarte mensen dan)


Zou zomaar even een nieuwe titel van en artikel in HLN kunnen zijn.


Wat is er aan de hand met HLN met dit soort van artikels?


Nog vandaag de bewering dat er stakingen dreigen in het Jessa-ziekenhuis en dat er een toevloed zou zijn van covid-patiënten waardoor er zelfs vrijwilligers moeten worden ingezet. Er liggen inderdaad volgens de website van dat ziekenhuis de voorbije dagen 5 patiënten met covid in dit ziekenhuis.

VIJF! En niet één op intensieve.


In de opinie van één van de journalisten vandaag wordt al even staalhard gelogen over de hoeveelheden patiënten in de ziekenhuizen. Hij beweert in zijn pleidooi voor verplicht vaccineren dat het grootste deel van de covids in het ziekenhuis niet gevaccineerd zijn, terwijl Facon vandaag verklaarde dat 55 % niet is gevaccineerd.


De titel over de verklaring van Facon was dan weer bijzonder misleidend en vermeldde het omgekeerde van wat Facon had gezegd. Met name: "Eerste officieel rapport: vooral niet-gevaccineerden nog besmet en in het ziekenhuis opgenomen." Tussen haakjes werd er bij geschreven: (behalve bij 65-plussers). Zijn dat geen mensen of zo? HLD had bijvoorbeeld kunnen schriijven: "In Afrika zijn de meeste mensen blank (behalve zij die zwart zijn)".

Ik heb veel zin om een klacht neer te leggen bij de Raad voor de Journalistiek wegens het systematisch brengen van valse, onware informatie. Wie dat nu al wil doen, mag zich volledig laten gaan.

1,207 views7 comments

Recent Posts

See All

7 Comments


leovandeneeden
leovandeneeden
Oct 23, 2021

En toch blijft de regering miljoenen voorzien om deze papieren roddelbladen ( anders kun je ze niet meer noemen) te verdelen. Ik denk dat er grotere noden zijn om geld in te investeren. Maar ja het is natuurlijk dank zij de pers dat de eerste minster op zijn troon kan blijven zitten. Als de pers een correcte verslaggeving zou doen zat er reeds lang een andere regering.

Like
Replying to

Ik neem aan dat je daarmee doelt op de subsidie aan de post om dag- en weekbladen rond te brengen. Dat is slechts het tipje van de ijsberg aan subsidies voor de rioolpers.


  1. De rioolbladen worden ook gesubsidieerd met een 0% BTW-tarief. Kan je je dat voorstellen ? De bakker die moet 6€ van elke 106€ afdragen aan de BTW (voor een brood, 21% voor een taart). De rioolpers hoeft dat niet. Merk op dat die rioolpers niet is ‘vrijgesteld’ van BTW - zoals vroeger bv. notarissen - wat impliceert dat ze de BTW op bv. de computer die ze aankopen ook niet kunnen terugvorderen. Dat is de keerzijde van een ‘vrijstelling’. De rioolpers is ‘onderworpen’ aan het 0% tarief.…


Like

Serge Boeckx
Serge Boeckx
Oct 23, 2021

Meester DOEN!!, Media is nu zodanig rot dat het tijd word dat er iets aangspannen word

"Ik heb veel zin om een klacht neer te leggen bij de Raad voor de Journalistiek wegens het systematisch brengen van valse, onware informatie"

Like

Zoals een van de Euro parlementariërs op de persconferentie het zo mooi zegt:


”The Green Pass is a licence to spread the virus.”


Dus, als 80 a 90% van de bevolking (met een CST) het virus vrijelijk mogen verspreiden, waarom dan niet iedereen?

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Oct 23, 2021

Het is triest hoe de bevolking in de media belogen wordt . En misleiding is er ook veelvuldig . Denk maar aan het nieuws op Eén om 19.00 u. gisterenavond , het leek wel één grote reclamespot voor mondmaskers ( het merendeel van de klanten en winkeluitbaters zouden vragende partij zijn voor het herinvoeren van de mondmaskerplicht . Herinner u verleden jaar juni toen men in het nieuws aankondigde dat 70 % van de klanten zou bedelen voor mondmaskerplicht en de volgende morgen in de supermarkt amper 5 van de 54 klanten er één ophad . 5 op 54 is geen 70 % ) .

Voor zij die het willen herbekijken : wees voorzichtig want de braakneigingen zullen opdoemen .

Like

This explains why they call it a "pandemic of the unvaccinated." What actually is going on behind the closed doors of hospitals is beyond nightmare. People Are Being Restrained and Murdered in Sydney Hospital Covid Wards

https://www.brighteon.com/adea007e-1a20-4008-8151-19a8540a6508


Like
bottom of page