top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Voorzitter PV&V van Facebook verbannenBeste Belgen, PV&V partijvoorzitter, Michael Verstraeten, is door Facebook 30 dagen verbannen voor het duidelijk oplijsten van de huidige maatregelen. Over de regels van het sanitair fundamentalisme mag dus niet meer worden bericht op dit platform.

@ Facebook - wil u aub iedereen gelijk behandelen en nu ook de accounts van Frank Vandenbroucke, Alexander De Croo, Conner Rousseau, Annelies Verlinden, Marc Van Ranst & Co., VRT NWS, HLN.be, Knack, RTBFinfo, VTM NIEUWS, etc... 30 dagen sluiten? Kwestie van alle politieke partijen en media die dagelijks regels oplijsten een evenzo (on)vrij platform te voorzien en concurrentievervalsing in het politiek landschap te nivelleren. Jullie Amerikanen noemen dat: "guarding a level playing field".

Stop de waanzin - word lid van pvenv.be

Vriendelijke oproep: wil u deze boodschap met uw vrienden delen zodat ook zij zien en weten hoe een partij die uw vrijheden en grondrechten wil vrijwaren, monddood wordt gemaakt.____

Onderstaand de integrale post die Facebook en haar factcheckers aanhalen voor reden tot 30 dagen blokkering van toegang tot haar platform:

_____


Er ontbreken er nog een paar: - De scholen zijn niet de motor van de epidemie: sluit de scholen. - De kinderen in de basisschool besmetten haast niemand: mondmaskers van 10 - 12. - De regering deelt mondmaskers uit: die mondmaskers blijken giftig te zijn. - De orde van artsen verbiedt dokters om iets negatief te zeggen over de vaccins: vaccins worden deels uit de handel genomen en beperkt tot bepaalde leeftijden. - De treinen zitten vooral vol naar de kust: raampjesplicht terug naar huis. - Geen gevaar voor besmettingen in de buitenlucht: terrassen blijven dicht. - Geen gevaar voor besmettingen in de buitenlucht: markerplicht op de dijk. - Winkels verluchten voor minder besmettingen: mondmaskerplicht in de winkelstraten. - De cytokinestorm treedt plots en heel snel op: wacht met medicatie tot de mensen in het hospitaal moeten opgenomen worden. - De ziekenhuizen overspoelen: zeg aan de huisartsen vooral niets te doen en een beetje paracetamol te geven. - De IC-'s overspoelen: geen bedden bijzetten a.u.b. - Covid is een zeer gevaarlijke dodelijke ziekte, waarbij mensen sterven aan de gevolgen zoals longontstekingen: voorzichtig zijn met antibiotica. - Er is geen oversterfte: de situatie is bijzonder gevaarlijk. - Of de vaccins zullen werken tegen nieuwe varianten weten we niet: als ze niet werken is er geen plan B. - Bepaalde vaccins zijn maar tot 60 % effectief: een vaccin-paspoort heeft zin. - PCR-tests geven veel vals negatieven: deel de zieken in het hospitaal in op basis van de PCR-test. - Veel mensen samen in een kleine ruimte is gevaarlijk: het openbaar vervoer blijft open. - De klanten van de winkels moeten op voorhand een afspraak maken: aan de deur kan ook. - De klanten van de winkels moeten hun naam opgeven: wordt verder niets mee gedaan. - De contact tracing zoekt naar de plaats van de besmetting: de meeste plaatsen van de besmetting zijn onbekend. - De PCR-test is de gouden standaard: hij meet ook dode virussen. - De staatsvirologen vertegenwoordigen de wetenschappelijke consensus: de andere wetenschappers worden gecensureerd. - Het John Snow Memorandum is een tegenbrief tegen de Great Barrington Declaration: en dus is het memorandum de wetenschappelijke consensus. - Het John Snow Memorandum heeft 10 keer minder handtekeningen dan de Great Barrington: maar is de wetenschappelijke consensus. - De richtlijnen aan de huisartsen om niets te doen met Covidpatiënten en te wachten tot ze opgenomen worden is een goede richtlijn want: de huisartsen mogen ervan afwijken. - We doen het om doden te sparren: patiënten met andere ziekten mogen doodvallen voor meer comfort voor Covid-patiënten. - We willen Italiaanse toestanden vermijden: de niet-Covid-patiënten krijgen geen hulp meer en mogen doodvallen. - We doen het ter bescherming van de volksgezondheid: maar we weten niet of de maatregelen meer doden gaan veroorzaakt hebben dan gespaard.


Thx Michael Verstraeten


3,838 views135 comments

Recent Posts

See All
bottom of page