top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Vraag aan Minister Frank Vandenbroucke@ He's back bitches! - Waarom verplicht u de gevaccineerden niet om zich te laten besmetten? U wil het vaccin toch verplichten omdat het zo veilig is? Voor welk goed doel zou u met ons in debat gaan?

8,178 views508 comments

Recent Posts

See All

508 Comments


De pandemie is nu bijna 2 jaar aan de gang en blijkbaar is het nog niet doorgedrongen bij de overheid dat de zorgsector aan uitbreiding en reorganisatie toe is, met name: meer middelen, meer personeel en meer ziekenhuizen.

Daarbij komt nog dat de overheid geen correcte informatie geeft over het coronamedicijn, wat voor de burgers toch enige geruststelling zou betekenen. Zodanig dat als men ziek wordt, de dokter eventueel het coronamedicijn kan voorschrijven.

Onze regering is goed in paniek zaaien, verplichtingen opleggen, geboden en verboden, maar waar blijven de constructieve oplossingen?

Like

Noord-Ierland: Verpleegster-klokkenluider: NHS verpleegsters kregen geld om covid-patiënt te spelen om de bevolking ervan te overtuigen de spuit te nemen:

https://brandnewtube.com/watch/nhs-nurses-offered-money-to-pose-as-covid-patients-for-the-media_pF8mkBxby9N7I5d.html


Like

Dit is nu aan het gebeuren in Nederland!

https://twitter.com/search?q=%23dockersunited

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Nov 20, 2021

De politiekers die ons nu aan het africhten zijn zoals honden ( lig , zit , luisteren , hier , hier zeg ik !!! ) weten niet meer wat ze nu nog moeten uitkramen . De vaccins werken prima want anders hadden de mensen bij bosjes doodgevallen . Oeps , zelfs twee spuiten helpen niet , dan maar een derde , en een vierde ? , en een vijfde ? . Vaccinatie haalt ons uit de pandemie . Oeps , foutje , het vermindert besmetting voor geen meter , integendeel , alle dagen meer besmettingen . Dan maar iedereen , tot kinderen toe , veroordelen tot maskers . Oeps , ook dit werkt niet want maskers houden het niet teg…


Like

bottom of page