top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Wanneer zegt u: "STOP!" ?


Zijn we dan allemaal sado-masochisten in dit land? Hoe we gisteren in Villa Politica hoorden hoe Petra De Sutter nog steeds de avondklok stond te verdedigen! Groen godbetert! De geitenwollen sokken zoals men ze lachend omschreef. De hippies die stonden voor vrijheid blijheid. Ze stonden ook altijd voor open grenzen en iedereen welkom en diezelfde mensen staan nu nog steeds de avondklok en gesloten grenzen te verdedigen! Diezelfde mensen die stonden voor puur natuur en biologische landbouw die zitten nu in een regering die straks kindjes vanaf 5 jaar (!) wil gaan vaccineren met een vooralsnog experimenteel vaccin tegen een virus waar zij helemaal niet ziek van worden om aan "groepsimmuniteit" te komen!


Op Facebook een hele discussie met De Sutter nadat ze het vaccinatiepaspoort had zitten verdedigen en het verplicht testen vooraleer je een pint mag gaan drinken. Zij vond dat "een geoorloofde eis!".


Deze wereld is krankzinnig geworden en weet u waarom?

Enkel omdat wij dat allemaal en helemaal OK vinden.


Ze sluiten ons op en wij zeggen "doe maar".

Ze plaatsen ons onder een ongrondwettelijke avondklok en wij zeggen "doe maar".

We mogen onze familie niet meer zien en wij zeggen "doe maar".

Onze ouderen moeten in eenzaamheid sterven en wij zeggen "doe maar".

Mensen mogen hun zaak niet meer openen en wij zeggen "doe maar".

We worden, letterlijk, gemuilkorfd en lopen als kiekens met een vod over onze mond.

We lopen mekaar als dwazen angstig voorbij zonder mekaar nog aan te kijken, vlug, terug naar onze vier muren want daar is het veilig.


Zo zijn we intussen gehersenspoeld en wij snappen het niet eens hoe erg het met ons gesteld is.


We moeten een test of paspoort om nog een poot te mogen verzetten en wij zeggen "oh ja, hoera ,want dan is het veilig" terwijl er naast u in het vliegtuig of in het café een gevaccineerde zit die jou nog kan besmetten en wij vertikken het om onze hersens te gebruiken en hier vragen over te stellen.


En nu willen ze onze kinderen vaccineren met een experimenteel vaccin. Gaan wij nu nog zeggen "doe maar"?


Zeg eens, wat moet er eigenlijk gebeuren voor wij rechtstaan, onze rug rechten, ons zelfrespect van onder het stof halen, voor onze kinderen en ouderen gaan staan en in koor roepen "FIKKEN AF!!!!!" ?


Als onze ouderen en kinderen niet op ons kunnen rekenen voor bescherming, op wie dan wel?


Zijn wij echt zo'n schijtluizen die onze handen in de lucht gooien en roepen "Ik wil het niet weten!". Wow, wat een voorbeeld voor onze kinderen! Die zullen geweldig naar ons opkijken als wij als een bange mol onder de grond kruipen.


Zijn wij zo simpel te manipuleren dat wij als een konijn naar een lichtbak zitten te gapen, vergetend dat daar iets grijs in onze hersenpan zit dat we kunnen gebruiken?

Is het echt zo erg gesteld met ons?

We hopen dat hier een "neen" op volgt.

Sluit je aan en laat ons samen duidelijk maken aan dat zootje illegaal Vivaldi dat het genoeg is. Tot hier en niet verder! "Bloei, o land, in eendracht niet te breken,

Wees immer uzelf, en ongeknecht,

Het woord getrouw dat g' onbevreesd moogt spreken.

Voor vorst, voor Vrijheid en voor Recht."

___

STEM MEE! - Schrijf u in voor het Groot Virtueel Ledencongres van Viruswaanzin | 14 maart 2021 via deze link - Nu al, zonder twijfel, de meest spraakmakende COVID-19-uitzending van het jaar! Op de verjaardag van de eerste lockdown in België schakelt Viruswaanzin een versnelling hoger. Vanuit onze eigen TV-studio gaan experten, juristen en professoren in gesprek en maken een evaluatie van de Belgische aanpak van deze pandemie. Schandalen worden uitgespit en getuigen geven tijdens deze live uitzending de collaterale schade een stem en een gezicht.


P.S.: Diverse regionale en nationale tv-kanalen hebben al aangegeven dat hun filmcrews op 14 maart 2021 naar onze studio afzakken. Niet te missen dus!
2,670 views61 comments

Recent Posts

See All

61 Comments


Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Mar 19, 2021

De aanval op de kinderen is terug ingezet DEEL II :

Kinderen die op een waanzinnig onrealistische manier onderwijs krijgen , gans de tijd op school gemaskerd moeten rondlopen , keken hoopvol uit naar de jeugdkampen waar ze even alle ellende zouden kunnen vergeten worden nu gestraft door peppie en kokkie ( ADC en FVDB ) die hun naam van dictator weer alle " eer " aandoen . Jeugdorganisaties worden voor de opdracht gesteld om te bepalen wie wel en wie niet mee op kamp kan . Ook mogen ze niet overnachten ( wordt dit dan elke dag over en weer pendelen ? ) .

In veel verenigingen zal het niet lukken om de kampen te laten doorgaan onder deze…


Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Mar 18, 2021

De aanval op de kinderen is terug ingezet :

Kinderen ( 5de en 6de leerjaar ) moeten op school een mondmasker dragen . Voor onze overheid en co was de keuze simpel : of onderwijs door uren zitten turen naar een computerschermpje of uren gemaskerd in de klas .

Dit zet de deur open om dit uit te breiden en ze op veel meer plaatsen deze maatregel op te leggen . Iemand met gezond verstand doet dit niet , van kinderen blijf je af ! punt !

Ik heb geen kinderen maar toch kan ik het niet vatten dat ze KINDEREN dit aandoen . We kunnen alleen maar besluiten dat onze bewindvoerders en co elk grammetje gezond verstand kwijt zij…

Like

Hier voor alle bruikbare idioten a la Petra De Sutter => https://www.youtube.com/watch?v=Z1EZq9S2VJc

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Mar 14, 2021

In " de zevende dag " werd aan Wouter Beke gevraagd of morele vaccinatieplicht geen CHANTAGE was . Ik viel bijna van mijn stoel dat die vraag mocht gesteld worden . Als rasechte politieker omzeilde hij een concreet antwoord natuurlijk en begon hij te zeveren over solidariteit.

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Mar 14, 2021

"Elke patiënt die nu sterft, sterft door falend vaccinatiebeleid" (msn.com)


Hallo Vandenbroucke , DeCroo en Beke , zijn jullie daar nog ?

Of is deze aanklacht te pijnlijk ....

Like
Matt Em
Matt Em
Mar 14, 2021
Replying to

Dat falend vaccinatiebeleid had nog veel desastreuzer moeten zijn, want dan waren er nu nog een aantal bejaarden in leven geweest.

Dit is oproep nr. zoveel om toch maar zoveel mogelijk experimentele injecties toe te kunnen dienen, want dit "medisch experiment" duurt tot minstens eind 2024.

Like
bottom of page