top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Wanneer zegt u: "STOP!" ?


Zijn we dan allemaal sado-masochisten in dit land? Hoe we gisteren in Villa Politica hoorden hoe Petra De Sutter nog steeds de avondklok stond te verdedigen! Groen godbetert! De geitenwollen sokken zoals men ze lachend omschreef. De hippies die stonden voor vrijheid blijheid. Ze stonden ook altijd voor open grenzen en iedereen welkom en diezelfde mensen staan nu nog steeds de avondklok en gesloten grenzen te verdedigen! Diezelfde mensen die stonden voor puur natuur en biologische landbouw die zitten nu in een regering die straks kindjes vanaf 5 jaar (!) wil gaan vaccineren met een vooralsnog experimenteel vaccin tegen een virus waar zij helemaal niet ziek van worden om aan "groepsimmuniteit" te komen!


Op Facebook een hele discussie met De Sutter nadat ze het vaccinatiepaspoort had zitten verdedigen en het verplicht testen vooraleer je een pint mag gaan drinken. Zij vond dat "een geoorloofde eis!".


Deze wereld is krankzinnig geworden en weet u waarom?

Enkel omdat wij dat allemaal en helemaal OK vinden.


Ze sluiten ons op en wij zeggen "doe maar".

Ze plaatsen ons onder een ongrondwettelijke avondklok en wij zeggen "doe maar".

We mogen onze familie niet meer zien en wij zeggen "doe maar".

Onze ouderen moeten in eenzaamheid sterven en wij zeggen "doe maar".

Mensen mogen hun zaak niet meer openen en wij zeggen "doe maar".

We worden, letterlijk, gemuilkorfd en lopen als kiekens met een vod over onze mond.

We lopen mekaar als dwazen angstig voorbij zonder mekaar nog aan te kijken, vlug, terug naar onze vier muren want daar is het veilig.


Zo zijn we intussen gehersenspoeld en wij snappen het niet eens hoe erg het met ons gesteld is.


We moeten een test of paspoort om nog een poot te mogen verzetten en wij zeggen "oh ja, hoera ,want dan is het veilig" terwijl er naast u in het vliegtuig of in het café een gevaccineerde zit die jou nog kan besmetten en wij vertikken het om onze hersens te gebruiken en hier vragen over te stellen.


En nu willen ze onze kinderen vaccineren met een experimenteel vaccin. Gaan wij nu nog zeggen "doe maar"?


Zeg eens, wat moet er eigenlijk gebeuren voor wij rechtstaan, onze rug rechten, ons zelfrespect van onder het stof halen, voor onze kinderen en ouderen gaan staan en in koor roepen "FIKKEN AF!!!!!" ?


Als onze ouderen en kinderen niet op ons kunnen rekenen voor bescherming, op wie dan wel?


Zijn wij echt zo'n schijtluizen die onze handen in de lucht gooien en roepen "Ik wil het niet weten!". Wow, wat een voorbeeld voor onze kinderen! Die zullen geweldig naar ons opkijken als wij als een bange mol onder de grond kruipen.


Zijn wij zo simpel te manipuleren dat wij als een konijn naar een lichtbak zitten te gapen, vergetend dat daar iets grijs in onze hersenpan zit dat we kunnen gebruiken?

Is het echt zo erg gesteld met ons?

We hopen dat hier een "neen" op volgt.

Sluit je aan en laat ons samen duidelijk maken aan dat zootje illegaal Vivaldi dat het genoeg is. Tot hier en niet verder! "Bloei, o land, in eendracht niet te breken,

Wees immer uzelf, en ongeknecht,

Het woord getrouw dat g' onbevreesd moogt spreken.

Voor vorst, voor Vrijheid en voor Recht."

___

STEM MEE! - Schrijf u in voor het Groot Virtueel Ledencongres van Viruswaanzin | 14 maart 2021 via deze link - Nu al, zonder twijfel, de meest spraakmakende COVID-19-uitzending van het jaar! Op de verjaardag van de eerste lockdown in België schakelt Viruswaanzin een versnelling hoger. Vanuit onze eigen TV-studio gaan experten, juristen en professoren in gesprek en maken een evaluatie van de Belgische aanpak van deze pandemie. Schandalen worden uitgespit en getuigen geven tijdens deze live uitzending de collaterale schade een stem en een gezicht.


P.S.: Diverse regionale en nationale tv-kanalen hebben al aangegeven dat hun filmcrews op 14 maart 2021 naar onze studio afzakken. Niet te missen dus!2,669 views61 comments

Recent Posts

See All
bottom of page