top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Wat als … iedereen gevaccineerd zou zijn? Op de IC.Voor Vlaanderen gelden de volgende cijfers:


Op 402 opnames waren er 101 niet gevaccineerde patiënten. 25 % van de patiënten in Vlaanderen was dus niet gevaccineerd. Indien 100 % van deze patiënten gevaccineerd zouden zijn, zou op basis van de huidige gegevens een besparing van 84 bedden worden gerealiseerd. Of 20 %. Daarop moet nog een correctie worden toegepast omdat in Vlaanderen de kan op besmetting 13 % groter is tussen 18 en 64 jaar, en 80 % groter tussen 65 en 84 jaar. Wat dan uiteindelijk resulteert in een besparing van 77 bedden.Voor heel België geldt dat er 629 opnames waren geregistreerd, waarvan 228 niet gevaccineerde patiënten en 401 volledig gevaccineerde mensen. Indien 100 % van de patiënten gevaccineerd zou zijn, dan zou dat een besparing opleveren van 191 bedden.

Of 30 %.

We maken abstractie van het verschil in besmettelijkheid.

Een algemeen vaccinatieplicht voor Vlaanderen gaat dus maar een verschil maken van 20 % in de belasting van de IC’s. Voor heel België is dat 30 %.

Een land dat er niet in slaagt om een schommeling van 20 tot 30 % op de IC’s op te lossen, en dat daarom niet gevaccineerden met de vinger moet wijzen, is geen beschaafd land. Het is immers niet voor eeuwig dat de niet gevaccineerde covid-patiënten de IC’s meer bezet houden, maar slechts voor een maand tot twee maand. Een heel land een vaccinatieplicht opleggen voor 200 bedden op IC is volstrekt onverantwoord.6,085 views549 comments

Recent Posts

See All

549 comentarios


Hoe verloopt een griep? De incubatieperiode voor griep is ongeveer één tot twee dagen. In sommige gevallen treden de symptomen al na enkele uren op. Van een normale griep ben je meestal binnen een week genezen. Als de symptomen langer aanhouden, moet je je huisarts raadplegen. Wat griep gevaarlijk maakt, is dat het je immuunsysteem verzwakt, waardoor ons lichaam niet langer in staat is om bepaalde bacteriën af te weren. Als je dan een andere bacteriële ziekteverwekker oploopt, spreken we van een secundaire infectie. In het ergste geval kan dit leiden tot een longontsteking of een hartspierontsteking en in geval van kwetsbare mensen of risicogroepen, zelfs tot de dood. Influenza is al besmettelijk voordat je last krijgt van de symptomen. De getroffen…


Me gusta

Helaas, mijn vouw en ik zijn dus wel een 2e maal ziek.


De laatste Omikron variant lijkt zo erg op griep dat we dachten griep te hebben.

Nu we de symptomen kennen zijn we zeker dat het die is.


Omdat we in de eerste golf ziek geweest zijn ging ons immuunsysteem meteen aan de slag.

De klachten zijn zo anders dat we dachten het niet te hebben.


Trouwens mijn vrouw en ik zijn even ziek, zij is vaccineert en ik niet.


Wat we hebben:


  • Zware hoofdpijn maar paracetamol lost dat grotendeels op.

  • Smaak en reuk verlies bij mijn vrouw maar niet bij mij.

  • Overal spierpijn.

  • Het aller ergste is de temperatuur-rollercoaster, het ene moment ven je 38,5C en het volgende…


Me gusta
Contestando a

Zoals verkoudheden elk jaar terugkomen en in een genetisch nieuwe code. Ofwel mee leren leven, ofwel elk jaar een spuit gaan halen.

Me gusta

Me gusta

Ga even lezen op de onbetrouwbare Russische tv.

Er zijn dit jaar meer coronadoden wereldwijd, werking vaccin veroorzaakt nog meer doden. Bill Gates geeft het zelf toe.

De conspiracytheoristen krijgen gelijk op dit vlak.


https://www.rt.com/usa/542607-gates-predicts-pandemic-end/

De tech-magnaat erkende dat ondanks de uitrol en massale opname van Covid-19-vaccins over de hele wereld, er in 2021 meer mensen aan het virus waren overleden dan in 2020, en voegde eraan toe dat de verbetering van de pandemische situatie dit jaar niet zo “ dramatisch ” was geweest. zoals hij had gehoopt.

Gates zelf kan echter gerust op zijn lauweren rusten, aangezien hij zijn vermogen tijdens de pandemie heeft vergroot tot $ 137 miljard.

Me gusta

Eerste gevaccineerde wereldwijd roept anderen op tot inenting: "Doe het gewoon”

https://www.hln.be/buitenland/eerste-gevaccineerde-wereldwijd-roept-anderen-op-tot-inenting-doe-het-gewoon~a4f9336a/


Neen ik denk het niet omaatje ik laat me niet inspuiten met experimentele gentherapieën voor een banaal griepvirus maar iedereen de vrije keuze natuurlijk.


De vrouw omschrijft de toediening van het Pfizer/BioNTech-middel op 8 december 2020 als "het beste wat ooit is gebeurd". "Het was geweldig. Ik kan het nu niet geloven, wat er toen gebeurde

Zouden ze dat omaatje geen heroïne ingespoten hebben in plaats van het experimentele gentherapie 😂

Het beste wat ooit gebeurd is maar omaatje toch 🤣


Me gusta
Contestando a

In haar jonge tijd stierven nog heel wat vrouwen tijdens de bevalling. Dat is nu gelukkig een zeldzaamheid geworden. Maar het vaccin, dat is het beste dat deze dame overkomen is. Tja. Wereldbeelden durven al eens verschillen.

Me gusta
bottom of page