top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Wat kan de regering wel doen?


Het tienpunten vaccinatiebeleid van Viruswaanzin.


Nu de WHO en tal van wetenschappers zeggen dat de vaccins niet de enige oplossing zijn, is het tijd voor een ander beleid. Een beleid dat helemaal gericht is op gefocuste protectie. Een beleid dat ook de natuurlijke immuniteit erkent. Dat had al zo van bij het begin gemoeten, maar goed.


Dit zijn de concrete voorstellen van Viruswaanzin.

  1. Spreek ouderlingen en mensen die risico's lopen individueel aan om zich te laten vaccineren. Maar hou de vaccinatie vrij.

  2. Focus op hen, en probeer niet iedereen te vaccineren. Dat is een stuk efficiënter en zal minder inspanningen vergen. De kans op succes is groter omdat het beleid kan focussen.

  3. Voorafgaand: onderzoek of risicopatiënten natuurlijke immuniteit hebben. Wie dat niet heeft zal wellicht gemakkelijker overtuigd worden. Wie dat wel heeft hoeft geen vaccin.

  4. Voer een oprecht beleid zonder psychologische trucjes en het gebruik van zinloze maatregelen.

  5. Laat de rest nu spoedig natuurlijke immuniteit krijgen. Er is geen gevaar voor kinderen. Stop met de zinloze vaccins daar. Dat zijn wegsmeten inspanningen en weggesmeten budgetten.

  6. Maak voor de rest de vaccins beschikbaar voor iedereen die dat wil via de huisartsen.

  7. Gooi alle zotte pasjes in de vuilbak.

  8. Leg de mensen uit wie risico's loopt en wat we kunnen doen om die mensen te beschermen.

  9. Stop met de mensen wijs te maken dat een gevaccineerde zorgkundige niemand kan besmetten.

  10. En onthou vooral dat een vaccin dat de dood als mogelijke bijwerking heeft, hoe klein de kans ook is, NOOIT kan verplicht worden. Je kan niet iemand het risico te sterven - hoe klein ook - opleggen, om een ander leven te redden. Wij zijn God niet.


2,239 views88 comments

Recent Posts

See All

88 Comments


De regering zou voor het eerst in de geschiedenis van dit land kunnen erkennen dat er ook een Belgische maffia is. (Wij zijn het enige land dat dit ontkent.) Volgens criminologen moeten de maffialeden op de eerste plaats worden gezocht onder de politiekers, de rechters en de politie. Staatsveiligheid zou eens moeten uitpluizen bij welke maffia onze politiekers, rechters en politie zijn en dan moeten ze allemaal met hun naam, adres en een recente foto op www.vsse.be komen. Dat lijkt mij de eerste stap om dit op te lossen. Wat jullie voorstellen is niet verkeerd, maar wel naast de kwestie. Jullie gedragen je als een kind dat ontvoerd is en dan klaagt dat hij niet op de XBOX mag spelen.

Like

Danny De Croock
Danny De Croock
Sep 15, 2021

Tot jullie, niet-gevaccineerden, eens een 3-tal weken in een verschrikkelijke toestand (zoals ik heb ondervonden) op de Covid afdeling zullen liggen. Dan, dan zullen jullie wel anders spreken. Bewijs: momenteel komen voor 80% niet gevaccineerden op de Covid afdeling te liggen, probeer dit maar eens te weerleggen. Of zou dit ook een complot zijn?

Like
Carine Quidousse
Carine Quidousse
Sep 17, 2021
Replying to

Mensen die dan hun broek aan alles hebben geveegd komen in de kliniek terecht ? wat met mensen die risicopatiënt zijn en al 18 maanden niet in de kliniek terecht kwamen met hoeveel % zijn de deze dan niet ? en trouwens wie gelooft ne gast zoals Bill Gates nu zo onschuldig blindelings hij in persoon die in 2011 openlijk verkondigde de wereld te helpen om met vruchtafdrijvende vaccins de wereld tegen te houden voor verder overbevolking tegen te gaan? ehum beetje bizar verhaal dus waarom zou die gast dan nu plots zo'n goede bedoelingen hebben?? mag een gewone mens daarover niet eens twijfelen ?? zijn dan nadenkende onderzoekende nuchtere mensen in uw ogen allemaal complotdenkers??

Like

annafm Vandevelde
annafm Vandevelde
Sep 13, 2021

Deze regering zou moeten aftreden en wel om feit dat er onnodig veel mensen zijn overleden.De maatregelen werken niet,nu niet nooit niet.

Belgie zou moeten accepteren om met het virus als die er is ,mee leren leven. Dan zou je voor elk virus die er is belgie op slot moeten gooien. Een lachertje. Beter zou deze regering als ze lef had aftreden.

Like

Michiel Van Kets
Michiel Van Kets
Sep 13, 2021

11) op hun knietjes om vergiffenis smeken ...

Like

Hoe ga de natuurlijke immuniteit testen?

De PCR test verdwijnt, en kent het verschil tussen corona en influenza niet eens en zal worden verboden in de VS.

Anti lichamen verdwijnen, na vaccinatie en ook na de infectie/ziekte zelf.

Er werden de voorbije zomer testen ontwikkeld, of ze zijn nog in ontwikkeling in Nederland, die detectie doen van de b-cellen en de t-cellen in het bloedplasma.

Deze blijven wel.

Kijk je even nar de alternatieven die in de VS reeds bestaan?


ik vermoed tevens dat men iedereen wou vaccineren omdat er geen alternatief was (werkende testen).


https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html


vertaling: Doelgroep : personen die COVID-19-tests uitvoeren

Niveau : laboratoriumwaarschuwing

Na 31 december 2021 zal CDC het verzoek aan de Amerikaanse Food and Drug…

Like
bottom of page