top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Wat we zelf doen, ...

Updated: Dec 7, 2021


Willen de politici niet mee, dan richten we zelf een partij op.

Wil het onderwijs zotte dingen doen, dan organiseren we zelf onderwijs.


OPROEP AAN WIE WIL MEEWERKEN AAN THUISONDERWIJS


De maat in het onderwijs is nu eigenlijk wel helemaal vol. Na anderhalf jaar indoctrinatie van kinderen moeten ook de jongste in het basisonderwijs mondmaskers opzetten. Eerst hebben de oudere kinderen zich laten vaccineren om van de mondmaskers af te zijn. Hebben ze die kids even bedrogen. Aan hoeveel kinderen is wijsgemaakt dat mondmaskers zo goed werken, en dat we groepsimmuniteit gaan hebben aan 70 % bijvoorbeeld. Allemaal zever in de kleine hoofdjes geïndoctrineerd.


Met veel plezier werken de vakbonden, de koepels en de minister mee aan het mismeesteren van onze jeugd. Ik herinner mij nog het verslag van het overleg tussen de virologen en de vakbond van het onderwijs. Daar werd beslist of de Belgen nog op reis mochten! Dat lag immers in de artificiële weegschaal met maatregelen in het onderwijs. Zo ver zijn we dat de vakbonden in het onderwijs beslissen of wij op reis mogen gaan. Injectiebussen, testbussen, vaccins op school, groepsdruk … de scholen zijn permanente “krabbekesklassen” geworden.


Hoe lang deze poespas nog gaat duren is verre van duidelijk. Laat ons maar rekenen op nog een goede 2 jaar gedoe in het onderwijs. Intussen gaat de kennis van wiskunde zienderogen achteruit. Ontstaat er leerachterstand. Maar de kinderen moeten ervoor zorgen dat de bomma niet sterft. Hen een schuldgevoel inlepelen. Met op de speelplaats georganiseerd slaan op een nagebouwde virusbol. Allerlei zotte toeren. Nu ook de scholen euh euh, euh, een week vroeger dicht. Is het niet Mijnheer Jambon? Wat een chaos.


Dus nemen we zelf het initiatief. Het is het goed recht van de ouders om te kiezen voor thuisonderwijs. Dat is bijzonder moeilijk en belastend voor die ouders. Dus moeten we ervoor zorgen dat er ondersteuning komt. En wel op 3 vlakken.


1. Afstandsonderwijs voor kinderen.

2. Groepjes per leeftijd in verschillende steden waar de kinderen elkaar overdag kunnen ontmoeten en er nog iets leren ook.

3. Administratieve en inhoudelijke ondersteuning voor ouders die willen kiezen voor thuisonderwijs.


We zouden graag op korte termijn, en als het kan nog voor eind deze week, op een paar plaatsen in het land groepjes opzetten van ouders en leerkrachten (gepensioneerd – werkloos – wat ook) die we met elkaar in contact brengen. Binnen die groepen kunnen er dan afspraken gemaakt worden om een locatie of locaties te zoeken waar minstens 3 groepen kinderen die in het basisonderwijs zitten (6-7 / 8-9 / 10-11-12) elkaar kunnen ontmoeten gedurende de dag. Ook op dagen waarop de minister zo verstandig is om de scholen te sluiten. De ouders kunnen dan gewoon gaan werken, en de kinderen kunnen elkaar ontmoeten. In deze groepjes, en thuis, is het de bedoeling dat er les wordt gegeven. Deze lessen kunnen ondersteund worden door afstandlessen via de computer.


We zoeken ook mensen die bereid zijn om centraal een groep te leiden die kan zorgen voor het afstandsonderwijs, en ouders en groepjes content kan aanreiken om de kinderen een zeer degelijk onderwijs te garanderen. Het is de bedoeling dat wie kiest voor thuisonderwijs op die manier zelfs beter af is dan onderwijs op school. De kwaliteit moet omhoog! Voor alle kinderen. Met inzet van moderne technologie.


We zoeken dus de volgende mensen:


A. Ouders die hun kinderen willen naar zo’n groepjes sturen en aan thuisonderwijs willen doen.

B. Leerkrachten of mensen die ervaring hebben in het onderwijs, die willen instaan voor de groepjes.

C. Mensen die bereid zijn om de centrale organisatie op zich te nemen voor afstandsonderwijs, aanreiken van content, administratieve ondersteuning en kwaliteitsbewaking.


Als er mensen of organisaties zijn die dat willen doen en zich inzetten, of hun kinderen in zo’n systeem willen doen school lopen, stuur ons een mail. We gaan proberen mensen die zich hierin willen inzetten, in categorie A, B of C, of meer dan een categorie, samen te brengen per regio. Zet dus in uw mail uw adresgegevens, telefoon, e-mail en of u interesse heeft voor categorie A, B of C. Ouders die interesse hebben in A geven best ook op hoeveel kinderen ze hebben en hoe oud ze zijn.


Wat we zelf doen, doen we beter!

Was dat niet uw slogen, Jan Jambon?


Als de overheid de mensen verwerpt, dan bouwen we gewoon een parallelle samenleving waar het kan. Binnen de wettelijke mogelijkheden.


Interesse? Leerkrachten en leerlingen kunnen zich hier registreren: https://wijdeoudersbelgie.weebly.com/___

Auteur: Michael Verstraeten

3,290 views68 comments

Recent Posts

See All

68 則留言


Allee, wat een verrassing. Dat hadden we nu echt niet zien aankomen. Man man ...

按讚

Gedaan met mijn overwogen NVA stem. Gedaan met mijn VB protest stem.

Leve VRIJHEID!

按讚

omasimone
omasimone
2021年12月08日

En dan zijn we nu op een punt in de geschiedenis belandt waarvoor al langer werd gewaarschuwd en dat vandaag de dag realiteit is geworden:

https://www.mensenrechten.org/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof/#.YbDBIS3tQgo


Larken Rose schreef een boek over het meest gevaarlijke (bij)geloof wat de mensheid momenteel in haar greep houdt en waar de afgelopen 100 jaar meer dan 262 miljoen doden aan zijn toe te schrijven.

"Het geloof in externe autoriteit – het idee dat het individu ooit een verplichting heeft om zijn eigen oordeel en besluitvormingsproces te negeren ten gunste van het gehoorzamen van een ander."


We moeten ons toch vrijwillig laten vaccineren van de autoriteit om onze medemens te beschermen tegen een virus, nietwaar?

We mogen niet zelf beslissen over ons lichaam, over onze…

按讚

Oproep van een moegetergde ouder

Bij het verstrijken van de herfstvakantie werd mijn dochter verplicht een mondmasker op te zetten, zij zit in het 5de leerjaar. Mijn dochter weigert dit op te zetten, en terecht!!!

Hierop heb ik mijn dochter ingeschreven voor thuisonderwijs, welke is goedgekeurd door de Vlaamse Overheid.

Nu kom ik te vernemen dat het CLB hiertegen bezwaar heeft ingediend.

Zijn hier toevallig mensen in dezelfde situatie of iemand enig idee wat ik nu kan ondernemen?

Ik ben ondertussen uitgenodigd door de politie omdat mijn dochter al die tijd onwettig afwezig is.

Ik ben ten einde raad en een tikkende tijdbom die op het punt staat te ontploffen.


按讚
回覆

Wij zijn allang thuisonderwijs gestart. Laat je aub niet intimideren. Sterkte.

按讚

Ik hoop dat de magistraten en rechters goed gaan beseffen met wat ze bezig zijn!

Of willen ze een tweede keer de geschiedenisboeken ingaan met de vermelding dat enkel zij het hadden kunnen tegenhouden maar wederom niets gedaan hebben!

Deze keer gaan ze niet wegkomen met de beroemde zin


wir haben es nicht gewusst !


In de jaren 1920 en later was er een enorme verspreiding van Syfilis en aangezien er geen medicatie voorhanden was, was dit een enorm probleem voor de volksgezondheid!

Er zijn wel vergelijkingen met de holocaust, men is de Joden beginnen te stigmatiseren voor het verspreiden van Syfilis!

Zij werden als zondebok aangeduid!

Terwijl Syfilis verspreid werd door alle klassen van de bevolking!

Toen dat verhaaltje…

按讚
回覆

Ja ja, holocaust en covid vaccinatie is hetzelfde. Heb je daar lang voor gestudeerd.

按讚
bottom of page