top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

We moeten een nationaal debat houden over de aanpak
Dat vindt ook Luc Bonneux, epidemioloog en huisarts in enkele Nederlandse woonzorgcentra, in Z-Talk. Volgens hem laten we onze ouderen in de steek, de groep die het risico loopt om te sterven aan het coronavirus. Terwijl we met maatregelen zoals lockdowns vooral schade toebrengen aan de jongere generatie, de ondernemingen en de cultuursector.


Men hoeft het niet me alles eens te zijn om een filmpje te doen. Maar het opent wel een noodzakelijk debat:
1,290 views14 comments

Recent Posts

See All

13 Comments


Ludo Adriaensen
Ludo Adriaensen
Nov 04, 2020

Hebben jullie dit al bekeken: "questions about the corona crisis by dr Hilde De Smet - belgium

m.youtube.com/watch ?fbclid=

IwARFIHkR3mH1mNP6i6k96h5kpGTIBxtqeYsaMm7II9ZUYI97aUBiqi30w&v=soN2iLuSNB8

Like

Dat zal moeilijk gaan. Ballen hebben die niet meer. Die hebben ze al lang aan de haak gehangen. Niet in de zin zoals De Sutter dat deed. Maar toch :-)

Like

Marc Van Caillie
Marc Van Caillie
Nov 03, 2020

Groepsklacht tegen Drosten(de Duitse Van Ranst) en WHO komt zeer dichtbij en dit wegens het verspreiden van leugens (liegen over cijfers en de toepasbaarheid van de CPR test). Laat ons hopen dat Dr. Fuellmich succes heeft. Ik hoop dat ze dan VanRanst en medeplichtige kornuiten publiekelijk aan hun ballen ophangen op de Grote Markt in Brussel voor alle onheil die ze aangericht hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=tKcQFTI9f9s&t=458s

Like

Eigenaardig dat met precies die clip van het wHO toont, waar men zegt dat Herd Immunity opbouwen een hoge te dodentol zou eisen. Daar waar de sterft onder de 65 vrijwel nihil is.

En imo de ouderen beter beschermd zouden zijn tegen de overdracht van diegenen die immuniteit opbouwden? ???

Like

Matt Em

Jama geen debat rechtstreeks op tv of met camera's erbij, anders hebben ze het te druk met het hooghouden van hun ego, trouwens als ze met een wetenschappelijke onderbouwing naar buiten komen moet die ook nog getoetst worden...niet dat ik niet vertrouw op het Belgische gezond verstand maar hier moet een team van specialisten op gezet worden. En in Duitsland zijn die bijzonder goed verenigd en internationaal werkzaam. Ik zou die gasten aanspreken

Like
bottom of page