top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Wees erbij!

Updated: Feb 23, 2021


Op de verjaardag van de eerste lockdown in België schakelt Viruswaanzin een versnelling hoger.


Wat u niet ziet en hoort op de sociale media, hoort u bij ons. Interactief zelfs.


Een professioneel gemaakt online congres. Een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van ons land waar u absoluut bij gaat willen geweest zijn!


Welke fouten hebben ze niet gemaakt?

Hoe gaan we om met de collaterale schade?

Hoezo wetenschappelijke consensus? Hoor het niet van een paar filosofen maar van echte specialisten.

Wat gaan we doen met de verantwoordelijken voor dit débacle?


En wat met de pers? De VRT afschaffen dan maar, wegens zwaar gebuisd?


Hoe gaan wel alle bewegingen en groepen een stem geven?


Richten we een politieke partij op? En hoe gaat die dan heten?


Debatteer mee op onze blogs vanaf 2 maart over de resoluties en keuzes waarvoor we staan.

Stem mee en beslis mee!

Luister naar getuigenissen van gewone mensen die lijden door de maatregelen. Het moeten niet altijd de virologen zijn die het woord voeren.

Hoor wat specialisten denken.

Hoor wat viruswaanzin echt denkt.


Kijk wat de echte oppositie doet nu de politici het helemaal laten afweten.


Maar vooral: schrijf u massaal in!


Dit is uw kans om te tonen aan de buitenwereld dat we niet een klein groepje zijn.


We verwachten duizenden deelnemers. Dit wordt een virtuele betoging, maar dan één met tal van informatie.


DEELNEMEN | € 10 of een hogere gift naar keuze*


Schrijf u nu in VIA DEZE LINK!


Eén jaar pandemie. Wetenschappers, juristen en professoren gaan in gesprek, schokkende getuigenissen, een live debat. Samen evalueren we de Belgische aanpak van de Covid-19 pandemie. Samen zetten we de lijn uit voor de toekomst.


HOE DEELNEMEN AAN HET LEDENCONGRES ?: Stort min. 10 euro via deze link of bovenstaande button. U kan dit bedrag verhogen zoals u dat zelf wil. Alles wat u boven 10 euro betaalt is een gift die wij in dankbaarheid aanvaarden. Viruswaanzin is bezig met een professionalisering om meer en beter actief te kunnen zijn voor de leden en de mensen. Daarom is elke gift die u wil doen voor ons bijzonder belangrijk.


IK HEB GEEN CREDITCARD: U kan inschrijving via overschrijving van min. €10 of een hoger bedrag naar keuze Viruswaanzin vzw op: BE51 7512 1067 6562 met vermelding "CONGRES en uw email adres”.

Past uw email adres niet in de overschrijving mededeling stuur dan een email naar info@viruswaanzin.be om uw betaling te bevestigen met vermelding van uw rekeningnummer. U zal de link ter deelname ontvangen in uw inbox op 14.03.21. IK DEED EERDER AL EEN DONATIE: Diegenen die eerder al een donatie hebben geschonken van minimum € 50 kunnen gratis deelnemen aan het ledencongres . Gelieve per mail aan info@viruswaanzin.be uw aanvraag in te dienen. FISCAAL: Geef in een mail aan info@viruswaanzin.be uw bedrijfsgegevens door en het bedrag. Na verificatie zenden u asap per kerende uw fiscaal attest.

IK DEED EEN STORTING. WAT NU?: U hoeft niks meer te doen. U ontvangt op 14.03.21 per e-mail een link met uw persoonlijke inlogcode om het debat live te volgen. U kan tijdens de uitzending mee stemmen over diverse topics. Dit congres is alleen toegankelijk voor leden van Viruswaanzin vzw. Indien u zich inschrijft voor het congres wordt u automatisch lid van de V.Z.W.. Voor wie al lid is , verandert er niets. (!) Inschrijven mogelijk tot 13.03.21.


Het Viruswaanzin - Folie Virus-team.
2,376 views45 comments

Recent Posts

See All

45 Comments


Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Feb 23, 2021

Microsoft News


Premier Alexander De Croo liet namelijk al weten dat grote versoepelingen pas verwacht kunnen worden vanaf 1 april of 1 mei. Welke datum het precies wordt, hangt dan weer af van de evolutie van de coronacijfers in ons land.


Kan het niet op 1 mei ( ja , de cijfers hé ) dan zal het misschien op 1 juni zijn , of op 1 juli , of op 1 augustus , of 2022 ?


Like
Replying to

Het is wachten op de Zweedse Variant...je weet wel.

KR dD

Like

@pv6


Je hebt dus gelijk als je zegt dat je niet kunt Editeren wanneer je op de website komt. Je moet eerst ingelogd zijn om te kunnen Editeren. Dat doe je als je iets wil gaan publiceren en dan kun je verder werken omdat je daarna ingelogd bent.

Ik sluit de computer altijd af in "sleep" en heb dus dat probleem niet. Voor mensen die hun computer afsluiten en later opnieuw moeten inloggen is dit inderdaad wel vervelend.


Mag ik dan vragen aan de mensen die de website beheren dat het zou mogelijk zijn om in te loggen zonder eerst een bericht te moeten schrijven aub. Ikzelf vind ook nergens een login knop of ik kijk er ook over.

Like
Replying to

Ik heb de indruk dat er een aantal zaken zijn die niet kloppen op deze blog. Daarom wilde ik ook al mijn berichten hier verwijderen. En wat merk ik? Dat er dingen verdwenen zijn die ikzelf niet heb verwijderd. En toeval o toeval ook juist de post met bijna 100 likes maar wel kritisch tov het standpunt van Viruswaanzin.

Like

Philippe Brussels
Philippe Brussels
Feb 23, 2021

En ce jour 347 de l'année du Fléau, grosse opération de propagande du comité de salut public, qui a organisé une conférence de presse où seront dévoilés les modèles qui inspirent nos dirigeants. Ceux qui espéraient voir des muses dénudées auront été déçus. Notre chef suprême, flanqué de quatre virologues symbolisant les cavaliers de l'apocalypse, n'a présenté que de secs modèles mathématiques aux courbes flasques. Un sujet bien rebutant pour cette conférence de presse qui a déjà été visionnée deux-cent-trente-deux fois sur YouTube. Un sujet passionnant pourtant que ces modèles basés sur des progressions géométriques dont la sensibilité aux paramètres est telle qu'une infime variation de ceux-ci permet d’en adapter les conclusions aux souhaits les plus fous des décideurs. Gageons…Like

Fabrice Selvi
Fabrice Selvi
Feb 23, 2021

Mededeling. Organisator Yves laat mij weten dat hij toestemming heeft gekregen voor de wekelijkse bijeenkomst op de markt in Mechelen. Door de trage maar gestage groei van het aantal aanwezigen (vorige week 17) heeft hij ook een uitbreiding van de capaciteit verkregen : we hebben toestemming tot 30 aanwezigen. De sfeer is altijd goed en het uurtje (van 20 tot 21 u) vliegt werkelijk voorbij. Allen daarheen !

Like
Boudewijn Magnus
Boudewijn Magnus
Feb 23, 2021
Replying to

Ook ik kan er vanaf nu bij

Like

Video Prof. S.Bhakdi bij nieuw boek : hierom zijn coronavaccins gevaarlijk

https://www.youtube.com/watch?v=pk7F-kPx3u8&feature=emb_logo

Like
bottom of page