top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Wees erbij!

Updated: Feb 23, 2021


Op de verjaardag van de eerste lockdown in België schakelt Viruswaanzin een versnelling hoger.


Wat u niet ziet en hoort op de sociale media, hoort u bij ons. Interactief zelfs.


Een professioneel gemaakt online congres. Een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van ons land waar u absoluut bij gaat willen geweest zijn!


Welke fouten hebben ze niet gemaakt?

Hoe gaan we om met de collaterale schade?

Hoezo wetenschappelijke consensus? Hoor het niet van een paar filosofen maar van echte specialisten.

Wat gaan we doen met de verantwoordelijken voor dit débacle?


En wat met de pers? De VRT afschaffen dan maar, wegens zwaar gebuisd?


Hoe gaan wel alle bewegingen en groepen een stem geven?


Richten we een politieke partij op? En hoe gaat die dan heten?


Debatteer mee op onze blogs vanaf 2 maart over de resoluties en keuzes waarvoor we staan.

Stem mee en beslis mee!

Luister naar getuigenissen van gewone mensen die lijden door de maatregelen. Het moeten niet altijd de virologen zijn die het woord voeren.

Hoor wat specialisten denken.

Hoor wat viruswaanzin echt denkt.


Kijk wat de echte oppositie doet nu de politici het helemaal laten afweten.


Maar vooral: schrijf u massaal in!


Dit is uw kans om te tonen aan de buitenwereld dat we niet een klein groepje zijn.


We verwachten duizenden deelnemers. Dit wordt een virtuele betoging, maar dan één met tal van informatie.


DEELNEMEN | € 10 of een hogere gift naar keuze*


Schrijf u nu in VIA DEZE LINK!


Eén jaar pandemie. Wetenschappers, juristen en professoren gaan in gesprek, schokkende getuigenissen, een live debat. Samen evalueren we de Belgische aanpak van de Covid-19 pandemie. Samen zetten we de lijn uit voor de toekomst.


HOE DEELNEMEN AAN HET LEDENCONGRES ?: Stort min. 10 euro via deze link of bovenstaande button. U kan dit bedrag verhogen zoals u dat zelf wil. Alles wat u boven 10 euro betaalt is een gift die wij in dankbaarheid aanvaarden. Viruswaanzin is bezig met een professionalisering om meer en beter actief te kunnen zijn voor de leden en de mensen. Daarom is elke gift die u wil doen voor ons bijzonder belangrijk.


IK HEB GEEN CREDITCARD: U kan inschrijving via overschrijving van min. €10 of een hoger bedrag naar keuze Viruswaanzin vzw op: BE51 7512 1067 6562 met vermelding "CONGRES en uw email adres”.

Past uw email adres niet in de overschrijving mededeling stuur dan een email naar info@viruswaanzin.be om uw betaling te bevestigen met vermelding van uw rekeningnummer. U zal de link ter deelname ontvangen in uw inbox op 14.03.21. IK DEED EERDER AL EEN DONATIE: Diegenen die eerder al een donatie hebben geschonken van minimum € 50 kunnen gratis deelnemen aan het ledencongres . Gelieve per mail aan info@viruswaanzin.be uw aanvraag in te dienen. FISCAAL: Geef in een mail aan info@viruswaanzin.be uw bedrijfsgegevens door en het bedrag. Na verificatie zenden u asap per kerende uw fiscaal attest.

IK DEED EEN STORTING. WAT NU?: U hoeft niks meer te doen. U ontvangt op 14.03.21 per e-mail een link met uw persoonlijke inlogcode om het debat live te volgen. U kan tijdens de uitzending mee stemmen over diverse topics. Dit congres is alleen toegankelijk voor leden van Viruswaanzin vzw. Indien u zich inschrijft voor het congres wordt u automatisch lid van de V.Z.W.. Voor wie al lid is , verandert er niets. (!) Inschrijven mogelijk tot 13.03.21.


Het Viruswaanzin - Folie Virus-team.
2,374 views45 comments

Recent Posts

See All
bottom of page