top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Weet eigenlijk nog iemand waarom we nog moeten vaccineren?


Vaccineren of boosteren, dat doe je niet voor het verleden, maar voor de toekomst. Omdat je verwacht dat er een ziekte komt waartegen het vaccin of de booster bescherming biedt. Idialiter immuniteit, maar van die ambitie zijn we met covid al lang afgestapt. Intussen komt uit de cijfers van Sciensano voor Vlaanderen en uit de UK naar voor dat er meer besmettingen geregistreerd worden bij gevaccineerden dan bij niet gevaccineerden. Meer dan ooit geldt dat de vaccins hoogstens zinvol zijn ter bescherming van ernstige ziekte. Op voorwaarde natuurlijk dat er een ernstige ziekte is, of te verwachten valt.

Het actuele vaccin is gemaakt tegen de Wuhan-variant. Deze variant is er al lang niet meer. De Delta-variant loop op zijn laatste benen. De laatste cijfers gaan in de richting van 10 % van de besmettingen, en recent nog lager. Wat beduidend weinig is. Dus daar moeten we het niet meer voor doen. Zeker niet in de groep tussen 18 en 64 jaar want 95 % van die 7 miljoen Belgen spuiten met een booster, bespaart ons nog hooguit een 20-tal bedden op IC. Zonder booster geen Covid Safe Ticket. Maar waarvoor dient die booster dan eigenlijk? 420 miljoen euro boosters voor 20 IC-bedden. Ik herinner eraan dat we destijds maatregelen namen uit schrik voor de fantasie van 200.000 doden. Nu zitten we aan 20 bedden op IC. Met Delta, die bijna weg is.


Doen we het dan voor een toekomstige variant die we nog niet kennen? Dat zou bepaald irrationeel zijn. Uit angst ons inspuiten met een vaccin zonder te weten of er nog een gevaarlijke variant komt. Maar nog meer zonder te weten of dat vaccin wel gaat helpen tegen die variant. Voodoo is dan niet ver weg meer. We doen iets uit angst maar geen idee of het iets bijbrengt. Een bedevaart naar Lourdes is wellicht meer zinvol.

Slotsom: 1G of een verplichting, wat maakt het uit. Stap 1 in de redenering zou moeten zijn of het überhaupt nog wel zin heeft om de hele bevolking te vaccineren, en zelfs of het zin heeft om wie dan ook nog te vaccineren met dit Wuhan-vaccin. Intussen blijken er geneesmiddelen te zijn die 85 % van de ernstige ziekte wegnemen. Zeggen dezelfde experten die ons de vaccins aanraden.

Laat ons daar eerst rationeel bij stilstaan voor we uit angst en hysterie ons allemaal inspuiten met een product waarvan niemand nog weet waarvoor het wordt gebruikt. Voor we mensen uitsluiten omdat ze weigeren zich in te spuiten met een product terwijl daarvoor de zin ontbreekt.


Rudolf Boehm zou zo veel doel-middelverdraaiing bij gebrek aan aanvaarding van onze eindigheid een hele kluif gevonden hebben, “Nei?”____

Michael Verstraeten

Vrijheid
2,796 views82 comments

Recent Posts

See All

82 comentarios


geo12gsa
geo12gsa
25 ene 2022

Hun circus zal niet zolang meer duren. Hierbij de zeer interessante CHD persconferentie van zondag 23/1 te Brussel.

Met Catherine Austin Fitts, Mary Holland, Renate Holzeisen (holocost surviver), Dr. Péronne, Reiner Fuellmich ...

https://tube.childrenshealthdefense.eu/videos/watch/8f79f755-36eb-4699-a473-681a09c1259b


Me gusta

Liliane Delcaert
Liliane Delcaert
25 ene 2022

en al de spuiten in voorraad? En de kassa gaat niet meer rinkelen!!!!!! Of hebben ze al iets anders in petto! Sorry maar ik geloof niets meer van die oneerlijke boosdoeners ( ik ben mild met mijn uitdrukkingen )

Me gusta

Relatie tussen de huidige golf en de booster campagne. En ja omicron is veel besmettelijker maar door de booster gaan heel wat mensen veel enstiger ziek worden dan ze zouden zijn zonder. De reden hiervoor heb ik een ander post uitgelegd. Dus de vaccinaties worden gegeven om de epidemie in leven te houden.
Me gusta

Het is gewoon over.....wat ik al voorspelde:


https://www.hln.be/buitenland/who-einde-pandemie-in-europa-in-zicht-covid-19-wordt-als-seizoensgriep~af8dbceb/


Goed nieuws: de coronapandemie in Europa kan wel eens beëindigd worden dankzij de omrikonvariant. Directeur Hans Kluge van de Europese tak van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) spreekt over een ‘pandemisch eindspel’, waarna Covid-19 als een seizoensgriep wordt.

Dit zegde ik in December al!!!


De politiek komt met een barometer, voor wat?


Wanneer gaat justitie het machtsmisbruik nu aankaarten? Alsook het schenden van de grondwet?


Hoe duidelijk moet het zijn dat Omikron de oplossing is en niet het probleem.


IEDEREEN BESMET LATEN WORDEN IS HET MEDICIJN!!!!


DE VACCINS WERKEN NIET, TREK NU EENS JE KOP UIT JE TUNNELVISIE FRANK EN WOUTER!!!!👺


Me gusta
carine quidousse
carine quidousse
25 ene 2022
Contestando a

Maar de Frank heeft nog recent een ferme bestelling gedaan aan vaccins .. die moeten nog gezet worden.. 🙄 de zooi gaat blijven draaien ... jammer genoeg,

.


Me gusta

Withholding vaccine safety data ‘morally indefensible,’ medical journal says (RT)

https://www.rt.com/news/546851-vaccine-safety-data-transparency-criticism/


Covid-19 vaccines and treatments: we must have raw data, now (British Medical Journal)

https://www.bmj.com/content/376/bmj.o102


Iemand hier al iets van gehoord, gelezen of gezien in onze eigen 'betrouwbare' media?


Me gusta
bottom of page