top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Werd MP Jambon belazerd door de regering?Geachte Dames en Heren,


Uit de indicator van de afvalwaters op Sciensano blijkt dat sedert begin vorige week, toen er nog geen sprake was van nieuwe maatregelen, de verdere verspreiding van het virus is gaan vertragen.

Vanaf 19.10 was er zelfs een daling in de meeste grote steden (zie hieronder).


Nochtans werden deze cijfers voorafgaand aan het overlegcomité VERBORGEN gehouden.

Immers:


- Pas woensdag ll., de dag na het overlegcomité, werden plotseling op Sciensano.be de indicatoren van de afvalwaters voor de periode van 19.10 tot en met 24.10 gepubliceerd. In één keer. Terwijl normaal deze indicator dagelijks wordt aangevuld.

- In de periode tot 19.10 was er in de meeste grote steden van het land nog een stijging maar die was aan het vertragen.

- In de periode vanaf 19.10. is er echter een duidelijke daling.


Deze kentering is niet te zie in de “besmettingen” om 2 redenen: (1) er werd massaal veel meer getest, en (2) de “besmettingen” (= positieve tests) komen pas vanaf 6 dagen na de echte besmettingen.


Het was nog voor het overlegcomité voor zij die toegang hadden tot de indicator van de afvalwaters, die een veel vroeger beeld geeft, duidelijk dat er een daling in de besmettingen was die al vorige week woensdag was ingezet en voorafgegaan door een vertraging.


Het was te voorzien dat rond dit weekend ook de andere indicatoren in de richting van minder besmettingen zouden gaan. En inderdaad, sedert gisterenavond, donderdag, is er een eerste krul naar beneden te zien in de indicator die het verschil aangeeft in de wekelijkse verhoging of verlaging van de besmettingen (zien hieronder).


Uit deze samenloop van feiten blijkt dat de eerste tekenen van de daling van vorige week, te zien in de afvalwaters, werden achtergehouden gedurende 5 dagen tot de dag na het overlegcomité.

Dat overlegcomité werd vervroegd terwijl het voor wie over de informatie beschikte duidelijk moet zijn geweest dat de daling er stond aan te komen en dat die vandaag en dit weekend zichtbaar zou zijn.


Wie werd op die manier op het verkeerde been gezet? Wist de regering hiervan of heeft men Jan Jambon belazerd?

Of wist de regering hier niet van en hebben de virologen die via Sciensano deze informatie wel hebben en die in hun modellen de vertraging hadden gezien, de regering belazerd?


In de UK zijn er geen nieuwe maatregelen genomen en ziet men ook een krul naar beneden actueel.4,199 views100 comments

Recent Posts

See All

100 Comments


Johan Goris
Johan Goris
Nov 02, 2021

Maar op een dag gaat het publiek toch massaal doorhebben dat er veel onwaarheden en halve waarheden werden verteld. En dit alles kwam naar ons toe als "wetenschap". Ik vrees dat de wetenschap een stevige dreun aan het krijgen is. Wat gaan we nog geloven? Dat zal ook een weerslag hebben op andere vlakken. Denk maar aan klimaat bijvoorbeeld. Want daar worden de belangen ook steeds groter. Maar ons meekrijgen omdat het wetenschappelijk onderbouwd is wordt moeilijker, want de wetenschap werd misbruikt. Wat is waar en wat is overdreven?

En solidariteit? Ook dat is erg ondermijnd. Beke wil iedereen een derde prik geven (of verplichten, dat zien we later wel), maar dan er wel voor zorgen dat de arme landen…


Like
Replying to

Natuurlijk komt die dag. Maar een gedegen analyse zal nog een paar jaar op zich laten wachten. De triomf van de Verlichting wordt door de wetenschappers vergezeld van leugens en misbruik richting uitgang begeleid.

Like

Ondanks derde prik testen toch 28 bewoners van woonzorgcentr... (Zedelgem) - Gazet van Antwerpen (gva.be)


U leest het goed: àlle bewoners geprikt, 3% van de medewerkers niet en toch een massale uitbraak. Besluit: de vaccinaties hoeven niet zozeer. Misschien hooguit om bij ouderen (gewoonlijk met heel wat aandoeningen zoals te hoge bloeddruk, diabetes enz) te ernst te verminderen. Daar houdt het op. Jongeren hoeven helemaal niet ingeënt te worden.

Like
Replying to

Wie nu nog durft ontkennen dat de enige meerwaarde van de experimentele gentherapieën bestaat uit mogelijks het ziekteverloop bij mensen uit de risicogroepen te verminderen die ontkent gewoon het zonlicht of argumenteert ter kwader trouw.

Deze experimentele gentherapieën injecteren bij een gezonde populatie is volstrekt zinloos en zelfs contraproductief.

Like


In belgië hebben 1.5 miljoen mensen die een vrijwillige oproep gekregen hebben om mee te doen met een experiment waarbij experimentele gentherapie in het lichaam ingespoten wordt ter betrijding van een corona griepvirus met een IFR van 0,27% wijselijk beslist om dit niet te doen.


Van de 1500 patiënten die momenteel in het ziekenhuis liggen heeft 45% geen experimentele gentherapie in zijn lichaam ingespoten gekregen dus dan spreken we over 675 mensen.

Volgens mijn heel simplistische berekeningen houdt dat in dat er van de groep die niet willen deelnemen aan een experiment waarbij experimentele gentherapie in het lichaam ingespoten wordt momenteel 0,045% in het ziekenhuis ligt.

Bovendien weten we niet hoeveel van deze mensen tot de risicogroepen behoren, hoeveel comorbiditeiten…


Like
Replying to

Dag Kurt,


Dank voor de verdere verfijning van mijn cijfers.

Dit is staalhard bewijs dat het huidig coronabeleid complete waanzin is dewelke niets met volksgezondheid te maken heeft maar alles met zoveel en zo snel mogelijk geld en macht proberen binnen te halen.

Dat daar onschuldige kinderen voor opgeofferd gaan worden kan het regime, de regimepers en de pharmalobbyisten van Sciensano / Gems werkelijk niets schelen.

Ronduit walgelijk wat hier allemaal gaande is.

Like

Voor wie veel tijd heeft

The Trueman Show #44 Brecht Arnaert

https://www.youtube.com/watch?v=ieukuWPuPZI


Prachtig gesprek

Like
bottom of page