top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Wij, van de oppositie, vragen u, premier:


Deze extremistische communistische regering trekt zich niets aan van de zelfstandigen, van de werkgevers, van de armen, van de zieken die iets anders hebben dan Covid, van de schoolkinderen, van de thuiswerkers, van de mensen met psychische noden, kortom van een wel zeer groot deel onder u....


Lockdowns forever? We mogen er niet aan denken. Slechts wee instanties kunnen aan dit circus een einde maken: de rechters en de politiek. Raak de politici daar waar het het meest pijn doet: pak hun leden en hun kiezers af. Maak je lid van PV&V, dé partij voor al wie het niet eens is met het corona-beleid van Frank Vandenbroucke & Alexander De Croo.


√ Geef onze vrijheid terug

√ Versterk de zorg

√ Open de economie

√ Haal die mondmaskers van de kinderen

√ Hef het reisverbod op

√ Stop de maatregelen en de avondklok


___

Steun Viruswaanzin vzw | Procedures tegen de Belgische Staat zijn meer dan ooit nodig. Maar procederen is ook duur. U hoeft zelf uw nek niet zelf uit steken gezien het risico voor professionele gevolgen, disciplinaire sancties of maatschappelijke terechtwijzingen. Dat doen wij wel voor U. Uw bijdrage, groot of klein, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd.

U kan ervoor kiezen online te storten met dit formulier of via een overschrijving op BE66 9670 1628 4343 met vermelding "viruswaanzin".



3,367 views283 comments

Recent Posts

See All
bottom of page