top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Willebroek om 22u op slot: Shame on you!


Dit kan toch echt niet meer !!! - waar is de proportionaliteit?

Een flagrante overtreding van het vonnis in Hoger Beroep die zegt dat elke verdere beperking van vrijheden wetenschappelijk moet aangetoond worden!


In plaats van die enkele jongeren te bestraffen gaat men nu de bevolking van een ganse gemeente nu nog 2u vroeger opsluiten. Burgemeester Eddy Bevers (NVA) uw incompetentie is schrijnend. Uw machtsmisbruik crimineel. Uw remedie disproportioneel die niets meer met het virus te maken heeft. Hier zijn geen andere woorden voor dan puur despotisme!


____

Ingrijpende maatregelen tegen overlast door jongeren: “Crapuleus gedrag moet stoppen”


De gemeente Willebroek kondigt vanaf vandaag (zaterdag) een politieverordening af waarbij er in het centrum van de gemeente een samenscholingsverbod van maximum twee personen en avondklok vanaf 22u gelden. De maatregelen komen er nadat jongeren de voorbije dagen overlast veroorzaakten, onder andere door bommetjes en voetzoekers af te steken. Burgemeester Eddy Bevers (N-VA) werd zelfs verbaal agressief benaderd en kreeg ook een duw.


bron: Gazet van Antwerpen 14/11/20


_____

NIEUW (!) - ADVERTEREN op VIRUSWAANZIN.BE - Je kan als bedrijf nu ook adverteren op onze website. Via de publicatie van uw advertentie, met rechtstreekse link naar uw bedrijf, webshop of take away, willen we ondernemers steunen door hen te tonen aan onze 50 000 maandelijkse sitebezoekers. Met uw advertentie steunt u ook de werking van viruswaanzin.be.

HOE? Stort 249 euro op BE66 9670 1628 4343 met vermelding "donatie" en "uw url" en "directe email". Wij zorgen voor de graphics en de publicatie onder de artikels gedurende 1 maand. Daarna verhuist uw advertentie permanent naar de nieuwe pagina "partners”. U ontvangt tevens een fiscaal bewijs.

2,188 views45 comments

Recent Posts

See All
bottom of page