top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Willebroek om 22u op slot: Shame on you!


Dit kan toch echt niet meer !!! - waar is de proportionaliteit?

Een flagrante overtreding van het vonnis in Hoger Beroep die zegt dat elke verdere beperking van vrijheden wetenschappelijk moet aangetoond worden!


In plaats van die enkele jongeren te bestraffen gaat men nu de bevolking van een ganse gemeente nu nog 2u vroeger opsluiten. Burgemeester Eddy Bevers (NVA) uw incompetentie is schrijnend. Uw machtsmisbruik crimineel. Uw remedie disproportioneel die niets meer met het virus te maken heeft. Hier zijn geen andere woorden voor dan puur despotisme!


____

Ingrijpende maatregelen tegen overlast door jongeren: “Crapuleus gedrag moet stoppen”


De gemeente Willebroek kondigt vanaf vandaag (zaterdag) een politieverordening af waarbij er in het centrum van de gemeente een samenscholingsverbod van maximum twee personen en avondklok vanaf 22u gelden. De maatregelen komen er nadat jongeren de voorbije dagen overlast veroorzaakten, onder andere door bommetjes en voetzoekers af te steken. Burgemeester Eddy Bevers (N-VA) werd zelfs verbaal agressief benaderd en kreeg ook een duw.


bron: Gazet van Antwerpen 14/11/20


_____

NIEUW (!) - ADVERTEREN op VIRUSWAANZIN.BE - Je kan als bedrijf nu ook adverteren op onze website. Via de publicatie van uw advertentie, met rechtstreekse link naar uw bedrijf, webshop of take away, willen we ondernemers steunen door hen te tonen aan onze 50 000 maandelijkse sitebezoekers. Met uw advertentie steunt u ook de werking van viruswaanzin.be.

HOE? Stort 249 euro op BE66 9670 1628 4343 met vermelding "donatie" en "uw url" en "directe email". Wij zorgen voor de graphics en de publicatie onder de artikels gedurende 1 maand. Daarna verhuist uw advertentie permanent naar de nieuwe pagina "partners”. U ontvangt tevens een fiscaal bewijs.

2,189 views45 comments

Recent Posts

See All

45 comentarios


patrickvermeiren
patrickvermeiren
18 nov 2020

Josephine,


"Wetenschappers studeren jaren en jaren. Dag in dag uit onderzoeken ze. Telkens onder strengere en nauwkeurigere methodologien. Soms boekt men vooruitgang. Soms niet. En daar leren ze zelfs uit. Hier is het alsof men na 5 minuten googlen expert is. Cijfers en context. Brede plaatjes. Het is angstaanjagend als je beseft dat je van heel zaken niets afweet. En je moet vertrouwen in anderen. Waarom juist en onjuist. Alles is in limbo. De waarheden van vandaag zullen ooit weerlegd worden. Na lang en grondig onderzoek. Ze zullen niet op het internet te vinden zijn. Je zal ze niet op google vinden. Geen enkel forum zal het aan het licht brengen."


Alles is inderdaad in limbo, daar kan je alvast…


Me gusta

Idee uit Denemarken:

Massaprotest in Denemarken gedurende een week met potten en pannen voor parlement verjaagd coronawet: parlementsleden werden zo gek van lawaai dat ze coronawet afschaften geloof ik:

https://www.youtube.com/watch?v=3swDuGIpDzI

Me gusta

Nieuwe beweging 'World Freedom Alliance' gevormd: WFA:

Deze beweging verzet zich met hand en tand tegen de lockdown, de acties die door de overheid worden uitgevoerd in het kader van de corona nep pandemie.

De beweging wil een wereldwijd netwerk vormen van mensen die niet langer willen meewerken met de krankzinnige overheidsmaatregelen ivm corona.

Zij wil dat er een einde komt aan de transitie naar de New World Order / Great Reset van het World Economic Forum (ontwerp Klaus Schwab) en dat we teruggaan naar ons normale leven, naar een nog beter normaal leven dan dat we al hadden.

Eindelijk verenigd verzet tegen de verschrikkelijke mondiale staatsgreep van Bill Gates, Big Pharma, het WEF en de corrupte regeringen.

https://www.niburu.co/37-artikelen/wereld/15704-gelukkig-is-er-ook-nog-goed-coronanieuws

Me gusta

Matt Em
Matt Em
17 nov 2020

Het zal voor ons niet veel uitmaken wat in de US gebeurd.

Biden gaat voor totale lock- down en overal muilkorfplicht, en Trump hamert op de vaccins, dus zoveel verschil zit er niet in.

Hier zijn ze veel te ver heen om zonder kleerscheuren en enorm gezichtsverlies die regels en wetten 'zomaar ineens' terug te draaien. Hoe gaan ze dat uitleggen? Toegeven dat ze ons al die tijd bedonderd hebben?

Van Ranst krijgt spontaan een hartaanval als dat zou gebeuren.

(natuurlijk dan ook de schuld van corona)

Me gusta

patrickvermeiren
patrickvermeiren
17 nov 2020

Effkes afwachten wat er zich verder in de USA zal afspelen

😁😊🤗

Me gusta
bottom of page