top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Wtf! We gaan weer op slot in oktober!
Net nu ondernemers zich krom werken om van dit boekjaar nog iets te maken geeft viroloog Van Gucht, als een bezeten matador, vandaag elke noeste ondernemer de psychologische doodsteek met deze uitspraak in het VTM-Nieuw:


Mogen we café- en restaurantbezoek in de herfst opnieuw vergeten? Viroloog Van Gucht: “Het najaar wordt sowieso een heel moeilijke periode”

Na maanden van ontkenning keert de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) haar kar: ook gewone uitgeademde lucht kan mogelijk het coronavirus verspreiden. Met velen lang samen in een afgesloten ruimte vormt dan ook een zorgwekkend risico, zegt viroloog Steven Van Gucht. Mogen we in de herfst een kruis maken over het cafébezoek? Ventileren wordt, na handen wassen en afstand houden, alvast het nieuwe normaal: “We zullen zeer waakzaam moeten zijn.” Photo: News/VTMViroloog Steven Van Gucht.


We zouden beter allen het werk morgen neerleggen. Al onze inspanningen, beste zelfstandige en gemotiveerde werknemer, zullen tot niets leiden. U gaat terug dicht in het najaar. Er is geen hoop meer om uw onderneming te redden. Halfgod Steven Nostradamus gaf in het VTMnieuws nu al aan dat een tweede lockdown onvermijdbaar is. Ook al bewijst geen enkel statistisch cijfers nu al de noodzakelijkheid van een dergelijke nieuwe dramatische demarche. Een tweede golf faillissementen, vele zelfmoorden en een nieuw rondje ouderen elimineren staat voor hem in de sterren geschreven. Wat is hij trots op zijn virus (verklaarde hij zelf enige dagen geleden in HUMO)!


Als boost voor de economie en onzekere investeerder kan het uiten van zijn wildste fantasieën tellen. Of zou Van Gucht met voorkennis aan het gokken zijn op een Bear-market van de beurs in oktober? Het ziet er naar uit dat Sciensano de opdracht kreeg de nieuwe besmettingen elke dag tussen 0,5% en 1% te laten stijgen om de paniekmakerij te onderbouwen. In tempore non suspecto zijn de daling van het aantal nieuwe ziekenhuisopnames plotseling minder relevant. Er lijkt ons in België een Servisch scenario te worden voorgeschoteld. Daar liet men de cijfers dalen om de verkiezingen te laten door gaan om nadien weer onmiddellijk alles dicht te gooien. Hier zien we de onderhandelingen van Rousseau met de drie koningen stilaan op niets uitdraaien waardoor met een nieuwe lockdown het scenario van nieuwe verkiezingen in oktober wel eens een "convenient new plot" zou kunnen gaan krijgen.


Deze psychologische oorlogsvoering en stemmingmakerij van de wannabe virologen, die zich verkozenen van het volk wanen, is van een ongeziene (politiek gestuurde?) decadentie en getuigt van intellectuele armoede in pro-actief strategisch denken. Ze etaleren een koppigheid in onwil om te helpen zoeken naar terdege oplossingen zodat we niet opnieuw de economie op slot zouden moeten gooien.


Druppelbesmetting

Al maanden zeggen we bij viruswaanzin.be dat het hier niet gaat om een besmetting via druppels maar om aerosole overdracht. Al maanden beweert de WHO en ons stertrio science fiction virologen het tegenovergestelde. Maar net nu wordt de angst met carnavalkleuren voor reizigers en het verplichten van mondmaskers (als signaal dat we zouden weten dat het virus nog niet weg is) verder aangewakkerd. Maar ooit zullen we rekening van deze fantasten moeten betalen: https://www.hln.be/de-krant/aanpak-coronacrisis-kost-nu-al-15-miljard-vroeg-of-laat-moeten-we-betalen~afb45238/Help viruswaanzin.be in haar strijd tegen elke vrijheidsbeperkende maatregel. Elke donatie is welkom: https://www.viuswaanzin.be
776 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page