top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

WZC's zijn de proclamatie van een falend beleid


Van Gucht: "Meeste uitbraken in wzc's, dan pas bedrijven en scholen..."


Really?


Dus 99 % van de samenleving is opgezadeld met een pak maatregelen die de andere 1 % moesten beschermen. Maar 57 % van de doden zijn toch in de groep van 1 % gevallen. OMG!


We zijn nu bijna een jaar verder. Vandaag is het totaal aantal doden bij bewoners in de woonzorgcentra bijna 12.000. Dat is 57 % van het totaal aantal doden. Maar nog altijd zijn de uitbraken vooral te vinden in de woonzorgcentra. In een zeer lage conjunctuur van besmettingen (positieve tests) zijn er toch nog 6 per duizend besmettingen in de woonzorgcentra te noteren. Dat is maar liefst 0,6 % per week. We hebben op de top in week 51 zelfs eens 10 % positieve tests gehad. Een behoorlijk aantal mensen in de woonzorgcentra moet intussen als besmet zijn aan dat tempo. Veel meer dan in de rest van de bedoeling.


Vandaag wordt gemeld dat het grootst aantal uitbraken zich nog steeds voordoet in de woonzorgcentra.


In de woonzorgcentra verblijven nog ongeveer 100.000 mensen.


Dat betekent dat 57 % van de doden zijn gevallen in een specifieke populatie met een omvang van 1 % van de bevolking.


De andere 43 % zijn verspreid over de 99 % rest van de samenleving, bedrijven en scholen.


Het gaat daarbij duidelijk niet alleen om de vaststelling dat er meer doden vallen in deze populatie. Er zijn ook aanzienlijk meer mensen besmet geraakt in dit ene procent van de bevolking. Hoeveel juist is nog onduidelijk. Maar wel merkelijk meer dan de 14 % besmetting in de rest van de bevolking.


99 % van de mensen wordt dus opgezadeld met een pak maatregelen.


Ter bescherming van 1 % van de bevolking.


Met als resultaat dat alsnog 57 % van de doden uit dit ene procent komt.


Dat is het faliekant resultaat van een totaal verziekt beleid dat nog steeds doorgaat. Met nog steeds doden in de woonzorgcentra tot gevolg. Ook op vandaag komen de doden nog steeds voor meer dan de helft uit de WZC.


Waarom doen we dan al die maatregelen "ter bescherming van de zwaksten"? Dit is een grove leugen die ons wordt op de mouw gespeld.


Men moet maar durven.


Ik zou als viroloog uit eerlijke schaamte onmiddellijk ontslag nemen als ik dat resultaat zag.1,639 views30 comments

Recent Posts

See All
bottom of page