top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

WZC's zijn de proclamatie van een falend beleid


Van Gucht: "Meeste uitbraken in wzc's, dan pas bedrijven en scholen..."


Really?


Dus 99 % van de samenleving is opgezadeld met een pak maatregelen die de andere 1 % moesten beschermen. Maar 57 % van de doden zijn toch in de groep van 1 % gevallen. OMG!


We zijn nu bijna een jaar verder. Vandaag is het totaal aantal doden bij bewoners in de woonzorgcentra bijna 12.000. Dat is 57 % van het totaal aantal doden. Maar nog altijd zijn de uitbraken vooral te vinden in de woonzorgcentra. In een zeer lage conjunctuur van besmettingen (positieve tests) zijn er toch nog 6 per duizend besmettingen in de woonzorgcentra te noteren. Dat is maar liefst 0,6 % per week. We hebben op de top in week 51 zelfs eens 10 % positieve tests gehad. Een behoorlijk aantal mensen in de woonzorgcentra moet intussen als besmet zijn aan dat tempo. Veel meer dan in de rest van de bedoeling.


Vandaag wordt gemeld dat het grootst aantal uitbraken zich nog steeds voordoet in de woonzorgcentra.


In de woonzorgcentra verblijven nog ongeveer 100.000 mensen.


Dat betekent dat 57 % van de doden zijn gevallen in een specifieke populatie met een omvang van 1 % van de bevolking.


De andere 43 % zijn verspreid over de 99 % rest van de samenleving, bedrijven en scholen.


Het gaat daarbij duidelijk niet alleen om de vaststelling dat er meer doden vallen in deze populatie. Er zijn ook aanzienlijk meer mensen besmet geraakt in dit ene procent van de bevolking. Hoeveel juist is nog onduidelijk. Maar wel merkelijk meer dan de 14 % besmetting in de rest van de bevolking.


99 % van de mensen wordt dus opgezadeld met een pak maatregelen.


Ter bescherming van 1 % van de bevolking.


Met als resultaat dat alsnog 57 % van de doden uit dit ene procent komt.


Dat is het faliekant resultaat van een totaal verziekt beleid dat nog steeds doorgaat. Met nog steeds doden in de woonzorgcentra tot gevolg. Ook op vandaag komen de doden nog steeds voor meer dan de helft uit de WZC.


Waarom doen we dan al die maatregelen "ter bescherming van de zwaksten"? Dit is een grove leugen die ons wordt op de mouw gespeld.


Men moet maar durven.


Ik zou als viroloog uit eerlijke schaamte onmiddellijk ontslag nemen als ik dat resultaat zag.1,639 views30 comments

Recent Posts

See All

30 Comments


Ik kan wel begrijpen dat mensen overgaan tot vaccineren omdat ze denken dat ze dan weer normaal gaan mogen doen. Tot ze in 1 of ander journaal te horen krijgen dat dat helaas niet het geval is en de chaos uitbreekt. Wsh met wat extra polarisatie want ”het is de schuld van degenen die zich nog niet wilden laten vaccineren”. Blijf het rustig uitzitten want het zal ineens vaccin na vaccin na vaccin zijn dus het zal dan ook geen fuck uitmaken dat je er al 6 hebt geweigerd. kan nog een gezellig burgeroorlog gaan worden tot er eindelijk genoeg mensen wakker zijn en zien dat de overheid en hun “bazen” to blame zijn.

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Jan 30, 2021

De bevolking is deze vorm van leven zo kotsbeu dat , hoe langer de maatregelen van kracht zijn , met de schijn dat 70 % gevaccineerden de gedeeltelijke opheffing ervan inluidt , hoe meer er zullen capituleren en smeken voor het vaccin.

Wat de toeristische sector betreft : De regering beslist en hun houding : zoals wij het willen en anders niet . En langzamerhand gaat de bevolking zich ernaar plooien , hoe erg ik dit ook vind .

De toekomst zal het uitwijzen .

Like

Matt Em
Matt Em
Jan 30, 2021

Luc Kusseneers,


Ik voorspel dat er een tweedeling in de maatschappij zal komen want als je de voorspellingen moet geloven zal minder dan de helft die spuit halen en die groep zal gezonder zijn dan de gevaccineerden. Straks krijg je kroegen waar een muilkorf verboden is en waar enkel ongevaccineerden binnen mogen want het is nu al aangetoond dat mensen met de spuit erin voor veel meer besmettingen zorgen.

En ik voorzie inderdaad een sterke daling van het vliegverkeer want je moet de hele trip ook de muilkorf op hebben, vaccin of niet, want er wordt nu al heel duidelijk gesteld dat het vaccin niet het einde van de maatregelingen inhoud.

Dan maar de hele toeristische sector op de schop…

Like

Stickers komen eraan Boudewijn

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Jan 30, 2021

@ Matt Em


Beste ,

Je bent blijkbaar euforisch dat gevaccineerd zijn niet verplicht wordt en niet-gevaccineerden niet gediscrimineerd mogen worden . Ik zal je helaas teleurstellen . Wanneer je voor een bioscoop staat , een restaurant , de ingang van een evenement , de gate in de luchthaven , .... en ze zeggen dat je er als niet-gevaccineerde niet in komt kan je schelden en dreigen tot je blauw ziet . Je zal de stempel krijgen van besmettelijke opstandige paria . Met stoere taal zal je niets bereiken .

Het dagelijkse leven zal je zo ellendig worden gemaakt dat je uiteindelijk toegeeft aan vaccinatie of compleet wordt belemmerd in voor anderen allerhande vrijheden .

De keuze is aan jou…

Like
bottom of page