top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Zever in (cijfer)pakjesFake News? Oordeelt u zelf..._____

De cijfers van Sciensano:

In het Brussels gewest zijn er actueel 178 Covid-patiënten gehospitaliseerd.

Op 25 september hebben zich 20 patiënten aangediend.

24 patiënten werden ontslagen uit het ziekenhuis.

Er lagen op 25 september 41 mensen op intensieve zorgen.

Waarvan 23 aan een ventilator.

In het Brussels gewest zijn er 8000 hospitaalbedden. Dat zou betekenen dat slechts 2 % covid-patiënten toegelaten zijn in de Brusselse ziekenhuizen. Daarvoor moet dan minstens Brabant op slot en volgens de zwijgende virologen zelfs het land plat?

Er zijn maar 3 mogelijkheden: 1. De cijfers van Sciensano trekken op niets. 2. Dit bericht is een leugen. 3. Men heeft de zorg de voorbije maanden totaal niet voorbereid voor Covid-Patiënten

waardoor er een hallucinante ondercapaciteit is in de ziekenhuizen.

Elk van deze 3 mogelijkheden is schandelijk.

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie.

Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk.

De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel.

De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

1,091 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page