top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Zorg voor de mensen in plaats van dwingelandij!Dit is hoe er nu in Florida Covid-informatie wordt gegeven aan het publiek over covid-19 en wat de mensen kunnen doen. Geen verplichtingen. Adviezen. Met de nadruk op wie de risico-patiënten zijn en hoe die mensen zich kunnen beschermen.


Er wordt in de eerste plaats uitgelegd wie de risicopatiënten zijn zodat iedereen zich kan identificeren met zijn risico's.


Er wordt ook een medicijn voorgesteld waarvan wordt gevraagd om dat medicijn in een vroeg stadium te gebruiken.


Er is recent in Florida een toename van het aantal gevallen geweest, zoals in andere staten in de USA, maar die zijn intussen geplafonneerd, en het aantal overlijdens is opnieuw in dalende lijn gegaan. Zonder onze gekke maatregelen. Volgens Molenberghs kan dat niet, maar het is wel zo.


Vaccinatie wordt aangeraden voor de mensen die een vaccin willen, en het is gemakkelijk verkrijgbaar.


Deze website ademt zorg voor de mensen uit. In de plaats van dwingelandij. Informatie in plaats van gekke regeltjes waarvan we intussen van op kilometers zien dat ze niet werken.


Zo kan een covid beleid dus ook.

1,621 views7 comments

Recent Posts

See All

7 Comments


Phi D C
Phi D C
Aug 21, 2021

De youtube video waarmee Dr David e martin uitlegt met de aanvraag en kennis van een voor de mens gevaarlijke s1 spike protein al in 2015 hebben ze ook al erafgehaald

Like

Dwingen doen ze in veel landen o.a. Frankrijk.


Wanneer is ons land aan de beurt?


France people not allowed into supermarkets without"covid passports".


https://twitter.com/TeaBoots/status/1428359929098768384?s=20


Like

leovandeneeden
leovandeneeden
Aug 21, 2021

Als je het boek "De doodgravers van België" leest zie je dat onze politiekers alleen maar uit zijn op postjes pakken, aan de mensen interesseren ze zich niet, en de tirannie laten ze over aan de farmaceutische experten die alleen maar ook hebben voor het grote geld.

Like

Interessant die centra voor Monoclonal Antibodies, je kan er zelf worden verzorgd zonder doorverwijzing van de dokter. Ik dacht dat we dat ook hadden aangekocht in Belgie maar je zal het waarschijnlijk maar krijgen als je halfdood bent en het nog weinig werkt. In staten als Florida komt het individu op de allereerste plaatst dat is uiteindelijk de beste politiek omdat als het collectief op de eerste plaats komt we afglijden naar collectieve verdwazing.

Like

https://corona-nuchterheid.nl/2021/08/08/uit-de-morele-houdgreep/

Like
Replying to

dit ook : https://nooit.nl/opinie-speelde-angst-maar-weer-een-rol-in-deze-crisis/

want het blijft een 'lange weg te gaan' voor de strijders die Waarheid blijven zoeken en blijkbaar meer bezorgd zijn dan de anderen die het vax lusten

en dit is ook interessant, een bio-logische visie:

https://www.youtube.com/watch?v=igJWPa8anbw

Z.Bush en

dan heb je zeker ook: Sacha Stone - The Lazarus Initiative

Like
bottom of page