top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Zouden insecten covid-19 verspreiden?


Is dat mogelijk? Ja, zie de bijlage ___


Men weet dat eigenlijk niet er is te weinig reseach naar deze mogelijkheid.

Dus is het zo? Geen idee.


Maar wat dan? Wat hebben de virologen dan al die maanden aan hocus-pocus staan doen? In de plaats van de restaurants zijn het dan de toiletten in de restaurants die voor de besmetting zorgen. En de toiletten bij de evenementen.


We geven het maar mee. Bij de pest wist men ook niet dat een vlo de ziekte overbracht. Wie denkt dat de virologen "exacte" wetenschappers zijn: forget it.


_

NIEUW (!) - ADVERTEREN op VIRUSWAANZIN.BE - Je kan als bedrijf nu ook adverteren op onze website. Via de publicatie van uw advertentie, met rechtstreekse link naar uw bedrijf, webshop of take away, willen we ondernemers steunen door hen te tonen aan onze 50 000 maandelijkse sitebezoekers. Met uw advertentie steunt u ook de werking van viruswaanzin.be.

HOE? Stort 249 euro op BE66 9670 1628 4343 met vermelding "donatie" en "uw url" en "directe email". Wij zorgen voor de graphics en de publicatie onder de artikels gedurende 1 maand. Daarna verhuist uw advertentie permanent naar de nieuwe pagina "partners".

U ontvangt een fiscaal bewijs.

1,047 views6 comments

Recent Posts

See All

6 Comments


Understudies who have completed their ITI can search for work with various Public Sector Units/PSUs like Railways iti result, Telecom/BSNL, IOCL, ONCG, State-wise PWDs and others. Moreover, they can similarly examine calling openings with the Indian Armed Forces for instance Indian Army.

Like

Corporation bank Netbanking or CorpNet is the web banking office given by the bank to its clients. It permits the clients to helpfully bank whenever and from anyplace corporation bank internet banking. CorpNet grants clients to make simple and safe exchanges constantly. Following are the administrations accessible on the Corporation Bank netbanking entry.

Like

ze zullen alles uit de kast halen om de mensen te laten geloven wat ze nu geloven door Brainwashing en manipulatie totdat dat virus er is en ze iedereen verplicht ??? inspuiten en wat er dan gebeurt als men de Bill gates foundation leest worden we behandeld als slaven of robotten, noem het hoe men wil, men gaat er naartoe als men nu en ik zeg nog eens NU geen stokje ervoor steekt dit is allang mijn visie sinds ik dus de vergelijking maak tussen alle media

Ik DENK en zeg Wakker WORDEN maar ja we zijn complotdenkers dus te negeren enz. enz.

Like

Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
Nov 14, 2020

Wat een interessante vraagstelling!!!


Ik hoop oprecht dat onze bestuurders en virologen de ernst van deze mogelijkheid zullen inzien en ons vanaf maandag verplicht op zullen zadelen met een mondmasker én een muggennetje.


Ik stel voor dat de muggennetjes eerst gaan naar de gemeentes waar nu al een mondmaskerplicht van kracht is. Mits een kleine aanpassing kunnen ze hun nieuwe borden aanpassen aan het nieuwe normaal.Het mooie van deze maatregel is dat ook deze zeer goed te handhaven is. En nee, dat er momenteel geen muggen meer zijn is géén excuus om geen muggennetje te dragen.


Deze nieuwe maatregel gaat levens redden!

#houhetveiligvooriedereen #samentegencorona


Like

patrickvermeiren
patrickvermeiren
Nov 14, 2020

😁😊🤗

Like
bottom of page