BELGIË is wereldkampioen COVID. Hoe kon het zo fout gaan en hoe moet het nu verder ? 

2021

14.03

VOLG DE
LIVE STREAMING

VANAF

15u

DEELNEMEN | € 10 of een hoger bedrag naar keuze*

VIRTUEEL

LEDENCONGRES

GROOT

/ INCI

Eén jaar pandemie. Wetenschappers, juristen en professoren gaan in gesprek, schokkende getuigenissen, een live debat.  Samen evalueren we de Belgische aanpak van de Covid-19 pandemie. Samen zetten we de lijn uit voor de toekomst.

HOE DEELNEMEN AAN HET LEDENCONGRES ?:  Stort min. 10 euro via deze link of bovenstaande button. U kan dit bedrag verhogen zoals u dat zelf wil.  Alles wat u boven 10 euro betaalt is een gift die wij in dankbaarheid aanvaarden. Viruswaanzin is bezig met een professionalisering om meer en beter actief te kunnen zijn voor de leden en de mensen.  Daarom is elke gift die u wil doen voor ons bijzonder belangrijk.

IK HEB GEEN CREDITCARD: U kan inschrijving via overschrijving van min. €10 of een hoger bedrag naar keuze aan Viruswaanzin vzw op rekeningnummer: BE51 7512 1067 6562 met vermelding "CONGRES en uw email adres”. Past uw email adres niet in de overschrijving mededeling stuur dan een email naar info@viruswaanzin.be om uw betaling te bevestigen met vermelding van uw rekeningnummer.

BIJDRAGEBEWIJS: Geef in een mail aan info@viruswaanzin.be uw bedrijfsgegevens door en het bedrag van uw donatie. Na verificatie zenden we u asap per kerende uw stortingsbewijs.

IK DEED EERDER AL EEN DONATIE:  Diegenen die eerder al een donatie hebben geschonken van minimum € 50 kunnen gratis deelnemen aan het ledencongres . Gelieve per mail aan info@viruswaanzin.be uw aanvraag in te dienen.

IK DEED EEN STORTING. WAT NU?: U hoeft niks meer te doen. U ontvangt op 14.03.21 per e-mail een link met uw persoonlijke inlogcode om het debat live te volgen. U kan tijdens de uitzending mee stemmen over diverse topics. Dit congres is alleen toegankelijk voor leden van Viruswaanzin vzw. Indien u zich inschrijft voor het congres wordt u automatisch lid van de V.Z.W.. Voor wie al lid is, verandert er niets. (!)  Inschrijven mogelijk tot 13.03.21. 

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang alle posts, nieuws en feiten in jouw mailbox.

viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid. Dit informatieportaal verzamelt betrouwbare coronavirus informatie, feiten, opinies en cijfers.

© 2020 VIRUSWAANZIN - FOLIE VIRUS VZW - Beelbroekstraat 60 - 9040 Gent - Ond. nr. 0752.629.037

  • Facebook
logo viruswaanzin lang.png